Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19954
View
392
Reply

Fazura Lama Tak Muncul Sebab Hanya Pilih Karya Berkualiti, Minta Peminatnya Bersabar

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-6-2019 05:50 PM | Show all posts
Edited by mixed at 25-6-2019 05:55 PM
immaryjane replied at 25-6-2019 05:17 PM
Asal kecam. Padahal cite tu pkul 10 LOL
Azan buke puase pukul 10?hahahahhahahahhahahahhahahahahah ...

hoiii yg aku tgk kt tv3 tu hari sabtu ngok
ketupat palas mr handsom kayu
la bkn cite kul 10 lollllllllllx koser aku nk tgk drama kul 10 kayu kayan berlakon buang taik mata choiii


kesian karat x bole tima keKAYUAN patah

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
cerita fazzy jd ponti dgn remy and the gengs dah tayang blum?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 05:54 PM | Show all posts
Jajabeans replied at 25-6-2019 05:28 PM
Kata lain org lain pandangan. Dh kenapa ko pulak yg rengsa org ckp dia kayu?

karat patahfakezura tau plk panas bila
org kutuk idola dorang
kt benang lopak kemain suma hilang dosa pahala dok mengutuk

aku ckp tertgk drama kul 7 masa itu azan
pn ari sabtu ulangan drama lama rupanya

depa dok rengsa ingat aku kata drama kul 10
aku tgk pn tidak drama kul 10 si kayu ni berlakon
sorry le kul 10 aku dah x tgk tv  
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fazura ni cantik, loving person berlakon bagus..tp aku rengsa betul la knp dia nak jual produk timbang kilo. ntahla, terus hilang ke classy an tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama dh pasan. Faz,eyka, atikah suhaimi seiras. Leh jd 3 bradik..
Fans tegar faz tau mmg dr dlu dia pilih movie even mcm mvie murahan razak mohiden pn jnis lain ckit br dia trima.  Drama pn mmg jrg gila . Thats y bila ada kluar drama n mvie br ttunggu rs nk tgok
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 05:59 PM | Show all posts
pujanggacinta replied at 25-6-2019 09:51 AM
cerita fazzy jd ponti dgn remy and the gengs dah tayang blum?

may be in aug or sep

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:03 PM | Show all posts
Edited by love_warrior at 25-6-2019 10:05 AM
r_innalif replied at 25-6-2019 09:57 AM
Lama dh pasan. Faz,eyka, atikah suhaimi seiras. Leh jd 3 bradik..
Fans tegar faz tau mmg dr dlu dia ...

ada je dia blakon filem under metrowealth David Teoh, tp sedih kot cerita nih
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek jura dah ngandung agaknya. Slowkan aktiviti seni
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg ingat cite faz. Yg plg best intan mastura. Dialognya Panassss. Oh my gucci. Kalo ifti liyana plak... i sad go goooo sambil mnangis.

Yg fatah plak baru ni tgk cite dia yg pkl 10. Ok la. Xde la kayu kayan pun. Biasa je ku tgk. Cuma tang rambut tu x menahan. Tapi lain la lakonan dia kalo bwh mike ang. Yg kali ni bagus
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek jura banyak jadi duta so mesti pendapatan dia pon okay jak kalau tak berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 25-6-2019 03:44 PM
oo tu drama baru ke
aku igt lama punya npk cam kayu lg
dgn suara tertelan kahak

yg tu cerita dgn mira pilzah pukukl 7mlm.sabtu isnin. cerita zaman teruna. mmg hazab.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 25-6-2019 05:50 PM
hoiii yg aku tgk kt tv3 tu hari sabtu ngok
ketupat palas mr handsom kayu
la bkn cite kul 10 loll ...

padan muka kau kena hentam!!!!! hahhaahha. tu laaa nak komen sgt rasakan noks
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bl tgk bamtah dkt tb3... bru nk tnya dia no dkt mn dh.. ingatkn slowdown sbb preggy
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Crite ponti dia i xkan tgk sbb takut tgk crite hantu..sedangkan cik lang yg gojez dan ber-kitkat tu pun dl tgk celah jari bl btukar jd hodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:03 PM | Show all posts
chuolsss tk ingatkah Faz berlakon dlm Qaisy & Laila? iolsss paling ingat watak tuuu... actually tu satu je movie dia yang iolsss tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sigur/ros replied at 25-6-2019 07:03 PM
chuolsss tk ingatkah Faz berlakon dlm Qaisy & Laila? iolsss paling ingat watak tuuu... actually tu s ...

I plk tu je movie faz yg I x tgk lg.. tu movie kedua dia lps Bicara Hati kn? Producer kak chah klu x silap.. n utk movie tu faz tercalon kali pertama utk Best Actress FFM.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 25-6-2019 12:40 PM
So ada org kisah

Kelek je laki uols tu

Kenapa dasyat soltan berhenti babe? ingat sampai mati jd pa misspositip tu. Perasan jugak dasyat soltan takde join laki bini dan geng2 lgbt tu. Btw rizman nordin try so hard sgt nak jd lelaki sejati. Aura pondan masih kuat lah bang rizman. Try harder nxt time ye
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 25-6-2019 04:34 PM
Terpaksa pilih la... untuk umur skrg biase org offer watak mak2 dah ade anak2 remaja/dewasa ... kala ...

Pajura kena supply stock trufitz utk setahun utk kelihatan muda remaja, selain sebarkan positippp vaibsss (utk fans and geng lgbt sajorkkk) okehhhh. Baru lah geng2 pelangi sheol puji #cantikyangtaklogik gituh
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik ko berlakon filem indon pazura..byk karya bagus2 bersepah...nak harap filem msia 1 je setahun keluar yg bagus itupun sendu ya amat
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sha21 replied at 25-6-2019 07:08 PM
Kenapa dasyat soltan berhenti babe?  ingat sampai mati jd pa misspositip tu. Perasan jugak dasya ...

Dh bertunang dh pun.. bakal isteri boleh terima perwatakan dia cmtu. Moga baik2 je hendaknya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103381s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list