Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15486
View
140
Reply

Duit RM200,000 Hilang, Datuk A. Aida Buat Laporan Polis

[Copy link]

Author: seller6183    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-6-2019 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 28-6-2019 05:00 PM
slps bg serbis sedas dua.., musti la nak upah.. ingat free.... ? haha

200k tuhhh...rega sperma dia singgit sekor ke guaner? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 06:40 PM | Show all posts
Tgk muka mamat ni pon muka x leh caye..
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 28-6-2019 05:31 PM
200k tuhhh...rega sperma dia singgit sekor ke guaner? Hahaha

baka baik weh haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm kes dsv je..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 09:25 PM | Show all posts
dah kena tangkap                     
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 28-6-2019 06:57 PM
Mcm kes dsv je..

Yang laki ketiga ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 29-6-2019 01:39 PM
Yang laki ketiga ke tu

Yang last hari tu la kan.. ke 3 la ye
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2019 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Ambik... Tak insap2 ko ye wan izma.. Baru buku bertemu ruas
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2019 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 27-6-2019 11:14 AM
dlu ameng yg ade anak ngan die pun, sbb carik psl ngan nek aida trus ke dlm meringkuk pnjara brtahun ...

Woman's power...
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2019 04:08 PM | Show all posts
ambik kau...memang muka tak boleh pecaya mamat ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntah lagi tak
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan memain dengan nek aida. Sheols kertu tapi power dia x kertu. Cable dia kuat uolsss. Ariff tu taraf hanak2 hikan bilis jer.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa jate ni nak kahwin ngan nek aida pun aku rasa cam nak harta je.. baru brp bulan dah x menyabar nak amik harta..
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
X menyempat betulll
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 01:53 PM | Show all posts
Obvious sgt modus operandi nya. mendapat la ko
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 04:22 PM | Show all posts
muntah darah terus la tu kena tahan polis..baru ko tau
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 1-7-2019 11:16 AM
Masa jate ni nak kahwin ngan nek aida pun aku rasa cam nak harta je.. baru brp bulan dah x menyabar  ...

Acik zaidah awang tak kesah pun nak berkongsi2 reta kesenangan. Yg acik zaidah bengang sgt, kenapa mesti mencuri? Kalu nak duit, MINTAKKK...jgn jadi bangsat, gi rembat sesuka hati mcm duit reta pusaka mak bapakk dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 30-6-2019 03:02 AM
Ambik... Tak insap2 ko ye wan izma.. Baru buku bertemu ruas

Nape?? Dia dah biasa ke buat keje mcm ni?
jantan ni katanya duda
Siapa bekas isteri pertama dia?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dah bebas dgn jaminan polis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh punya jantan...harap bulu je betabur satu badan...otak lembu...nak duit nekda mintak laa oi..pi curi buat apa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.085560s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list