Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13919
View
214
Reply

Suami Nadya Syahera Buat Poll, Minta Netizen Undi Patut Cerai Atau Tidak

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-6-2019 12:28 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Nadya Syahera dan suami sekarang ini sedang berdepan dengan keretakan rumah tangga.


Pelakon tersebut sebelum ini mendakwa suaminya, Fizul Nawi tak balik rumah sebulan kerana bercinta dengan adik seorang pengasas kosmetik.


  



Baru-baru ini Nadya terkejut sebab Fizul ada membuat poll, bertanya netizen perlu bercerai ke tidak.


"Saya memang terkejut apabila diberitahu Fizul meminta netizen untuk mengundi sama ada nak bercerai atau tidak menerusi Insta Story dia.


"Tak tahu apa niat sebenar dia buat macam tu. Sebab selama ini dia tak pernah kata nak cerai tapi ada la juga bagi bayangan seakan nak ke arah itu," katanya kepada mStar Online.


  



  



Tambah Nadya mungkin ketika itu suaminya tengah marah dan tak boleh berfikir secara rasional.


Logik la agaknya, sebelum ini Fizul kesal sebab Nadya dianggap menjatuhkan maruah dirinya dan keluarga apabila menuduh dia berlaku curang.


  



  



"Saya bukan nak jatuhkan maruah suami sendiri. Apa yang saya buat ni nak mengajar dia dan wanita yang suka menyondol suami orang."


Harap cepat selesailah ya. Macam tak matang pula, siap buat undian. Macam pilihan raya pula eh? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Layak di panggil suami/lelaki ke macam tu..adoyaiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:32 PM | Show all posts
apa kelakar sangat kisah rumah tangga korang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:33 PM | Show all posts
sapa suruh kawin dgn laki hamjad. mendapat la kau
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mmg x hendak tu..kalau x nak x yah berpoll poll bagai
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:33 PM | Show all posts
bapak x matang siap nak buat poll cmtu.. kau ingat ni ape?? vote utk nak lunch dkt mana ke??
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak guna punya jantan. Waktu nak kawen mintak elok2 kat makpak pompuan tu, bila dah tak suka, ko buat undian jah???
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Layak cerai kalau keputusan hidup pun org yg kena decide utk hang
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:41 PM | Show all posts
Apa kebodohnya nak cerai pun buat poll???? gila!
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:43 PM | Show all posts
ntah pape..nak carik publisiti nak jual bisnes ke...

kat igs siap tayang tgh facetime dgn bini...xde mslh rumahtangga..org  luar yg lebih2 katenyeee...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
2 budak bodoh kawin mmg la camni ending dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:46 PM | Show all posts
bodohnya nak cerai pun buat poll... kalo ni laki aku memang aku tak tunggu poll dah... aku angkat kaki siap2... camni nak jadi ketua keluarga...puiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:46 PM | Show all posts
patut buat poll "nak berenti jadi laki2 ke idak?"
hal rumahtangga ko nak tanya org...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:46 PM | Show all posts
pendek akal laki dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:47 PM | Show all posts
baik lambung syiling dr buat poll
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Gile ada laki mcm ni....

Org sibuk istikharah dia sbuk bukak poll

Nilah taksub sgt dgn socmedia... Esok nk mati, leh buat poll jugak nk kubur mcm mana kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah la kalau tak berpendirian..
Lepas tu menyalahkan orang... Tak matang. Tak kuaser la..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bodo gila. ni self centered selfish punya laki. dari dulu pun poyo. tak abis pasal laki dia ni menggatal je. jenis yg ni poyo pure pekat punya..bkn sbb dadah ke apa jd cmni. ni lg teruk.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap2 lepas cerai/x jadi cerai tukang buat poll bleh tolong sara/jaga family korang
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
yihhh yg jenis ni jgn hadap. sbb dia belagak. cara ckp pun belagak.ni sama mcm abu.kalau sejenis alif ajis tu wpun  nyundal cara ckp ada belapik lg.jadi cmtu pun sbb dadah.tp sejenis lelaki mcm ni n abu tu ptt cantas je manhood dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105615s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list