Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8893
View
226
Reply

isteri jumpa lelaki lain tanpa pengetahuan suami

[Copy link]

Author: copy_paste       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-7-2019 11:33 PM | Show all posts |Read mode
Edited by copy_paste at 7-7-2019 08:33 PM

saya nk tanya pendapat korg ni apa tindakan yg dilakukan jika
isteri melayan chat fb messenger dengan lelaki gatal
dan isteri keluar utk berjumpa pertama kali dengan lelaki gatal tu tanpa pengetahuan suami.
apakah tindakan anda jika perkara ini terjadi dalam rumah tangga anda?

kejadian berlaku pada isteri saya semasa bulan puasa tadi.
permulaan melayan tu disebabkan isteri saya ingin membantu masalah lelaki tu kerana dah lama kawin tiada anak.
tapi lain pula perbualan lelaki tu lebih kearah sex chat.
mungkin isteri saya nak rasa noty2 tapi disebabkan bulan ramadan dia menahan diri,mungkin takut batal buasa jika teransang.



dia ada bgtahu... tapi saya xtahu isi kandungan perbualan tu,

bila saya dapat tahu je saya mula susun plan dan tindakan susulan utk sebarang kemungkinan...

dalam masa sama juga saya cuba buat dia berterus terang sehinggalah dia mengetahui yang saya tahu mengenai perbualan mereka...







Single Polls, Total 67 Users voted
43.28% (29)
56.72% (38)
Your User group have no permission to vote
1f6df495-fbc4-4204-9f50-450012b59b3e.jpg
7d629a70-2111-4e88-baad-29e99910be24.jpg
ca462136-ec90-4e9e-80a6-61722e53cf20.jpg
ee9a7891-53cf-48e4-95ac-9e580eaef866.jpg
fa51f36a-d000-4a10-ab4d-f0ec692e4eb8.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 11:41 PM | Show all posts
tanda2 semakin hampirrrrr..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki ni dah tau, elok la ambik tindakan atas keterlanjuran isteri, kena la nasihat, block semua. Beri panduan  pada isteri. Elok laki yg membirah dengan bini dia kena debik, bini orang bukan boleh kawin, haram, fikir nak membirah je dua2 ni, nak tolong kunun puihhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Catpaw at 7-7-2019 01:01 AM

  --- double post---
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong? Bini ko doktor ke? Adoi masalahnya dah tahap bermain cinta dan sembang lucah ni. Sebelum melarat, ko didik la balik isteri dan block connection dengan laki tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan berdiam je, kena bertegas suruh isteri stop main message dengan lelaki tu. Ih ih, boleh pulak cakap macam tu dengan isteri orang, padahal sendiri dah ada isteri
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau ceraikan je bro. Titik.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
laki tu nmpk mtk ditlg segi nafsu je..nk tlg ape lg..elok bg kate 2 je..jgn kontek dgn mamat sangap tu..gile ke hape..dh lame kawen takde anak, mtk tlg kt doktor kesuburan..bkn bini org.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 04:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan sangap pakai dp arwah camtu pun dia layan.  Ni serius beb.  Serius sebab dia isteri orang.  Iols aritu cod beli henpon nak suprisekn hubby pun takot2.yela sebab x bagitau hubby kan. Ni sampai puting netek nak jumpa nak main pun dia leh layan lagi. Dah tentu dapat jumpa dorang akan berzina
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Perlu dibendung dari awal..jangan dibiarkan


Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm dah lain mcm dah ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 08:17 AM | Show all posts
salah pilih bini
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko blah je la. Apa lg nak pening2 kepala pk hal isteri.

atau pun kalo nk adventure skit ko set dgn kartel mana2. Pastu ajak isteri melancong kat siam. Pastu ko jual je la isteri ko. Setel masalah.



Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Gatal punya bini..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaishi at 7-7-2019 09:25 AM

Aku x tahu kenapa bini kau buat mcm ni

Aku ada pengalaman member kaki curang  ni, husband dia sgt baik dan sgt alim, wpon husband dia memg x handsome lgsg dengan boroinya........... bila aku tnya kenapa buat mcm ni, dia kata dia nak some fun, dia lonely, PJJ dan husband lgsg x amek tahu, aku faham kenapa husband dia x amek tahu, atas dasar percaya sbnrnya....... dan husband dia mungkin busy kerja dan uruskan anak2...

Member aku siap p honeymoon dgn laki lain.... dan banyak kali juga klu dia frust dgn lelaki yg dia idam2kan tu.... dia ngadu kat aku, ya aku memg tak judge dia, tapi aku tak sokong dgn apa dja buat....

Selalu aku remind dia, fikir anak.... fikir anak.... jangan smpai terlewat....... husband dia bnyk sacrifice utk dia, dan aku selalu ckp... dia patut bsyukur, ada perfect family potrait, yg aku x mampu nak bg pada anak aku smpai bila2.......

Aku harap tak ada penyesalan utk dia dan cepatlah balik ke landasan sepatutnya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Payah jugak kalau isteri org xde harga diri...apatah lg nk suruh jaga maruah suami. Kesian ank ada mak yg x pandai jaga diri. Camana nk didik ank agar tak birah bila besar nnti.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 11:47 AM | Show all posts
buapakperut replied at 7-7-2019 04:13 AM
Jantan sangap pakai dp arwah camtu pun dia layan.  Ni serius beb.  Serius sebab dia isteri orang.  I ...

dah jumpa tapi bini aku lari sbb mamat tu selekeh.
jumpa x sempat bertentang mata trus blah mcm tu je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 11:50 AM | Show all posts
kaishi replied at 7-7-2019 09:20 AM
Aku x tahu kenapa bini kau buat mcm ni

Aku ada pengalaman member kaki curang  ni, husband dia sgt ...

bini aku x pernah rasa noty2 dengan org lain selain aku,

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan tu ada bini kan? La ni, hang pakat la dengan kawan2, goda bini dia pulak..

Hang buat benda yang sama, screenshot chat tu, send kat messenger jantan pelaq haram jadah tu.. tgk respon dia cam ne..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 12:07 PM | Show all posts
najib888 replied at 7-7-2019 12:04 PM
Jantan tu ada bini kan? La ni, hang pakat la dengan kawan2, goda bini dia pulak..

Hang buat bend ...

entah betul ke x ada bini,kalau ada pun x teringin aku bini org nak digoda2.
lgpun identiti keluarga mamat tu mmg xdiketahui,yg aku tahu mamat tu x hensem selekeh sbb tu bini aku masa nk jumpe tu dia lari.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.703845s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list