Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11219
View
250
Reply

isteri jumpa lelaki lain tanpa pengetahuan suami

[Copy link]

Author: copy_paste       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-7-2019 03:10 PM | Show all posts
imatt replied at 11-7-2019 12:45 PM
Ko kene bertegas pasal adik2 dia tu. Suruh jugak duduk rumah bujang berdikari sendiri. Senang2 je ma ...

sorg dah nak kawin,nt aku suh bini aku ckp suh ikut yg baru kawin tu pulak,.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-7-2019 03:11 PM | Show all posts
rayriff replied at 11-7-2019 01:09 PM
tt cukup x bagi nafkah zahir batin tiap-tiap hari?

lebih dari cukup,
kalau nak hari2 lg bagus,aku ni pun jenis gila sex jgk,tapi pada yg halal la,
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 12:07 PM
entah betul ke x ada bini,kalau ada pun x teringin aku bini org nak digoda2.
lgpun identiti kelua ...

wife ko siap nak pergi jumpa? watehek man ! so far aku kalau tengok profile jantan yang nampak mencurigakan nak add friend terus aku block.
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 8-7-2019 09:04 AM
kalau nk test market pun bini aku bukan lawa pun sbb tu la lelaki selekeh je yg nak.
kalau nk kat ...

sorry nak tanya apesal rasa semak duk kat rumah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 9-7-2019 10:23 AM
sebenarnya aku perlukan privcy dengan dia,kalau dengan anak2 xpelah dah mmg  keluarga,
aku semak  ...

ko kena bincang la dengan wife ko pasal benda ni. kena set satu boundary la. apekes sampai dalam bilik ko pun jadi tempat lepak adik beradik? dha tu je la satu-satunya ruang privacy yang chuolls ada.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 07:09 AM | Show all posts
shahirakay replied at 11-7-2019 10:50 PM
ko kena bincang la dengan wife ko pasal benda ni. kena set satu boundary la. apekes sampai dalam b ...

sbb tu la aku semak,aku rasa perkawinan aku xbest.
tapi dari segi hakikat ,waktu2 terdesak ada org boleh jaga anak aku,boleh tolong dan teman bini aku,
tapi nk kena gamble la pakai seluar pendek xberbaju depan adik2 ipar.

nasib baik diorg xcun,xgedik,kalau x mmg bahagia la aku .
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 09:20 AM | Show all posts
copy_paste replied at 12-7-2019 07:09 AM
sbb tu la aku semak,aku rasa perkawinan aku xbest.
tapi dari segi hakikat ,waktu2 terdesak ada or ...

Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Berbalik kpd masalah asal yg membuatkan kau buka thread ni...

Muhasabah diri je la bro.  Mana niat yg salah tu, betulkanlah. Mana yg tak betul tu, takyah buat dah. Semoga Allah baiki hubungan kau dgn isteri kau. Semoga Allah permudahkan urusan kalian sekeluarga.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 09:24 AM | Show all posts
Genkidesuka replied at 12-7-2019 09:20 AM
Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Berbalik kpd masalah asal yg membuatkan kau buka thread  ...

tu yg aku muhasabah,kalau x dah lama aku halau.tp xbest la halau2 sbb aku pun ada ingt kebaikan diorg,cuma aku je x selesa xde privcy,jd kalau nak keluarkan diorg kena cara baik,

cuma kena sabar dan tunggu,masa sabar dan tunggu tu la pedih je rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 7-7-2019 12:04 PM
Jantan tu ada bini kan? La ni, hang pakat la dengan kawan2, goda bini dia pulak..

Hang buat bend ...

Betul jugak tu...

Adjust  balik bini kpd lelaki yg kacau isteri ko tu..ataupun adik bradik pompuan lelaki tu..untung2 dpt pakej romen dgn main... pastu ko screenshot dan send kt laki tu..baru puas hati...

Tapi kalau ko tak sanggup..ko bg lah peluang kedua pd isteri ko...susah2 kot diye usung perut dan lahirkan anak...takkan sb isteri ko flirt mcmtu dlm media social..ko nk buang diye..

