Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14157
View
135
Reply

Duit RM200,000 Hilang, Datuk A. Aida Buat Laporan Polis

[Copy link]

Author: seller6183       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-6-2019 07:22 PM | Show all posts |Read mode

Penerbit popular Datuk A. Aida yang sebelum ini hangat dengan kontroversi perceraian mendedahkan dia kini mengalami kerugian besar sebanyak RM200,000 akibat kes kecurian.

Dia menyedari tentang kehilangan wang itu sebaik sahaja pulang bercuti dari Mesir pada 1 Mac lalu dan sudah membuat laporan polis berkenaan kes tersebut pada Jumaat  21 Jun lalu.


Saya tidak boleh komen banyak tapi memang betul. Saya sudah melakukan laporan polis. Sekarang ini dalam penyiasatan. Saya serahkan semuanya kepada pihak polis untuk siasatan.

Saya mula sedar ketika pulang bercuti dari Mesir pada 1 Mac lalu. Jumlah kehilangan adalah sebanyak RM200,000 dan transaksi wang dilakukan sebanyak dua kali.

Bagaimanapun, ketika diminta mengulas lanjut mengenai kes berkenaan sama ada melibatkan bekas suami, Ariff Aziz, A. Aida enggan memberikan sebarang komen.


Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah suspek utama?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Jeng jeng jeng
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak tu 200k..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana boleh keluarkan duit tanpa owner duit?

Adakah duit diletakkan dalam akaun suspek tu?

Atau suspek tu dapat blank cheque?

Kenapa 1 mac benda berlaku. June baru nak failkan report polis. Pelik
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Fishy2 sgt
Ade kaitan ke tew....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Suspek tu ada mengadu nak montahhhh tak baru ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Seperti yg diduga...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Enggan memberi sebarang komen tu macam mengiyakan je...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 26-6-2019 07:35 PM
Suspek tu ada mengadu nak montahhhh tak baru ni?

Hahahahahahahahaha! Tersedak bihun guaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 26-6-2019 11:35 AM
Suspek tu ada mengadu nak montahhhh tak baru ni?

Kahkahajhahahahahha ni kelakarrrrr!!!! padanlah heols loya loya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
SR4tahun replied at 26-6-2019 07:54 PM
Hahahahahahahahaha! Tersedak bihun guaaa


Kalu kat asrama jaman dolu2 kalu ada kes kecurian kat asrama, kalu takde sapa nak ngaku, masing2 kena minum air yasin gituh...sapa2 yg mencuri mengikut mitosnya akan busung perut...mungkin acik aida sudah hulur sebotol air mineral (yg sudah dibaca yasin oleh pak imam) kpd para suspek tanpa beritau tujuan sebenarnya...ujung2 ada sekor yg ngadu nak muntahhhh...jauh sgt imaginasi hakak lol
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:04 PM | Show all posts
suspek yang berpatah arang kah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 26-6-2019 08:01 PM
Kalu kat asrama jaman dolu2 kalu ada kes kecurian kat asrama, kalu takde sapa nak ngaku, masing2 ...

kalo acik aida ada baca porom, harap bertimbangkan la cadangan ini..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
suspek yg nk montah sebab mengandung 200k ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:10 PM | Show all posts
joint account la kan...  kalau setakat nak transfer online limit 5k jahhh...
so partner sheols is authorized signatory/trustee dalam joint account..
lepas 3 bulan baru tetiba nak "hilang" ye
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapnya cepatlah suspek kena tangkap

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 26-6-2019 08:04 PM
kalo acik aida ada baca porom, harap bertimbangkan la cadangan ini..

Jaman sudah moden uols, kalu cilok guna kad atm, tiap atm ada cctv, kalu cilok guna transaksi online, terpapar jelas jua akaun penerima itu milik siapa...sudah tak perlu paksa telan air yasin sudah lol
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:20 PM | Show all posts
munchkin replied at 26-6-2019 07:33 PM
Mcm mana boleh keluarkan duit tanpa owner duit?

Adakah duit diletakkan dalam akaun suspek tu?

rasanya maybe dia bagi peluang exlaki pulangkan tapi sampai la ni tak pulangkan...  tu yang baru buat report tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
biawak naik pangkat jadi raccoon kah??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086401s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list