Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2590
View
118
Reply

[Idea] Kalau KREDIT boleh ditukar...

[Copy link]

Author: seribulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-7-2019 03:37 PM | Show all posts
kredit replied at 1-7-2019 09:18 AM
saya lah KREDIT yang dimaksudkan

baekkkkk....hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 10:57 PM | Show all posts
Kalau kacang ratus ratus ribu, kencang laa jugak kalau dapat voucer isi minyak keta, contoh, 1k points = rm10.00.  Kalau takat kacang macam saya, lupannnnn....

Mod, sedekah la ke hambe kacang lebih diakhir bulan raya ni......
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
nak tukar jadi duit boleh? nak beli skincare tanpa perlu mengira budget
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kredit mende..nak topup ke..mintak le kat alip syukri
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 03:05 AM | Show all posts
kalau .. boleh tukar


nak tukar jadi benda benda untuk upgrade dalam game
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 11:12 AM | Show all posts
kalau KREDIT boleh tukar...

Tukar ke Voucher top up minyak tanpa ada expiry date..
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu kredit bole ditukar...bole tak tukar masa dan waktu yang terlepas. Orang kata, masa itu emas. Bila dah berlalu, takkan kembali lagi....huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
wow credit boleh tukar. nice one!!!
- nak tukar jadi flight ticket
- percutian ke jepun
- boleh jadi voucher utk beli belah barang dapur
- free gift
- make up
- skincare
- toiletries
- voucher makanan for food haunting
macam2 lagi la... tp bestnya kalau boleh tukar
giphy (6).gif

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 02:18 PM | Show all posts
nak tukar kredit dengan masa
1 kredit = extra 1 jam dalam sehari
jadi banyak masa boleh spend untuk diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
krimkraker replied at 3-7-2019 12:08 PM
Kalu kredit bole ditukar...bole tak tukar masa dan waktu yang terlepas. Orang kata, masa itu emas. B ...

Teringat movie ni

Screenshot_20190703_143508.jpg

Idea yg menarik dan menyeramkan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah tukar kredit, maksudnya tak boleh la kan baca thread berpagar.
Takmo lah gitu, baca thread tu satu terapi.
Sambil baca, sambil dapat info walaupun off topic. Hahhaa.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2019 04:08 PM | Show all posts
nak tukar dengan duit.. bestnyaaaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
nak tkar ngn baucer shopping. bleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
nak tukar dengan store credit zalora or fashion valet hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:28 AM | Show all posts
nak trade dengan airlines points/ accommodation points. Thanks!
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:55 AM | Show all posts
nak tukor dengan data plan
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 04:20 PM | Show all posts
tukar dgn barang laa buat mcm mesra card @ bonus link.. dpt baju  ke, bag ke..keychin ke hihi ok jgk mcm tu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tukar pada voucher utk shopping.kalo nk lagi best tukar pada percutian.
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Shopping lazada pay using cari kredit gituhhhh. Style tak style. Type2 kutip tacang, shopping. Hahaha berangan. Sampai sudah la ngomen sana sini sbb nak nyoping nanti

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Good idea jugak. Forum cari collaborate la dgn shopee ke, lazada ke, or company2 perkhidmatan/petrol/makanan. Tukar points jd vouchers or blh redeem barang. Kalau dpt tukar kredit, harusla gigih berkuntum kt forum jah. Ala2 part time job gituh. Sambil gigih online sambil dpt hasil, gituh. Hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093505s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list