Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
577
View
2
Reply

1st TERM OF BDSM guysss..

[Copy link]

Author: AyaqMeloSuam    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-6-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
101 SEX EDU by Me

BDSM in first term
Hhmmm.. bila orang dengar bdsm semua rasa terujakann.. betul tak ? Sebelum nk mencuba mesti tahu dulu apa BDSM ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
B - BONDAGE / DISIPLINE
      Ikatan pertalian dan disiplin
D - DOM / DOMME / TOP / MASTER / MISTRESS
      Dominan @ yang mendominasi / di atas
S - SUBMASSIVE / BOTTOM / SLAVE
      Yang didominasi @ yang menuruti perintah.
M- SADISM / MASOCHISM
      Penerimaan akibat yang rela hati. Penerimaan akibat        spt disebat, turisan erotik, gigitan dan sebagainya.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dalam perbincangan ini, perlaku dan yang dilakukan mestilah dengan rela hati mngikut undang - undang BDSM. Bagi yang baru ingin mencuba, perlulah diketahui bahawa BDSM ini adalah berbeza dengan ' SEX ABUSE '
Sebelum kita menjurus kepada lebih mendalam tentang hal BDSM kita bincang seimbas tentang perbezaan sex abuse ( penderaan sexual ) VS BDSM .

Kitaran BDSM

Komunikasi - Kedua2 pemain duduk bersama dan berbincang mengenai perjalanan permainan yang akan dimainkan. Bersetuju dgn pro & con bersama.

Persetujuan - kedua2nya bersetuju utk melaksankan semua aktiviti dan mempunyai limit yang telah dipersetujui besama.

Permainan - Permainan dimulakan seperti yang telah dirancang dan dpersetujui bersama dan tamat pada jangka masa yg telah ditetapkan.

Penjagaan Selepas - Mengambil berat tentang pasangan selepas permainan tamat spt menyapu lotion @ minyak, memeluk dan mengucapkan kata2 romantis.. minum bersama dan memeluk bersama.

Postmortem - Perbincangan santai selepas aktiviti bersama ats apa yg menyeronokan dan yang tidak memuaskn untuk rujukan masa akan datang.

Kitaran Penderaan Sex ( Sex Abuse )

Penderaan  - Melakuakan penderaan dari segi perbuatan atau percakapan spt mencaci @ mengherdik @ memalukan pasangan tanpa kerelaan pasangan.

Rasa bersalah - Si pendera cenderung rasa bersalah slps berkelakuan begitu dengan meminta maaf dan berulang melakukan kesalahan kerana takut.

Alasan - Pesalah membuat banyak alasan demi alasan setelah mendera emosi @ fizikal penerima supaya tidak disabitkan kesalahan spt.. memujuk rayu setelah memukul dan merogol penerima.
SEX TANPA KERELAAN ADALAH DIKIRA MEROGOLL !!

Rancangan - Pesalah tidak membuat perbincangan atau perancangan dengan penerima. Pesalah lebih kepada mengikut rentak dan kesukaan sendiri dan tidak memikirkan akibat @ kecederaan yang bakal dihadapi oleh penerima.

Set Up - Pesalah tanpa rasa besalah merancang @ menunggu @ memaksa dengan memujuk rayu penerima utk mengikut telunjuk pesalah tanpa berbincang.

Hati2 semua bila nk join pelawaan BDSM  tau.. berbincang dahulu apa yg anda mahukan dan inginkan.. ini adalah kepuasan kedua pihak bukan satu pihak sahaja..
XX
bdsmlr-136-pGVeDpJfmY1.jpg
53827109_992343687637686_7441708822382510080_n.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2019 11:37 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 30-6-2019 11:40 PM

blom pernah explore part Submissive (Slave/Master) or Masochism/Sadism... i think these 2 is too much by my principle lah... sbb slave master tu cam menghina sikit pasangan, though it may just be an act, tp i tak suka... then masochism or sadism tu menyakit kan pasangan... i tak fikir biting etc tu mengujakan....

part bondage and dominant tu i pernah la buat... bondage tu i buat on special occasions or time kitorg gi honeymoon short trip once in a while, sbb kat rumah kan anak ada kan, taknak laa jerit2 eventhough dia tido... tp its great laa dpt buuat camtu kat husband.. coz i lg cepat gila cum kalo i ikat and kerjakan dia... maybe that "action" buat i tambah horny kot.. heols tak ikat i sangat, coz he is gentle lover... yang dia target nak puaskan i je dulu... thats why dia let himself being tied and dikerjakan i, as long as i suka
tp dia dah jadi cam fetish plak dgn aksi i kerjakan dia... even masa dia outstation seminggu dua pun i benarkan aje dia masturbate, tp everytime mesti dia masturbate sambil bayangkan i rogol/kerjakan dia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 30-6-2019 11:37 PM
blom pernah explore part Submissive (Slave/Master) or Masochism/Sadism... i think these 2 is too muc ...

Great wife la u nih.. as a wife shld bnyk mmbntu & saling bkerjasma utk keharmonian sexual bersama.. ada jer wife yg xmau mcm2.. geli lah & so on.. but hbby tringgin pulak.. hmmm.. badan bgetah / sado pun tp kalau kayu diranjang.. mmg bukan idamanlah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077265s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list