Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18774
View
392
Reply

Fazura Lama Tak Muncul Sebab Hanya Pilih Karya Berkualiti, Minta Peminatnya Bersabar

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-6-2019 12:10 PM | Show all posts |Read mode



"I know it???s been awhile since you???ve seen me on screen,

but you also know me too well to understand that I???d never pick visibility over exclusivity and quality.

It has also been my principle to work quietly and not loudly."





Itu jawapan pelakon jelita, Fazura atau nama sebenarnya Nur Fazura Shariffudin kala peminatnya menyatakan kerinduan mereka melihat Fazura kembali di layar perak.



Mengkompilasikan hasil karya filem dan drama aktres kesayangan mereka ini dalam sebuah video pendek di Instagram yang kemudiannya Fazura pula berkongsi video tersebut di laman media sosial membuatkan isteri Fattah Amin ini mengakui yang pergerakan dunia lakonannya semakin perlahan. Tetapi ia bersebab hanya kerana dia mahu mencari naskah yang terbaik dan seterusnya menonjolkan lakonan yang berkualiti.



  



Bagaimanapun nampaknya Fazura telah menjanjikan filem menarik yang hanya akan diketahui pada bulan September tahun ini.




Rest assured darlings, I am brewing some amazing things.
InsyaAllah and a new feature film will be coming to you this September 2019!

I miss you too and I love you! Stay tune"




Kredit foto: IG





Tidak hanya peminat tegar yang merindukan watak utama dalam Manisnya Cinta di Cappadocia  serta Pisau Cukur ini, namun ramai juga rakan seni yang menantikan buah tangan terbarunya.



Kredit foto: IG






Diharapkan kemunculan Fazura nanti dapat melepaskan rindu peminat serta menyegarkan kembali industri lakonan yang ketandusan bintang baru berbakat besar. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju merah tu mcm eyka farhana pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:29 PM | Show all posts
bagus tu kene carik material yg berkualiti.. jgn pakai sapu jer mcm your hubby..
ooopppssss!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 25-6-2019 12:23 PM
Baju merah tu mcm eyka farhana pulak

Nmpk sama kan?
Sy pon nmpk yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Faz kemain jaga kualiti. Bamtah lak asal boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
So ada org kisah

Kelek je laki uols tu

Dasyat sultan dah benti ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:42 PM | Show all posts
Jawapan standard kalau dah sendu
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:48 PM | Show all posts
please jangan berlakon dengan bamtah please. walaupun suami sendiri mutu lakonan tu hm hm hm.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bamtah sauk je mana mana job. Dia kan ketua keluarga. Kang tak berlakon, orang kata dia biawak hidup lak..kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sendu la laki bini. drama FA kt TV3 tu nmpak low bajet n low class sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 25-6-2019 01:06 PM
Nonones replied at 25-6-2019 12:42 PM
Jawapan standard kalau dah sendu


U betul2 follow fazura dari mula ke? Mmg dulu pun dia bukan ada filem setahun smpai 3,4. Just ckp je.. tp yela makin berusia makin kurang la tawaran berlakon, ni bkn Hollywood..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus Faz memilih..jarang2 muncul pun at least watak2 yg dia bawak memorable.
Tak sabar tunggu Dendam Pontianak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:31 PM | Show all posts
smudger01 replied at 25-6-2019 01:06 PM
Bagus Faz memilih..jarang2 muncul pun at least watak2 yg dia bawak memorable.
Tak sabar tunggu Dend ...

Bila keluar? aku tunggu je cita tu. Dia jadi langsuir dalam Kami Histeria best sangat. Menjadi hahaha iconic tul kebaya lace dgn lipstick merah dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:32 PM | Show all posts
berkualiti = tak dapat sambutan/berat
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
smudger01 replied at 25-6-2019 01:06 PM
Bagus Faz memilih..jarang2 muncul pun at least watak2 yg dia bawak memorable.
Tak sabar tunggu Dend ...

Betul tu.. watak Puteri GnG tu ikonik sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 25-6-2019 12:38 PM
Nmpk sama kan?
Sy pon nmpk yang sama

Boleh la diorg nnt berlakon jd adik kakak kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka tunang si rizman bff faz ni pun mirip dgn faz kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:02 PM | Show all posts
sendu dh ke..fazbulous butik kt encorp strand pun sendu ya amat..sehari sorang je kot org masuk..baju takde kualiti...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:07 PM | Show all posts
supermum replied at 25-6-2019 01:31 PM
Bila keluar? aku tunggu je cita tu. Dia jadi langsuir dalam Kami Histeria best sangat. Menjadi hah ...

dok terngiang2 je dlm telinga aku ni "cek tau...cek tau...cek tau..."
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 25-6-2019 12:57 PM
Bamtah sauk je mana mana job. Dia kan ketua keluarga. Kang tak berlakon, orang kata dia biawak hidup ...

Kan...
Saya sokong je fattah main sauk je job. Dia kan memang kena kerja untuk tanggung family dia.
Selain menambah pendapatan, dapat menambah kemahiran.

Untuk fazura, takpe, relax2 je duduk tepi. Sesambil tunggu tawaran. Dia nak relax gaya mana pun takpe, dah ada org yang menanggung dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109231s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list