Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8767
View
226
Reply

isteri jumpa lelaki lain tanpa pengetahuan suami

[Copy link]

Author: copy_paste    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-8-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 7-7-2019 01:28 AM
laki tu nmpk mtk ditlg segi nafsu je..nk tlg ape lg..elok bg kate 2 je..jgn kontek dgn mamat sangap  ...

Aku rasa laki tuu seks ajoo.. dpt seks blahh.. ngandung leh ngaku anak tuu anak somi diaa.. ujung ujung beranak kuar anak itam pdhl laki putih katalaa masa ngandung hari tuu terberkenan kat negro.. suke patung negro.. so simple life inii..

Kat donia  leh lps kat akhirat puki tuu yg jawab nantii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 10:34 AM | Show all posts
MenteriWanita replied at 3-8-2019 06:00 AM
Biar apa pun yang berlaku, dunia terbelah dua, langit runtuh, air laut melimpah ke darat, gunung mel ...

mmg x la aku yg kalah,mamat tu lebib tinggi sikit je dari aku,yg lain2 aku mendahului,
bodo la bini aku pilih mamat tu melainkan kalau dia kena guna2,
aku rasa bini aku cuma nak test market je.jari tengah aku starligt kat dahi bini aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 10:38 AM | Show all posts
DollahRepek replied at 1-8-2019 03:51 PM
Selagi bini ko belum tunjuk & bagi body dia dekat lelaki lain..better maafkan jer & jangan asyik nk  ...

kalau aku yg menyamar takut cair je bini aku nt,
tapi mcm best je try goda ajak hotel,kalau cair aku on je terus masuk hotel berjimak situ.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2019 10:44 AM | Show all posts
Buritan replied at 10-8-2019 05:13 PM
Aku rasa laki tuu seks ajoo.. dpt seks blahh.. ngandung leh ngaku anak tuu anak somi diaa.. ujung  ...

yg aku tahu mamat tu lebih kepada sex chat,ajak video call utk buat modal dia melancap,
kalau jumpa tu xtahu lah sbb bini aku sekali je jumpa tapi bukan jumpa depan2.
aku xtahu apa tindakan lelaki tu kalau betul2 bini aku jumpa depan2,
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 18-8-2019 10:34 AM
mmg x la aku yg kalah,mamat tu lebib tinggi sikit je dari aku,yg lain2 aku mendahului,
bodo la bi ...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-8-2019 09:52 AM | Show all posts
kenapa peratusan poll lebih kepada cerai?
apakah pro dan kontra lebih kepada cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:33 AM | Show all posts
Poll tu berdasarkan pandangan dan andaian orang yang melihat kes ni dari jauh.
They were not in your shoes mr TT.
You can take it as a guideline but the decision maker is you.
Kunci di tangan kamu, atas kamu nak start enjin dan hala ke kiri atau ke kanan....
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada bangkai ada lah hering..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080144s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list