Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2597
View
118
Reply

[Idea] Kalau KREDIT boleh ditukar...

[Copy link]

Author: seribulan    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-6-2019 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau lah dpt tukar, i nak tukar ke shopee!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-6-2019 06:22 PM | Show all posts
Kerana komplen bagi banyak kredit, pangkat boleh lucut...power kredit

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Takpe kredit kt cari ni tak peru ditukar. Whatever in cari stay in cari haaa giteuwwww

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mau hari-hari komen sebab nak kumpul kredit
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
tukar ngan RM atau shoppinh voucher mcm Giant or Mydin barulah best.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 11:05 AM | Show all posts
Klu kredit boleh tukar, jadi duit pon best jugak hehe...boleh beli mcm2, makan mcm2 hahahaha..
tp 1 kredit 1rm laa..baru gigih nk kumpul hehee

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau lah blh tukar kredit or tebus, nk voucher unt beli belah.. hihi.. xpun bg wang tunai .. pewittt
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 11:59 AM | Show all posts
tknk tukar apa2 pun... sbb tu kenangan kita diporem, suka duka, pahit manis
setiap kedit yg kita dapat wpun setakat kedit porem tapi semua tu berharga. yg pahit dibuang jauh, yg manis tetap kekal dihati

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau boleh tukar tu of course la nak groceries voucher... dan x complicated time nak redeem.

tapi masuk forum ni sbb nak baca2 menghiburkan hati dan tambah ilmu pengetahuan je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar jadi gaji bulanan. Mau aku jahit henfon kt tangan kalau boleh mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak..nak tukar kredit dengan cash. Boleh buat bayar bil letrik




Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar dengan kasih sayang kot, hari2 dapat lebih kasih sayang. Haha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tukar kredit dengan rumah banglo sebuah fully furnished dengan halaman luas.
Tapi..kredit tak banyak mana pon
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar dengan voucher discount utk mana2 yg tgh in trend skg ni..cth mcm voucher for bubble milk tea ke..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar vaucher mkn... takyah msk dah
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar jadi kupon hotel...hehe bestnya...
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar jd points utk ticket flight air asia . lagi banyak dpt point lgi jauh miles blh redeem
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cashback 1 kredit 1 ringgit. Credit  terus dlm bank account saya..syoknya dpt cash money. Makcik kayooo.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar voucher eon @ sogo boleh soping..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Points boleh redeem soping baucer ke, makanan, atau barang perkakas elektrik. Dapat tukar flight tiket lagi best..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115851s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list