Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22911
View
230
Reply

Kacau Suami Orang Lagi, Fatin Afeefa Diugut Sebar Gambar Bogel?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-6-2019 11:24 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Fatin Afeefa




Alamak! Fatin Afeefa buat hal lagi, kembali kacau rumah tangga orang? Warga Twitter ketika ini panas membahaskan isu di mana pelakon itu dikatakan menjalin semula hubungan dengan lelaki sama yang juga berstatus suami orang.


Menerusi Twitter, boleh dilihat betapa kecewanya isteri lelaki terbabit yang menggelar dirinya sebagai Mag. Difahamkan, bukan sekali dua Fatin memperlakukannya sedemikian rupa.


Berang dengan kelakuan Fatin yang tidak serik-serik bermain api, Mag mengugut akan memuat naik gambar bogel pelakon itu.




Kredit foto: Twitter




Malah, Mag turut mendedahkan bahawa suaminya memanjakan Fatin dengan membelikannya kereta selain memberi wang.


Labih panas, wanita itu mendakwa suaminya pernah berzina dengan Fatin di rumahnya.




Kredit foto: Twitter




Luahnya lagi, dia kesal apabila seorang aktor atau aktres dengan mudah mempergunakan sidang media sebagai platform memutar belit fakta.




Kredit foto: Twitter




Terbaru, Mag memuat naik gambar aduan kepada JAIS berhubung gangguan pihak ketiga dalam rumah tangganya.




Kredit foto: Twitter



Kredit foto: Twitter




Apa nak jadi ni Fatin Afeefa? Apa yang dia nak dalam hidupnya sebenarnya?  - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:27 AM | Show all posts
ni bukan yang dulu ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:31 AM | Show all posts
nk tengok muka husben mag ni mcm mana rupa nya

neway patin ni never learn.. mmg patot kena belasah..

tina garit, x kesian kt anak2 dok buat taik kt org
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:36 AM | Show all posts
malu anak2 bila besar baca aib ibunya kat med soc
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:36 AM | Show all posts
ingatkan kes dah setel..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh kenapa masih hadap tok laki yg mmg sedari gatal? Dua dua melayan. Hmmm..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki pun sama gatal x guna.. Bagi jelah laki x guna kau tu.. Wat per simpan
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:40 AM | Show all posts
mmg wujud je pompuan jenis patin nie....pura2 menyesali ape yg dah berlaku, end up, ntah ape yg di ngadu domba kat lelaki tu xtau laa....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Wait actually mag n her husband ni muslim or non muslim? Indian ke? Kalau indian hantar je santet kat si bitchy ni. Muke tak malu. Dah ada anak haram sblum kawen pun tak taubat2 lagi. Cantik pe jdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh perempuan ni. Laki tu jugak ko hadap. Kalau bukan ngan fatin ni boleh je ngan pompuan lain. Asiklah dok memekak kat twitter
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:45 AM | Show all posts
bukak aib laki sendiri jugak dik. tu pi post muka laki kau sekali.. dua dua pun gatal, dua dua patut dapat malu sama. ni pmpuan je. laki elok elok je mcm tak bersalah
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Jantan siap ckp ill see you tomorrow lagi.

Asik menangkan suami salahkan perempuan lain.

Mesej tu pun si fifa ni call the guy liar sebab masih panggil wife sayang. So jantan tu tipu fifa tipu wife.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
tak larat kot nak berlakon je cari duit. Tu yg hadap duit orang. Setakat ni laki tu ja kot yang sangkut
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:46 AM | Show all posts
it takes two to tango kan....
nak upload lubang keramat minah tu, upload skali la batang kayu laki ko
biar  dua2 pun insaf
baru adil dan saksama
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:49 AM | Show all posts
beria dia marah si patin ni... laki dia pun sama kot curang ...bongok la pompuan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang dia pun mengaku laki dia salah kan. Tapi buat apa dia give up gitu je pass laki dia kat orang ketiga dah terang2 laki tu poket tebal siap boleh tanggung perempuan simpanan? You go girl, fight sampai habis bulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok mesej tu si fatin ni tulis kesian your wife.

Tapi si wife tu pulak kata fatin ugut nak bunuh diri. Mana mesej tu?

Mesej yg dia pernah up sebelum ni pun aku dah baca. Tak nampak pun fatin nak bunuh diri.

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:50 AM | Show all posts
semoga fatin dan aliff aziz berjodohan.... tiber....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:54 AM | Show all posts
maharani_gebu replied at 27-6-2019 11:50 AM
semoga fatin dan aliff aziz berjodohan.... tiber....


Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
maharani_gebu replied at 27-6-2019 11:50 AM
semoga fatin dan aliff aziz berjodohan.... tiber....

Hahhahahahaha aku gelak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.994883s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list