Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11971
View
116
Reply

(Edisi Tahniah) Selamat Pengantin Baru Hadi dan Dayana( pelakon drama Elly & Epit)

[Copy link]

Author: aleesyasofia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
serious tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 24-6-2019 11:43 PM

Kat twitter penuh rt pasal couple ni. Set2 bbnu twitterjaya adore bebenor dengan deyols ni.

Masa tgk tweet masing2 adehla tua betul rase diri ini penuh dgn bbnu je

Sama mcm kes aazief-tya. Kemain bbnu twitter dok bersedih meratapi cinta org tu dh xkesampaian. Siap trending lg.

Tp utk Hadi & Dayana ni kira deyols ok la utk jd inspirasi pn. Elok haaa peribadi masing2. Jenis islamik gitu. Bagusla semoga berkekalan walau meols sungguh xkenal. Meols mmg xlayan pn drama Elly & Epit dlu.



Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 11:53 PM | Show all posts
so si reykarl bingit lagi annoying tu update skarang ini?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah hadi n dayana....cantiknya dayana ni..pakai pun sopan tp still bergaya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Apsal laki nk kena hempuk kepale binik? Tunjuk power ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. X sangka Hadi tu rupanya si hujan. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-6-2019 12:12 AM
Apsal laki nk kena hempuk kepale binik? Tunjuk power ke?

Haha...betoi jugak kalau org X biasa dgn konteks  budaya letsk tgn atas kepala ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Hensem hadi ni. Semua berubah jadi lebih baik... Hadi chubby dulu. Sekarang hensem dan matang.

Dayana ni kuat sangat orgnya.... Maknya dapat baby masa ayahnya struggle sakit tenat.... Dia jaga adik-adik and develope kd matang sebab bamyak bekorban untuk famly...smpai ayahnya meninggal....

Alhamdulillah sekarang hadi jaga dia n family... maknya hari-hari panjat rasa syukur dpt menantu hadi dan mertuanya parents hadi tu.
Semoga yg baik-baik aja buat pasangan ni...

Cuma i harap sangat dayana tak jadi mcm kokping. Walaupun dijadikan inspirasi untuk berhijrah,jangan keterlaluan. Jadi Sederhana... InsyaAllah aman2 aje.. InsyaAllah hadi bimbing...

P/s: Dulu dayana ni pernah cinta monyet dgn naim daniel jap. Tp xlama sngguh la ship2 nya...nasibla... Hadi ni jauh lebih baik segalanya...dah jodoh  
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 25-6-2019 12:21 AM
Haha...betoi jugak kalau org X biasa dgn konteks  budaya letsk tgn atas kepala ni

Sejak  bila? Budaya paki kah? Sbb 1st tngok masa paki mana ntah letak tangan atas kepala lopak
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 24-6-2019 03:41 PM
Kat twitter penuh rt pasal couple ni. Set2 bbnu twitterjaya adore bebenor dengan deyols ni.

Masa  ...

Aazief tya tu kenapa? Apa jd?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah utk keduanya
wlpn aku tak penah tgk citer elly dan epit tu. mmg tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 25-6-2019 12:27 AM
Alhamdulillah. Hensem hadi ni. Semua berubah jadi lebih baik... Hadi chubby dulu. Sekarang hensem da ...

sis pun suka sgt dayana dr idola kecil...thought she's gonna shining kalau teruskan nyanyian suara sedap wajahpun menawan tp apa yg dia ada sekarang lebih baik lagi....

sis setuju juga jgn over mcm kokping, bersederhana dan menyenangkan..sbb ada tgk rakaman studio iium tu ketika dayana bercerita pasal aurat suara itu ... ibu dayana pun masih juga mencari rezeki dgn suara...tp i suka je dayana sgt matang

doakan kebahagian dayana dan hadi

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 24-6-2019 04:36 PM
sis pun suka sgt dayana dr idola kecil...thought she's gonna shining kalau teruskan nyanyian suara ...

Ha ah... Kadang kena control part tu..
Fame . Manusia bleh kalah. Harap sgt dayana tak jd salah satu yg mcm tu.... InsyaAllah smogankehadirann hadi  bawa lebih banyak makna untuk mereka skluarga...

Mak dayana tu cikgu nyanyian dr dulu kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 suka tgk astro ceria.. elly epit bagai.. tahniah.. anak2 aku dah besar. Budak2 ni pun dah besar.. dah kahwin..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 25-6-2019 12:27 AM
Alhamdulillah. Hensem hadi ni. Semua berubah jadi lebih baik... Hadi chubby dulu. Sekarang hensem da ...

Itu lah. Seingat iols dayana ni dulu bukan pernah berpacaran ke dgn naim daniel tu. Tup2 bertunang dgn hadi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak tengok cerita tu. Apapun tahniah, syariah compliance sangat pakaian pengantin. Penuh sederhana dan menawan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah  even dah kertu tgknjugakla elly epit ni sbb anak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah korang.. Semoga jodoh smp ke syurga.. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:25 AM | Show all posts
nazzse replied at 24-6-2019 09:34 PM
Dieorg idola kecil iols kat u..theyols dah kawen, i x kawen2 lagi

innalillah, kaka doakan kahwin ye, nanti jemput kaka, cuma nak minta tambah menu kambing golek je kalau xnyusahkan. kt cariforum ni dah 4 orang kaka bantu match maker, 3 je jadi asbab mereka usaha sendiri. sorang xjadi sebab nak putera raja arab, muka sendiri pun macam tongkang di serang lanun janganlah minta calon high profile.

kalau nak mudah masuk website jodoh ada match maker kt masjid klcc.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah anak2
Terasa tua beno bila sebut elly & epit
Terigt muka hujan yg montel tp cute dan sekrg blh tahan handsome
Moga berkekalan hingga ke jannah yea
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106828s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list