Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2572
View
118
Reply

[Idea] Kalau KREDIT boleh ditukar...

[Copy link]

Author: seribulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-8-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tukar g umrah Bulan Ramadan
Bestnyer

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:27 PM | Show all posts
nk tukar duduk hotel. tapi kredit pun tak cukup hahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 05:38 PM | Show all posts
ingat ape bendala tukar tadi
kalo tukar2 ni dlm kepala fikir kamen rider je
redeem la kot

nk redeem free deco 1 rumah
sponsored by ikea

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 08:04 PM | Show all posts
nak tukar pergi umrah. 42 hari kat mekah dan madinah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tukar kredit dengan laksa Johor...boleh tak mod   Dah banyak hari teringin nak makan Laksa Johor.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 03:04 AM | Show all posts
tak mintak banyak ,cukup la dpt tukar jadi baucar kfc ke atau mekdi sbb slalu top up x bnyak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau B nk minta tuka bg asst. kt opis
Keje banyak tak cukup tangan hahaha

Dapat tuka redeem bilik Hotel pun seronok jugak sbb B suka tdo hotel

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tukar jadi air cond, rasa panas pagi ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2019 12:33 PM | Show all posts
boleh ditukar dengan duit...zaman sekarang money can buy anything
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Cash or cash vocher
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:00 PM | Show all posts
Nak tukar jd voucher IKEA. Nak sopping kat IKEA!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepada life cycle ? Boleh di tukar kepada power ?0
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
tukar dgn percutian ke Switzerland atau kashmir.. waowww bestnyeeeee kalo btl dpt

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Well, kalau 1 kredit = RM1, nak tukar la dengan duit Banyak benda boleh buat dengan RM107,478 tau Boleh buat melancong, p hajj, down payment for a new car or house. Bestnyaaaa la haiiii

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
kierakirana replied at 17-10-2019 11:22 PM
tukar dgn percutian ke Switzerland atau kashmir.. waowww bestnyeeeee kalo btl dpt

Takyah p Kashmir dulu kaka. Sekarang sana tengah bergolak. P Swiss okay, cantikkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:37 PM | Show all posts
tukar dengan duit terut kredit dalam acc bank

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2019 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 18-10-2019 12:25 PM
Takyah p Kashmir dulu kaka. Sekarang sana tengah bergolak. P Swiss okay, cantikkk

kannn...pon boleyyy
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tukar kredit dengan kuih kundas dan kuahnya. Kuah cili manis2 tu, kuih putu piring perak ada inti kat dalam. Inti tak nak yang gula merah. Nak tambah sikit lagi nak tukar kredit dengan kuih cakoi makan dengan kuah pekat ala2 serikaya tu.




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar kepada points n boleh tebus utk dapat duit
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau credit leh tukar akak nak tiket gi sorga. Nak lawat lawat kawasan jap..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105532s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list