CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 5017|Reply: 5

Cara Melihat Kesemua password WiFi Yang disimpan Pada PC

  [Copy link]
Post time 1-7-2019 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Edited by trunks at 11-9-2019 08:25 PM




untuk korang yang terlupa password wifi bolehlah
guna portable software ini.saya kadang2 ada juga
guna..boleh tahan juga pelupa.

guna  Wireless Key View


download sini

selepas itu.buka folder


ok dah dapat password semua SSID WiFi.
yang abah kau tu entah siapa punya
boleh pula ada dalam laptop saya hehe



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-7-2019 03:07 PM | Show all posts
amboi... hack password napak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2019 03:09 PM | Show all posts
Edited by trunks at 11-8-2019 05:54 PM
bangcak replied at 19-7-2019 03:07 PM
amboi... hack password napak?

yang ssid abah kau tu ke haha
itu saja aje ,nyampah pulak adake
letak ssid abah kau..

tapi dulu2 rajinlah try hack password wifi jiran
bukan nak curi,nak test saja

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:15 PM | Show all posts
trunks replied at 19-7-2019 03:09 PM
yang ssid abah kau tu ke haha
itu saja aje ,nyampah pulak adake
letak ssid abah kau..

ada tak software yg boleh bg kita browse gadget yg guna wifi kita.
contohnya,
kita buat open hotspot.
semua bleh connect for free
tp dgn syarat dia setuju fon/pc dia di browse oleh pemilik hotspot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2019 03:19 PM | Show all posts
bangcak replied at 19-7-2019 03:15 PM
ada tak software yg boleh bg kita browse gadget yg guna wifi kita.
contohnya,
kita buat open h ...

oh tu hehe,kalau kat laptop ada nama dia team viewer

dekat iphone tadi saya nampak ada pun apps nama ni
bolehlah awak dan dia dia install , alang2 dia pun setuju
orang masuk handphone dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2022 01:09 AM | Show all posts
Those who forget the pass are facing many of the troubles but again their is solution of this issue too.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 04:12 AM GMT+8 , Processed in 0.086312 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list