Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
927
View
17
Reply

Hi Salam Semua,Ada Hal Penting Nak Tanya Sikit Boleh?

[Copy link]

Author: Firdaus8888       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-6-2019 08:48 PM | Show all posts |Read mode
Baru Menyertai Hari Ini,Selamat Berkenal & Berkongsi Pengalaman Semua Ya
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:17 PM | Show all posts
hi wassalam..
ada nak tanya apa awak ?

baru join ya? seama ini lepak mana hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:25 PM | Show all posts
masuk cariforum kena hormat otai vokuru. hye awak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:32 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 27-6-2019 09:25 PM
masuk cariforum kena hormat otai vokuru. hye awak..

dengan hormatnya di persilakan datin sri vokuru ekeke
dah lama tak nampak datin sri,,masih lepak ke sini
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:38 PM | Show all posts
trunks replied at 27-6-2019 09:32 PM
dengan hormatnya di persilakan datin sri vokuru ekeke
dah lama tak nampak datin sri,,masih lepak  ...

dia dah segan dah tu, sampai kain dalam buat serkup kepala. kasihan dia. moga dia insaf dari mulut celupar mengata forumer lain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2019 09:38 PM | Show all posts
trunks replied at 27-6-2019 09:17 PM
hi wassalam..
ada nak tanya apa awak ?

Tak da apa nak tanya tu cuma post new treat tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2019 09:39 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 27-6-2019 09:25 PM
masuk cariforum kena hormat otai vokuru. hye awak..

Yang mana otai vokuru>salam hormat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2019 09:40 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 27-6-2019 09:25 PM
masuk cariforum kena hormat otai vokuru. hye awak..

dengan hormatnya di persilakan datin sri vokuru+1
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:41 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 27-6-2019 09:38 PM
dia dah segan dah tu, sampai kain dalam buat serkup kepala. kasihan dia. moga dia insaf dari ...

tanpa beliau,sunyi forum ini
ashna awak kenal?
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:42 PM | Show all posts
Firdaus8888 replied at 27-6-2019 09:38 PM
Tak da apa nak tanya tu cuma post new treat tu

oh ..ingat nak tanya macam mana nak gosok gigi tadi
malam ini awak dah gosok gigi ke belum? mandi dah? haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:43 PM | Show all posts
Firdaus8888 replied at 27-6-2019 09:39 PM
Yang mana otai vokuru>salam hormat

@Vokuru  sila munculkan diri



Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:44 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 27-6-2019 09:43 PM
@Vokuru  sila munculkan diri

jadi ke tag tu macam tak berapa kot hehe
susah juga nak buat tag kat dalam forum ni


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:49 PM | Show all posts
trunks replied at 27-6-2019 09:41 PM
tanpa beliau,sunyi forum ini
ashna awak kenal?

sy kenal vokuru, datin seri minyak kelapa dara terlajak tembam, peYno, dodolgemuk..peYno ni legend yang dah murtad, dulu jadi salesman proton, sekarang pakai jambang palsu jual geely sambil pandu perodua myvi.. datin minyak kelapa dara mesti supermoderator tahu. dia tu garang mcm singa circus. pantang cuit sikit habis dia upload fail excel tag nama semua moderator, supermoderator, admin suruh potong kredit.

sampai sekarang sejarah dia kena kejar salesman minyak kelapa dara menjadi arkib wikipedia. memang sejarawan betul.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2019 09:56 PM | Show all posts
trunks replied at 27-6-2019 09:42 PM
oh ..ingat nak tanya macam mana nak gosok gigi tadi
malam ini awak dah gosok gigi ke belum? ma ...

Jangan risau kejap lagi saya kongsikan cara gosok gigi dengan betul yea...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:56 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 27-6-2019 09:49 PM
sy kenal vokuru, datin seri minyak kelapa dara terlajak tembam, peYno, dodolgemuk..peYno ni legend ...

Vokuru-nama awal dia daftar Cari ni Ashna
hehe memang legend dalam carutan,memang
bidang dia hehe

oh tu kak dar -anti kakdar dah macam
pupus..dah tak ada kot dalam forum ni.
kot dah masuk dalam tanah.haha

abam peYno- geng GAM ni (gerakan anti mawi)
president kitaorang dulu hehe.
tak nampak dah dia kat board isu semasa
kot guna ID lain kot?


tengok ID awak cilipadi sedap,rasa nak menumis sambal
pulak kejap lagi

masa daftar Cari dulu,tengah sebuk memasak ke

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:57 PM | Show all posts
Firdaus8888 replied at 27-6-2019 09:56 PM
Jangan risau kejap lagi saya kongsikan cara gosok gigi dengan betul yea...

wah yeke haha
pakai ubat gigi Darlie ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 10:08 PM | Show all posts
trunks replied at 27-6-2019 09:56 PM
Vokuru-nama awal dia daftar Cari ni Ashna
hehe memang legend dalam carutan,memang
bidang dia heh ...

peYno dekat carigold dan lowyat masih ada, sbb masih keep in touch dengan my bff kt cariforum radar dia masih xon. fikir lepas tun m jadi PM dia muncul semula.

ramai senior2 dah tiada. dulu ada group whatsapp group pot luck.janda2 ibu tunggal duda2 dalam diam on radar masing2. ada 4 couple saya jumpa nikah sebab cariforum.    sekarang ni trending salin kulit lepas tu buat luahan masing2 , luahan rumah tangga, luahan kucing mandul dan macam2 lagi.

kalau saya bg hint couple mana nikah dalam cariforum ni kejap lg confirm misscall bertimbun biar pecah mulut jangan pecah tempayan ..

ada sorang je janda paling bertuah nikah orang have2 putrajaya  



si vokuru rumah dia kt sungai golok besar.dia  pakai c class baru beli tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Firdaus8888 replied at 27-6-2019 09:38 PM
Tak da apa nak tanya tu cuma post new treat tu

Treat ape dpt kalau masuk ni?dpt kepci one box meal tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.122680s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list