Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84369
View
825
Reply

Rumah Tangga Fizo Omar Berantakan, Mawar Sudah Rujuk Peguam?

   Close [Copy link]

Author: seller6183    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
delisha09 replied at 24-6-2019 10:06 PM
biasa kahwin sbb nk tumpang harga org ni xlama...

mmg pun
aku baca news masa tu pun mcm menyampah je
mcm kemaruk jawatan besar2 je mamat ni
agaknya sbb tu bini pun menyampah
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:08 PM | Show all posts
akies replied at 24-6-2019 09:52 PM
Aah. Iols kalau ke bangi mata tu mesti nak tgk kedai acik paridah ni. Pastu kedai makan fizomawar  ...

kedai mkn fizomawar harga blh tahan..ptt xramai org masuk pn
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
delisha09 replied at 24-6-2019 10:05 PM
jongko mas tu fizo byr ke, bini dia yg byr lps tu...hehehe

#tanyaje

dah byk aku jmpe hantaran utk pompuan, sebenarnya GUNA DUIT PENGANTIN POMPUAN
#truestory
dah byk kes mcm ni kat luar sana
tp sbb nk bajet2 mcm hebat, kaver2 and diam2 je...teman2 rapat je yg tahu cite sebenar bila pengantin pompuan bukak citer
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
delisha09 replied at 24-6-2019 10:03 PM
habis la fizo, lps ni kena berlakon semula la

Dah berlakon pn skg dlm drama kul 7 tv3 jd bff capik kyle
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:13 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-6-2019 10:08 PM
mmg pun
aku baca news masa tu pun mcm menyampah je
mcm kemaruk jawatan besar2 je mamat ni

takut bini xlarat nk tanggung dh...
iya la kn sejak kahwin dgn tokey tudung fareeda ni dh xberlakon
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannya cikyam..jgnlah cerai..fikirlah time susah dulu2...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:15 PM | Show all posts
mixed replied at 24-6-2019 10:12 PM
Dah berlakon pn skg dlm drama kul 7 tv3 jd bff capik kyle

bini dh xbg gaji dh ke..tu la dulu bkn main poyo dpt bini kaya
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka kapel ni..klo bole bbincang jgn la bcerai..shian cik yam baru nak rasa kasih sayang
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:17 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-6-2019 10:09 PM
dah byk aku jmpe hantaran utk pompuan, sebenarnya GUNA DUIT PENGANTIN POMPUAN
#truestory
d ...

nk bg nmpk gah grand...tapi yg tanggung belah bini

xsilap adik fizo kahwin lps tu pn bkn main mewah kat dlm ig ke kat mana dia post
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:18 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-6-2019 10:09 PM
dah byk aku jmpe hantaran utk pompuan, sebenarnya GUNA DUIT PENGANTIN POMPUAN
#truestory
d ...

buat malu je...last2 kantoi jugak bini byrkn
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap x jadi cerai sbb x nak fizo berlakon balik...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-6-2019 10:06 PM
kesimpulan,mana2 lelaki yg nak kawen dgn pompuan anak org kaya, dan pompuan tu tegas dan rajin keje  ...

kannnnn...sbb dia rasa tak berbaloi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah nape iols x pernah rasa theyols pasangan romantik. Nak2 muka Mawar yg sejenis skeri ...sekali dia jegil beliak2 mata...tambah lg maki hamun..mmg bawah tapak kaki sheols laa jwbnya. Rengsa dgn perangai budu Fizo kot...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-6-2019 10:09 PM
dah byk aku jmpe hantaran utk pompuan, sebenarnya GUNA DUIT PENGANTIN POMPUAN
#truestory
d ...

Haha...betul sis...masa nak kahwin dulu  kawan mak iol ajar mak suruh hantaran iol mak top up bg tinggi bg nampak gah. Dia ckp hantaran anak dia mmg dia buat gitu. Dia ajar mak iol pun sbb mak jenis baik ngan dia. Mak sorang je dia bagitau...tapi tak buat la gitu sbb melibatkan belah suami la pulak, bg iol dah ok dah hantaran dia bg sbb iol blm grad lg masa tu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 24-6-2019 10:21 PM
Harap x jadi cerai sbb x nak fizo berlakon balik...

Haha...amboiii chuol....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
aik dah ada anak cmni lak peginya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
delisha09 replied at 24-6-2019 10:05 PM
jongko mas tu fizo byr ke, bini dia yg byr lps tu...hehehe

#tanyaje

Itulah, iols doubt gila fizo kaya raya sampai boleh bagi emas 1kg. Dengan tak lama pastu kecoh pasal kes dia berhutang berapa juta entah. Hehe..tapi fizo yang iols kenal kat uitm arau ni memang sejak dari dulu poyo. Sejenis nak up je. Tak tahu lah kalau now dah berubah kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:42 PM | Show all posts
prizadane replied at 24-6-2019 10:39 PM
Itulah, iols doubt gila fizo kaya raya sampai boleh bagi emas 1kg. Dengan tak lama pastu kecoh pas ...

kepoyoan mkn diri namanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:47 PM | Show all posts
rasa kesian dengan mawar, mesti mawar yg banyak invest sbb syg somi..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-6-2019 10:01 PM
pijo ni nampak.mcm tumpang kemewahan family mawar je
mcm ala2 jantan x bleh pakai
mawar ni rajin k ...

Masih jadi kegilaan lagi ker tudung pareeda ni? Tringat zaman diorang tgh mendonia dulu, sampai berlingkar barisan acik2 nunggu kedai bukak. Hihiiiii


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101991s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list