Lg satu..sila nyahkan adik ipar ko tu...kehadiran in-law ataupun adik bradik sendiri menempek kt umah tangga korg berbulan2 boleh menyebabkan suasana "our time" antara ko dn isteri jd hambar tau tak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2019 08:26 PM | Show all posts
Lepaskan lah
Kalau dah pernah buat camni tak mustahil nanti akan buat lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-7-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
izwan_izi replied at 13-7-2019 11:01 AM
Betul jugak tu...

Adjust  balik bini kpd lelaki yg kacau isteri ko tu..ataupun adik bradik pomp ...

identiti lelaki tu xkenal la, keluarga adik beradik bini dia pun xkenal,

pasal adik ipar tu mmg masalah, semak sgt aku duk kat rumah.
bukan nak menolong kakak dia buat kerja rumah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-7-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dani_5353 replied at 13-7-2019 08:26 PM
Lepaskan lah
Kalau dah pernah buat camni tak mustahil nanti akan buat lagi

mustahil atau tidak blom tahu lagi,
skrg ni on je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2019 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dani_5353 replied at 13-7-2019 08:26 PM
Lepaskan lah
Kalau dah pernah buat camni tak mustahil nanti akan buat lagi

tp katakanlah benda xmustahil kan, sampai jauh mana je boleh pergi kalau jd lg?
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 02:17 PM | Show all posts
TT,  ko pm pesbuk jantan tu kat aku. Aku pun tgh layan sorang mamat ni asik duk ajak aku vc. Aku takut lama2 aku terjebak jugak nanti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-7-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Orange_7491 replied at 14-7-2019 02:17 PM
TT,  ko pm pesbuk jantan tu kat aku. Aku pun tgh layan sorang mamat ni asik duk ajak aku vc. Aku tak ...

kalau ko bujang layan je la sikit2, tp kalau dah kawin faham2 la,
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Hai. Bg kes ni I rs u need to discuss dr ht ke hati. Tnya balik your wife. Apa yg membuatkan dia melayan jantan ni. Adakah U tak cukup baik ? Atau dia rs tak puas dgn kasih syg tu ataupun dia rasa terabai. And please. Jgn buat keputusan utk menceraikan isteri ketika dlm keadaan marah. Sit and calm and try to discuss dr hati ke hati. But at the same time, u need tegas. Jgn bg dia nmpk u lemah. Ugut dia sikit. Anyway u kahwin brp lama ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2019 11:45 AM | Show all posts
RoselIa replied at 16-7-2019 10:41 AM
Hai. Bg kes ni I rs u need to discuss dr ht ke hati. Tnya balik your wife. Apa yg membuatkan dia mel ...

aku dah kawin 10 tahun,
aku nak kata marah tu xde la sgt sbb bukan tahap sampai ke katil pun,cuma ralat dia xbgtau cerita sebenar.
kalau dia nak berkawan pun tengok jugak la jenis mcm mana,ni sampai aku rasa mcm dia teransang je..
mcm mana aku tahu dia teransang,sbb sejak dia layan mamat tu dia selalu ajak aku bersama tiap mlm nak sampai berkali2.
tapi kenapa org tengok mcm teruk sgt kes bini aku ni,
aku tunjuk kat kawan aku pun dia ckp aku ni tabah.
antara sbb aku ni mmg percaya bini aku..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 16-7-2019 11:45 AM
aku dah kawin 10 tahun,
aku nak kata marah tu xde la sgt sbb bukan tahap sampai ke katil pun,cuma ...

Ank brp org dah ? Yupp faham prsaan ralat tu. Tp lps discuss wife cakap apa ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2019 01:31 PM | Show all posts
RoselIa replied at 16-7-2019 12:34 PM
Ank brp org dah ? Yupp faham prsaan ralat tu. Tp lps discuss wife cakap apa ?

anak dah 2..
dah bincang kalau ada apa2 dia xkan berahsia,dia akan bgtau semua perkara.tiada rahsia antara kita berdua.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:36 PM | Show all posts
tt jgn ikut nasihat yg cerai tu... berbaiklah , rumahtangga boleh diselamatkan lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077648s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list