Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5550
View
73
Reply

[Tempatan] ph vs ph : ummi filda maki hamun khairuddin hassan barua pondan tua bapok bangsat setan semua ada

[Copy link]

Author: sitilu       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-6-2019 10:41 PM | Show all posts |Read mode



gila banyak rahsia jijik geng2 semburit ni rupa2nya. bukan orang umno fitnah, geng sendiri yg bukak rahsia

memula, pak din rambut pacak cucuk ummi, konon nak nasihat. nak back up jemin konon

ni post dia kat fb.

pastu ummi belasah dia kaw kaw, terbukak semua cerita sampai jijik lorong bukit bintang supply ayam pun ada.

bahahaha



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2019 10:43 PM | Show all posts


ni post ummi maki hamun si tua rambut pacak terlebih pomade tuuu




Bila bapok tua bercakap ini lah level nya..bapak segala barua n penjilat..puii....apa kau kata aku attention seeker tiada kredibiliti..itu balik pd kau..dlm kes melawan anwar ibrahim tahun 97/98..kau sapa bangsat. Tak de kena mengena tapi terhegeh hegeh kau ikut aku adik beradik gi court semata mata nak tumpang publisiti..aku tak perlu cari publisiti murahan lah..sebab tun m sendiri mintak aku jadi saksi utama dlm kes salahlaku anwar kerana saya lah penulis surat keramat salahlaku tpm setebal 22 muka surat..kau sapa bangsat..nama pun tak de dlm senarai sapina..kecuali 2 kakak aku..azwan n myself yg perlu hadir di mahkamah selama 100 hari..kau sapa bangsat masa tu sepak kertas kan dok tipu sana sana..berapa banyak tauke tauke cina yg kau tipu dok jual nama tun n nama pak lah al konon pak lah sedara kau..anwar sedara kau..mcm mcm kau punya gebang..

Dato KK Presiden Brand Laurette msia sampai mengadu pd aku yg kau tipu dia punya banyak sampai tergadai rumah maknya.
Itu. Blm lagi cita kau tipu hamizura osman 100k siap bagi cek tendang yg akaun bank pun dah tutup lama sampai zura buat lapuran polis baru kau kelam kabut call dia n janji bayar sikit sikit..itu blm lagi cita dato sam korporat kau tipu kata kau rapat ngan tun m n kalau nak jadi calun kau boleh dapat kan..n mintak dato tabur duit kat kau. Siap merayu mintak kereta bagai..by end of the day bila nama dato tak tersenarai dlm pencalunan..dato call aku cita segalanya..banyak lagi kes yg keji lah kau buat belakang tabir setan..aku tak dedah kan..tapi kau dah melampau nak aib kan aku tanpa alasan kukuh..maka aku pun ada hak nak bagi tau seluruh msia sapa kau..heran org senajis kau ni dr m still nak berurusan..itu blm lagi kes kes skandal kau dgn artis tu sampai bini kau bergaduh dgn dia kan openly baru baru ni.. Itu blm lagi dato kk cerita tlg supply kat kau segala yg meloya kan aku dengar kat lorong bukit bintang..dato kk ada menyimpan gambar gambar tu n tunjuk pd aku..kau cita apa setan.tak payah lah tup tup semata mata nak jadi barua jemin n penjilat..nak serang aku pulak..antara aku n azmin itu hak aku. Dia abang aku yg dah banyak buat arwah mak tom menderita n seksa..kau tau apa bapok..kau yg perlu shut up..sah sah video tu pakar forensik australia kata sahih. Biar lah haziq seret jemin jubo ke mahkamah..kalau nanti jemin kalah dlm kes nya ngan haziq..mana kau nak letak muka hodoh kau yg pecah pintu tu..

Ini bukan soal gaduh adik beradik lagi. Ini soal halatuju negara yg amat kritikal..kpd sapa negara ini harus di serah kan..BALA LAH PD UMMAH N SELURUH NEGARA KIRANYA KITA MENGHALAL KAN CARA MENBENAR KAN ORG MAIN BELAKANG JADI PM..gila weii..tak sanggup..walaupun melibat kan darah daging..NABI NOH PUN SANGGUP LIHAT ANAKNYA MATI KARAM DI DEPAN MATANYA SENDIRI KERANA KEMUNGKARAN..YG MENJADI SEJARAH N IKTIBAR BERABAD LAMA NYA..tak kan kpd 2 peliwat tegar ni..azmin dari seawal 24 tahun bila di tibai anwar..kau pun tau kan..dulu kau pun hentam dia kan..tup tup bila dia jadi mb selangor..kau terhegeh hegeh lak gi jilat dia apa hal..so sapa yg tiada kredibiliti..sapa yg sampah..sapa yg opportunist..aku tetap konsisten dari 20 tahun lepas bahawa 2 ekor ni..azmin n anwar tetap tak layak untuk menjadi pemimpin apatah lagi untuk menerajui negara ni.

