CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2762|Reply: 3

kat mana ada jual freezer basket ni?

 Close [Copy link]
Post time 30-6-2019 01:28 PM | Show all posts |Read mode
1st of all, sorry mod kalau sy salah bod. tak tahu nak tanya kat mana.


ada siapa tahu tak kat mana boleh dapatkan freezer basket macam ni? selalu freezer basket ni kalau beli chest freezer akan dapat 1 je. saya nak lagi 2. dah puas shopee lazada mudah semua tak ada. kedai yg jual freezer pun tak ada jual.


kalau siapa yg tak tahu rupa basket ni macam mana, dia macam freezer Nestle, Walls tu semua, sangkut aiskrim kat atas, lepastu belah bawah diorg letak stok aiskrim.

saya nak yang boleh sangkut, so that jimat ruang di belah bawah untuk simpan benda lain dan barang dalam freezer pun tak bersepah dan susah untuk dikeluarkan.

anyway freezer sy 240L.

Harap sgat2 ada yg boleh bantu.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-6-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun nak tanya.. kat mana nak beli rice cooker pot.. tapi aku nak pot dlm tu je.. luar x nak..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Call service centre brand tu.. dorang ada keep stock..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2019 08:27 PM | Show all posts
u may want to check freezer appliances and accesssories.  mungkin ada di hardware , harvey norman, ikea, seng heng , home pro etc.

to those yg nak tolong tt direcr pm dia ya. sy close this thread. if i move to jual beli, mungkin takde langsung yg jawab your queries. thanks
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 09:40 AM GMT+8 , Processed in 0.186698 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list