Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21613
View
392
Reply

Fazura Lama Tak Muncul Sebab Hanya Pilih Karya Berkualiti, Minta Peminatnya Bersabar

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Post time 25-6-2019 02:22 PM | Show all posts
yg september ni pontianak tu kot ngan remy n hisyam hamid...aku ni bole berkira bapa je movie dia aku tgk..

tapi sume dialog dia tu sampai skang orang pakai weiii..yg dari MCDC, pisau cukur, G&G
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 25-6-2019 01:31 PM
Bila keluar? aku tunggu je cita tu. Dia jadi langsuir dalam Kami Histeria best sangat. Menjadi hah ...

Hari tu baca kt Twitter dorg ckp bulan Ogos..tp mcm takde official confirmation lg.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 25-6-2019 01:39 PM
Betul tu.. watak Puteri GnG tu ikonik sgt..

Sgt ikonik. One thing I love about Faz..bila dia bawa watak Ifti ke Cik Lang ke, I dah tak nampak dah Putri tu. Some actors..bila dorg bawa watak lain pun I still boleh nampak similarity dgn dorg previous characters..but not Faz.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:30 PM | Show all posts
masih mengharap abam fattah dpt membimbing kakak faz ni berhijab mcm aidil membimbing fasha skrg ni..nampak menuju kearah yg lebih baik... slalu rasa frust bila habis ramadhan abis jugak terbuka hijab kakak faz... skrg siap ada geng pulak skrg ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
smudger01 replied at 25-6-2019 02:28 PM
Sgt ikonik. One thing I love about Faz..bila dia bawa watak Ifti ke Cik Lang ke, I dah tak nampak  ...

So true! She could character each character well. So biarlah dia demanding pun..orang kata filem dia tak laku pun takpe..asalkan berkualiti.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetgirl replied at 25-6-2019 02:30 PM
masih mengharap abam fattah dpt membimbing kakak faz ni berhijab mcm aidil membimbing fasha skrg ni. ...

Sama2 kita doakan.. amin..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
smudger01 replied at 25-6-2019 02:28 PM
Sgt ikonik. One thing I love about Faz..bila dia bawa watak Ifti ke Cik Lang ke, I dah tak nampak  ...

watak faz yg I blh recall n igt smpai skrg;

1. Putri - GnG
2. Ifti Liyana - MCDC
3. Intan Mastura - Pisau Cukur
4. Maseira - Kayangan
5. Katerina - LBS1
6. Cik Lang - Kami Histeria
7. Khadeja - Langit Cinta
8. Brenda - AAC2
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:46 PM | Show all posts
paling fav manisnya cinta di cappadocia
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 25-6-2019 02:34 PM
So true! She could character each character well. So biarlah dia demanding pun..orang kata filem d ...

Betul tu. Nk portray different characters maybe ramai blh buat tp nak org ingat semua karakter2 tu? I tak rasa senang nak buat. Walaupun dh bertahun2..sampai skrg org still sebut2 nama Putri, Intan Mastura, Ifti, Cik Lang, Khadijah..she gave all those characters their own personality.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by smudger01 at 25-6-2019 03:07 PM
fadz84 replied at 25-6-2019 02:43 PM
watak faz yg I blh recall n igt smpai skrg;

1. Putri - GnG


Faz mmg banyak memorable characters. That's why I hairan dgn org yg cakap Faz sendu. Kalau dr dulu Faz jenis ambik 2, 3 filem setahun tp skrg muncul 2 tahun sekali boleh la nk ckp sendu. Tp mmg dr dulu kot dia selective.

And I perasan jgk klu dia jadi second lead pun..she 'makes sure' the character is just as strong as the first lead's.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:43 PM | Show all posts
berkualiti ke atau dah takde offer... dan2 la
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:44 PM | Show all posts
cicicumel replied at 25-6-2019 01:00 PM
sendu la laki bini. drama FA kt TV3 tu nmpak low bajet n low class sgt..

oo tu drama baru ke
aku igt lama punya npk cam kayu lg
dgn suara tertelan kahak
nasib le tertgk ritu sb nk dgr azan buka puasa  
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:46 PM | Show all posts
sweetgirl replied at 25-6-2019 02:30 PM
masih mengharap abam fattah dpt membimbing kakak faz ni berhijab mcm aidil membimbing fasha skrg ni. ...

seperti biasa selama 5th ni abis puasa tudung terbang bercuti dgn bff lgbt


Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 25-6-2019 03:44 PM
oo tu drama baru ke
aku igt lama punya npk cam kayu lg
dgn suara tertelan kahak

Betul ke ada tengok? Azan bukak puasa pukul bpa, cta tu main pukol bpa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 25-6-2019 03:44 PM
oo tu drama baru ke
aku igt lama punya npk cam kayu lg
dgn suara tertelan kahak

Rasanya tu memang lama punya, yg baru pukul 10mlm tu, heroin dia juwita nur tu. Tetap kayu jugak, dont worry. Pattah ni iols rasa cerita kl special force je yg dia baguih, lain outtt.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kiot replied at 25-6-2019 03:48 PM
Betul ke ada tengok? Azan bukak puasa pukul bpa, cta tu main pukol bpa?

Haahahahahh!!! Ok nii lawak
Azan bukak posa kul 10mlm ke ekk
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:54 PM | Show all posts
kiot replied at 25-6-2019 03:48 PM
Betul ke ada tengok? Azan bukak puasa pukul bpa, cta tu main pukol bpa?

hahahah kan sis...asal kecam kekdahnye...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Classy14 replied at 25-6-2019 03:50 PM
Haahahahahh!!! Ok nii lawak
Azan bukak posa kul 10mlm ke ekk

Tulah heran tadi, ingat dia tinggal planet lain
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Go go Kaka faz
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 03:57 PM | Show all posts
pilih punya pilih, habislaa dimamah usia. jadi watak mak mak pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096357s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list