Kalau dorang bukan pemimpin aku pun tak kisah lah lantak lah dosa kamu tu kamu berjawab lah dgn allah...termasuk kau bapok tua..ada aku kisah selama ni..sebab kau bukan pemimpin..tak layak apa pun..kecuali menjadi pengampu..pengipas n barua n suka menempek pd perjuangan org lain..kau lupa ke kau terhegeh hegeh ucap tahniah kat aku di pwtc kata ummi u are truely fighter..n u have done a lot for the nation n the country..kau lupa ke barua ..tiba tiba hari ni pulak kau beralih arah serang aku apa hal..just because jemin menteri ekonomi ..kot kot dapat lah serpihan menyakau nanti..kau lupa ke setan terhegeh hegeh kau mintak no azmin pd aku lepas dia jadi mb selangor n kau sendiri ngaku nak mintak duit n projek..kau lupa ke..selama ni ada ke aku dedah kan kat org..babii..org tak kacau kau..kau patut bersyukur ..sebab kau terlalu najis n keji walaupun dah tua nak mampus..57 tahun dah kau ni..persiapan masuk kubur...sibuk pulak dia mengaib kan kita tak tentu pasal..hal aku n azmin kau tak payah campur lah..biar takdir allah n mahkamah menentu kan nanti..patut masing masing dah tua. Buat lah yg lebih baik dari sebelum nya. Buang lah segala kekejian akhlak n sifat kalau ada sebelum nya..ingat lah mati..ini tidak dah 55 still menjubo lagi ke. Dgn pangkat anak pulak tu..haziq baru 26..puiii..patut sebagai abang dia tunjuk kan contoh teladan yg baik pd adik adik ini tidak memalu kan keluarga berpuluh tahun dari kes jual bini..lacur kan diri..derhaka n buang mak mcm sampah selama 6 tahunn rompak ratusan juta harta negara sampai tak pasal pasal timbalan gabenor dato murad terpaksa merengkok 7 tahun dlm penjara kerana ikut arahan anwar transfer kan 3 billion kpd 20 master account dan salah seorg penerimanya syamsidar taharin 200 juta..kau lupa ke. Setan. Dulu kau maki kaw kaw bila jemin jatuh tak de jawatan. Now bukan main pulak kau menjilat ya

Kau mengaku satu dunia konon kau lah penerbit buku 50 dalil puii..dasar penipu putar alam..itu buku terbitan arwah dato khalid jefri..kau hanya jadi barua tlg jual..sebab kau sepak kertas masa tu..tak de job kan..bila arwah meninggal dgn bangga nya kau mendabik dada mengaku kau lah penerbit buku 50 dalil....KAU YG PATUT CERMIN DIRI KAU..SAMPAH..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2019 10:46 PM | Show all posts
buruknya pesen rambut kau
patut la ummi panggil kau bapok tua






Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
abang k ni la yang digelar george clooney malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa umi nak kawin dengan dia kat Mekah...umi tu 50/50 nak kawin ker tak....sebab umi tak tau apa bisness dia dan income dia dari mana. Duit ada memang ada tapi hes doing shady bisness.
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betol apa yang umi jafilda kata... Krik krik lah jawabnya,,, boleh tahan erk dato'botox ni, hirmm
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
What a loser ..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 11:12 PM | Show all posts
kerlas molot umi...tapi lagi hazab molot babyAA yach...tak tinggal CAPS LOCK dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww... lama kut ummi simpan rahsia diaorang ni. Last2 meletop terus...nasib lah korang jantan2 buritan ni...sarang tebuan elok jangan di jolok...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 11:59 PM | Show all posts
Aku baca sambil terbayang makcik jiran aku marah anak dia dengan senafas saja.. Fuhh.. Dasyattt.. Mau melompat EF sbb tau dah dia bergaduh dgn UA sebab dato botox.. Kawan makan kwn gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Umi tak pernah kena rotan sampai berbirat la ni
Mulut jahat gelar org bapok la apa
ish ish

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Padu betul Umi halfida punya hujah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-6-2019 12:17 AM | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 27-6-2019 12:10 AM
Padu betul Umi halfida punya hujah

kau takyah jadi batu api la samdol

ini perang ph sama ph, biar dorang bedal maki hamun satu sama lain sampai hancur lebur semua

parti lain duk tepi tgk kebodohan geng PH sudahhhhhhhh










Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Xtahu lah cerita betul ke x ni. Tapi khairuddin ni antara yg aku setuju kalau jd pm..

Ingat lagi mcm mana beraninya dia melawan najib n maki najib ketika dia masih ketua bahagian umno di pulau pinang..sampai di penjara lg kononnya sabotaj sistem kewangan negara..

Umi lak bangga jadi saksi kes anwar semata mata..
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya rahsia yg tersigkap..hancur lebur negara.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x suka ummi. Tp aku percya je ckp ummi. Cuma klu aku x tergamak nk aibkn abg sendri hnya krn politik
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 27-6-2019 01:59 AM
Xtahu lah cerita betul ke x ni. Tapi khairuddin ni antara yg aku setuju kalau jd pm..

Ingat lagi  ...

Ummi kesayangan mahathir juga. Tu yg ummi masuk ppbm, x masuk pkr.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 07:50 AM | Show all posts
apa lah yg nk diharap pd org yg burukkan adik bradik sendiri
betul sekali pun dah buka aib abg sendiri tu
hidup semata nak kejar glamour kat dunia
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 07:57 AM | Show all posts
So ummi ni kira kaunter aduan dato-dato yg kena tipu la ye.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
fuhhhh puas hati aku baca statement ummi nih
hameekkaww bapok tua
celaka sgt
padan muka erma fatima gak sbb now dah terbukak pekung aib adik ipar bapok kawww nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102820s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list