Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12824
View
250
Reply

isteri jumpa lelaki lain tanpa pengetahuan suami

[Copy link]

Author: copy_paste    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-10-2019 01:47 PM | Show all posts
eueewww gelinye
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang org laki ni cm tk sedar perangai diorg la yg wat bini tu sunyi kecik hati... Br2 ni ak terlanggar oagar rumah.. Tercabut bumper kete... Suruh laki ak btl2 which ak rs just tolak je berhari2 xbuat.. Kecik ht ak.. Smpi ht biar bini drive senget2 kan.. Last2 colleague ak ntlkan... Bl kwn2 laki ak btlkan dia tuduh pulak ak skandal ngan diorg.. Jd ak rs ko on leh tgk ap ko kurang...jgn bg ruang dlm ht isteri tu pk yg ko xsyg dia... Pmpuan ni jiwa dia halus....
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
suriamir replied at 2-10-2019 12:17 AM
sebenarnya ada ruang2 kosong dlm rumahtgga yg x disedari oleh pasangan yg menyebabkn terjdinya skand ...

I setuju komen ni.. teruskan berkasih sayang ya TT. Mana2 suami atau isteri kalau ada ruang kosong mmg potensi utk menimbulkan konflik. Dlm tak sedar partner menjauh.. harap TT bimbing balik hati isteri.. kasi battery hati tu full sentiasa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
sun nya bini kau bro.kalau kau nak dia, kau kena ubah dia betul2.belimbing dia balik.kalau tak kau lepaskan dia.

kau dah confirm ke dia  belum terlanjur?tak cari jantan tu?



Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 9-7-2019 10:42 AM
mungkin kerana aku x hensem.
dan yg pasti aku x berani,
sebab ape aku x berani bukan takut bini  ...

hensem tak hensem belakang  cerita bos.kalau perangai lebih terik dari haiwan, muka hensem terlihat buruk.

kau rasa orang rumah kau lawa dengan berperangai macam ni?hilang lawanya bos.

apa pun doa pada yang SATU tu jangan lupa, aku puji sikap kau sebab kau masih nak dia.jadi teruskan dan ubah dia .... kau kena berfungsi lebih dalam hal ni.kau khalifah dalam rumah tangga kau.

aku doakan yang baik2 saja .... semoga dipermudahkan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2019 07:33 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 4-10-2019 12:52 AM
sun nya bini kau bro.kalau kau nak dia, kau kena ubah dia betul2.belimbing dia balik.kalau tak kau l ...

terlanjur  ke xterlanjur xtahu lah sbb xde bukti,tp kalau bini aku dia dah hamilkan mmg aku cari jantan tu kasi pecah muka dia,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-10-2019 07:34 AM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 4-10-2019 01:00 AM
hensem tak hensem belakang  cerita bos.kalau perangai lebih terik dari haiwan, muka hensem terliha ...

bg aku lawa bini aku bukan pada rupa semata2 tapi dia banyak bantu aku,

Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
starbug7 replied at 3-10-2019 06:21 PM
I setuju komen ni.. teruskan berkasih sayang ya TT. Mana2 suami atau isteri kalau ada ruang kosong ...

kita doakn yg baik2 utk tt...

yg bagusnya tt juga nampak kesilapan dia... cumanya dia x cakap apa tindakan yg diambil/dibuat utk settlekn problem adik2 yg sebbkn hub suami isteri hambar tu.. sy tau org lelaki/suami ni selalunya paling malas nk settle problem... diorg lebih suka ignore je dripda nk hadap masalah bg selesai. diorg x sedar ke apa tah... yg masalah tu selagi x diselesai selagi itu la tggu masa je akan meletop. itu la salah satu ruang yg tt kena isikan.

lgipun wife tt bukanlah seorg wife yg jahat x dengar kata, melawan dan sebagainya. klu tu mmg layak kena cerai. ni bgi sy, adalah kes kurang perhatian n kasih sayang...

yg mencerca tu, x baik cakap mcm tu sbb ujian x kena lgi kat idung sendiri. tpi tu la... sepatutnya kita kena kuatkan iman... bnyk pahala kita dapat.

sama2 lah kita bertaubat n baiki diri. hya allah yg mmpu menilai... in sya allah selagi kita ingat allah, allah ttp tunjuk jalan kebaikan. sabar ye


Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo inilah contoh betina birah yg laki aku suka sampai duk puji2 depan aku sbb sentiasa nak melayan nafsu laki malam jumaat. Katanya pompuan macam ginila taat suami malam jumaat. Weii laki nak masuk 60an masih fikir seks aku tak tahu nak kata apa. Org dah sampai ke bulan, kita masih duk debat pasal nafsu. Bodoh bangang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2019 06:57 AM | Show all posts
a'isha replied at 14-10-2019 04:04 PM
Ooo inilah contoh betina birah yg laki aku suka sampai duk puji2 depan aku sbb sentiasa nak melayan  ...

nape kak,laki akak ade pasang pompuan lain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 12:47 PM | Show all posts
isteri ko naif - betul apa yang ko cakap
isteri ko stress - antara adik dan suami

sebenarnya antara ko dengan isteri ko
kena berlapang dada la dengan adik beradik isteri ko tu

dalam bilik kalau korang berdua tu kuncila pintu
sound la setepek dalam bilik korang  tak payah masuk
pandai pandaila ko dengan isteri ko settle bab tu

pasal dosa isteri ko tu suruh dia bertaubat
aku nak tanya ko la kan
isteri ko selepas peritiwa tu apa perubahan isteri ko
dah buat solat taubat ker
ada bunga bunga insaf tak
sikap dia kat ko pulak

dia dah insaf part ko terima la dia seadanya
maafkanla dia  

Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 23-9-2019 07:03 PM
seram dgn pergaulan laki pompuan zaman ni ...
xkuat iman mmg senang nak tersasul ....
pengalaman s ...

Mostly mcm tuh tp x semua. Pd i  bergantung pd diri sendiri juga. I ada kawan yg hubby dia byk kali kantoi chat dgn perempuan lain. Bergaduh beriya. Tak juga dia layan lelaki lain. Sampai laki dia ada 2nd wife pun dia kekal x de affair dgn sapa2. Part gaduh  tuh x yah ceta la haha sama2 kuat gaduh. Laki dia pukul dia pukul laki dia balik hahah. Laki dia baling barang rumah dia pun baling juga but one thing bila dorang lovie dovie mmg looks so sweet. My fren bukan x cantik orgnya. But she remain xde layan mana2 jantan yg nak interframe dlm hidup dia. Dia avoid lunch dgn lelaki. Bercakap pun hal kerja. Nak tengok dia bergurau senda tuh jauh sekali.   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071889s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list