Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
863
View
10
Reply

Isteri low self esteem

[Copy link]

Author: anaphylaxis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-7-2019 04:02 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum.

Aku tak tau nak post kat mana? Aku harap okay kat sini. Kalau x sesuai mod pindahkan la thread ni.

(Ni nick adik aku btw, baru tau dia pernah cari kawan kat sini. )

Masalah aku, aku baru je kawin. Dalam 2 bulan. Pjj. Wife aku sorang yg cantik bagi aku. Dia tak gemuk, dia tak kurus. Tapi dia pernah gemuk.

(Sorry kalau cerita ni agak 18sx)

Bila aku nak bersama isteri dia punya malu. Alahai. Body shape dia terbaek, tapi sebab dia penah gemuk, jadi dia ada banyak stretchmark and hitam2 di celahan. Dia selalu tak konfiden dengan body dia. Mcm bila dia nak buka baju or pakai baju, dia rela pakai dlm toilet. Dia tak pernah nak openly bogel depan aku especially in daylight.

Aku belikan baju seksi, tapi dia tak nak pakai. Dia cakap malu sbb badan dia tak lawa.

Aku tak tau mcm mana nak naikkan self esteem bini aku ni. Mohon bagitau treatment ke apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 la tu adik kau punya id, beginner tu level kau. Baru create kan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 6-7-2019 06:29 AM
Agak2 la tu adik kau punya id, beginner tu level kau. Baru create kan..

Betulla tu id adik dia
Adiknya ppuan... tp jrg post
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 6-7-2019 07:16 AM
Betulla tu id adik dia
Adiknya ppuan... tp jrg post

Yeke? Maafkan daku tt
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau kata je kat bini kau dek. Kim kardashian yg body meletop nk mampos tu pon pakai body foundation nk cover psoriasis dia. Org kurus mcm aku pon byk insecurities... Tp lantak lah kan. Janji kompiden
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
dia pakai baju dlm toilet tu sbb tu kebiasaan dia. Lg pon baru 2 bulan kwen patu pjj lgi. Dia x biasa ada lelaki dlm bilik. Jadi bagi dia masa. Part self esteem rendah tu...chuolss kene tunjuk cuols mcm terima apa je yang dia ada. Mcm bagitaw it is ok...nnti lelama dia terima diri dia seadanya. Again..benda ni mkn masa...
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko puji je melambung2, cakap dia cantik, cakap kalau bertutup pun dah cantik apatah lagi sebaliknya. Cakap la definisi kecantikan ko ialah dia, camana pun dia. Pendek kata puji jela main2kan kata2 sweet.
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 11:55 AM | Show all posts
Bukan senang tapi cuba l aslow talk.... amacam ai yang kerap mengandung ni, strechmark kat perut ai nauzubillah....

SEgan gak tapi seksi is MUST
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Hello tt.. ko usik2 la ..dia..main kejar2 ke time.nak.pakai baju..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 6-7-2019 08:32 AM
Yeke? Maafkan daku tt

Maaf diterima.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 6-7-2019 09:33 AM
Kau kata je kat bini kau dek. Kim kardashian yg body meletop nk mampos tu pon pakai body foundation  ...

Tak boleh sis. Aku dah cuba.

Dia tetap rasa insecure.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080687s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list