Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1854
View
7
Reply

Aku buntu

[Copy link]

Author: ZaynMalik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-6-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam forumers sekalian,umur sy 23 thn,sy dh pun berkahwin hmpir 3 thn.masalah sy skrg ni isteri sy..kami sama2 ada nafsu,tpi isteri takut sgt utk sy lakukn penetration..pernah cuba utk j**** tpi dia ttup mata rpt2 mcm takut2 sgt seolah2 sy nk merogol dia,bila jdi mcm tu sy pun x smpai hati nk j****,bila tnya knpa,dia jwb takut sakit.Bila kwn2 dia ada yg bru kahwin dh pregnant,dia jdi badmood sbb dia selalu salahkn diri dia knpa dia penakut sgt,org2 sekeliling mmg selalu tnya lah klau jumpa,bila nk ada ank..kdg2 malu jgk,tpi tak kn nk cerita masalah isteri dkt org luar.isteri pernah mkn ubat tidur tpi x berkesan langsung utk dia,viagra pn pernah try tpi sekali je la,,langsung takda effect..tlg la sy forumers,sekali dpt penetration pn jdi la sbb nk bgi senang masa ml tu..fyi,sy x pernah mkn luar (terms yg selalu org guna main perempuan),just gesel2 je..thread bkn utk pancing ok..sekian,sebrg soalan boleh kemuka kn di ruang ni,inshaallah sy jwb..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau br kawin, kawan aku da 5 tahun, smpi skrg x dpt. So kempunan. Kau kena usaha, buat je, xyah fikir smpi hati ke tak. Da berjaya, nnt dia biasa la tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Isteri awak ada masalah vaginismus. Nak tahu lebih lanjut boleh check on ig "vaginismiusindonesia". Rawatan ttg vaginismus ada dekat HKL. Under psi. Btw, saya salah seorang patient vaginismus.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-7-2019 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackpanther replied at 4-7-2019 01:25 AM
Isteri awak ada masalah vaginismus. Nak tahu lebih lanjut boleh check on ig "vaginismiusindonesia".  ...

So,sekrg awk dh sembuh ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
So pity on u. 3 years bkn ms yg skjp. Bg I dh ckup lama. If 3 bln pun I dh rs mcm luar biasa. I pun seorg isteri. I okey je ms first night. Mmg mula2 takut tp my hsbnd pndai comfort I. Skit skjp je pun. I thought u need to diskus about this issue. Sbb bnda ni adalah isu yg bsr dlm sbuah institusi prkahwinan. I takut U lm2 xtahan stress dgn isteri U. Yelah rugi xmenikmati hbgn intim.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
RoselIa replied at 6-7-2019 11:58 PM
So pity on u. 3 years bkn ms yg skjp. Bg I dh ckup lama. If 3 bln pun I dh rs mcm luar biasa. I pun  ...

Yup,kami selalu brdoa supaya Allah kuatkan rasa syg dan cinta pada diri masing2,isteri pnh mkn viagra tpi x berkesan pulak dkt diri dia..sbb dia mkn lps mkn mknn berat,jdi sy cadang nk bgi dia mkn something yg melalikan dia,tpi x tau produk apa yg ok,isteri pun x kesah nk try asalkn dia ckp x sakit
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ZaynMalik replied at 7-7-2019 12:16 AM
Yup,kami selalu brdoa supaya Allah kuatkan rasa syg dan cinta pada diri masing2,isteri pnh mkn via ...

The problem is bnda tu mmg sakit. Xcuba xtau. Kalau I jd wife u. I dh rs brsalah dh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ZaynMalik replied at 6-7-2019 09:10 PM
So,sekrg awk dh sembuh ke

Sy msih under go treatment. One of my friend yg ada vaginismus, dh sembuh & now tgh pregnant. You as a husband to your wife, sy nasihatkan jgn mudah putus asa terhadap wife you. Dan please bantu dia seek solution sama2. Jmpa doc. Dan jgn sesekali dgr ckp2 org yg pandai2 ckp ttg wife you mcm suruh cerai la, suruh langgan pelacur la. Those people baik laki atau even pmpn yg main belasah je ckp perkara ni mcm mudah bgi deorang is sbb Allah permudahkan. So deorang mmg akan simply main ckp je. Kalau kena dkt batang hidung sendiri baru deorang tahu mcm mana patients tu melalui ujian dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085835s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list