Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
954
View
4
Reply

Cara Melihat Kesemua password WiFi Yang disimpan Pada PC

[Copy link]

Author: trunks       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-7-2019 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Edited by trunks at 11-9-2019 08:25 PM




untuk korang yang terlupa password wifi bolehlah
guna portable software ini.saya kadang2 ada juga
guna..boleh tahan juga pelupa.

guna  Wireless Key View


download sini

selepas itu.buka folder

2019-07-01_104746.png
ok dah dapat password semua SSID WiFi.
yang abah kau tu entah siapa punya
boleh pula ada dalam laptop saya hehe

2019-07-01_104957.png

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:07 PM | Show all posts
amboi... hack password napak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2019 03:09 PM | Show all posts
Edited by trunks at 11-8-2019 05:54 PM
bangcak replied at 19-7-2019 03:07 PM
amboi... hack password napak?

yang ssid abah kau tu ke haha
itu saja aje ,nyampah pulak adake
letak ssid abah kau..

tapi dulu2 rajinlah try hack password wifi jiran
bukan nak curi,nak test saja

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:15 PM | Show all posts
trunks replied at 19-7-2019 03:09 PM
yang ssid abah kau tu ke haha
itu saja aje ,nyampah pulak adake
letak ssid abah kau..

ada tak software yg boleh bg kita browse gadget yg guna wifi kita.
contohnya,
kita buat open hotspot.
semua bleh connect for free
tp dgn syarat dia setuju fon/pc dia di browse oleh pemilik hotspot
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2019 03:19 PM | Show all posts
bangcak replied at 19-7-2019 03:15 PM
ada tak software yg boleh bg kita browse gadget yg guna wifi kita.
contohnya,
kita buat open h ...

oh tu hehe,kalau kat laptop ada nama dia team viewer

dekat iphone tadi saya nampak ada pun apps nama ni
bolehlah awak dan dia dia install , alang2 dia pun setuju
orang masuk handphone dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084601s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list