Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
83909
View
825
Reply

Rumah Tangga Fizo Omar Berantakan, Mawar Sudah Rujuk Peguam?

   Close [Copy link]

Author: seller6183    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorg berapa lama dah ek kawin?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lg sepasang nk berantakan. Bagos. Saper lg lepas ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols sokong diorg bercerai kalo xde sefahaman..buat apa lg bersama kalo sorang ke timur sorang ke barat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 24-6-2019 08:48 PM
Dorg berapa lama dah ek kawin?

6 tahun rasanya. Diorang kahwin same year dengan iols kawin..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 24-6-2019 07:11 PM
masih ku ingat meriahnya kenduri kawin dorg ni..

Live okay kat nasi lemak kopi O.. iols ingat sangat. Pastu fizo dengan bangga cakap dia dapat hantaran sebijik motor mewah, memang idaman dia katanya. N dia bagi mawar jongkong emas berat 1kg camtu.. masyuk!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
singajantan replied at 24-6-2019 03:02 PM
bila duit dan harta jadi tujuan utama perkahwinan

bila duit dan harta mula menyusut ketika ini la ...

Xsemestinya...ada je laki
Miskin perempuan tapi still buat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga fizomawar boleh berbincang dan cuba selamatkan perkahwinan ini..kesian anak..dah susah dapat nak cerai pulak..tapi kalau xmampu nak selesaikan kemelut berdua, cerailah sebagai jalan akhir..apa2 pon i wish yang baik2 untuk mereka berdua
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:46 PM | Show all posts
Manisnyerr kala bercinta...sayang terlerai
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib iols tknpenah terjebak dgn tudung acik parida yang jd kebanggaan warga gomen
Makcik2 yg tido di kaki lima kt cimb tu dh insoff agaknya skrg. Terus malu nak beratur kt butik sana.
Owner sombong.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 24-6-2019 11:34 AM
Cantik,kaya,hensem anak comel kete besar rumah besar duit bersepah pn x bahagia jugak.di mana sebena ...

pakar marriage terkenal esther perel dia penah ckp benda yg sama..if u claim yg u hapy at home ...with ur mariage..u hv evrythg...so what went wrong???kadang benda simple je..benda yg blh muhasabah...tak tau nk ckp cmna..but iols penah lalu phase ni..lama tau ..tp skrg hapy ..syukur ..dan tak terlalu stress dgn rumahtangga..benda tu dtg dr kita sndri..kdg kita expect too much.cuba kita muhasabah lower kn expectation..kena dua2 kerjasama.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 24-6-2019 09:47 PM
Nasib iols tknpenah terjebak dgn tudung acik parida yang jd kebanggaan warga gomen
Makcik2 yg ...

Kedai paridah tu pn dah jadi satu lot je uolss. Satu lot tu jadi dobi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 24-6-2019 09:50 PM
Kedai paridah tu pn dah jadi satu lot je uolss. Satu lot tu jadi dobi

Aah. Iols kalau ke bangi mata tu mesti nak tgk kedai acik paridah ni. Pastu kedai makan fizomawar
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bf dia yg tetek selambak tu kanmestilah tangkap mat saleh.then fizo keluarkan statement yg mak dia nak menantu yg sopan kan?Sorry klau salah
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
pijo ni nampak.mcm tumpang kemewahan family mawar je
mcm ala2 jantan x bleh pakai
mawar ni rajin keje ok...sheols siap resign dr opis lama sbb gigih nak majukan biz tudung mak dia ..penah tgk dlm Nona tv3, mmg mawar ni tegas dan pentingkan disiplin dan kualiti
skali dpt laki stok rempit mcm pijo ni, elok la ko ceraikan je pijo ni
mawar ni mcm nabila nanas la
nabila pun tegas
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 24-6-2019 08:42 PM
Bangga fizo dpt tangkap pompuan kayo

mcm jimmy shanley la
ms mula2 kawen dgn 1st wife,kemain bangga cite .siap cite bakal in laws ofer keje jd general manager kt resort diorg kat cameron highland
nmpk sgt mata duita
last2 suhaila pun halau heshe dr hidupnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:03 PM | Show all posts
habis la fizo, lps ni kena berlakon semula la
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:04 PM | Show all posts
keluarga ipar mawar xleh pakai tudung free dh la ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:05 PM | Show all posts
prizadane replied at 24-6-2019 09:35 PM
Live okay kat nasi lemak kopi O.. iols ingat sangat. Pastu fizo dengan bangga cakap dia dapat hant ...

jongko mas tu fizo byr ke, bini dia yg byr lps tu...hehehe

#tanyaje
#jgnmarah
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:06 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-6-2019 10:03 PM
mcm jimmy shanley la
ms mula2 kawen dgn 1st wife,kemain bangga cite .siap cite bakal in laws ofer ...

biasa kahwin sbb nk tumpang harga org ni xlama...


Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kesimpulan,mana2 lelaki yg nak kawen dgn pompuan anak org kaya, dan pompuan tu tegas dan rajin keje mcm mawar,nabila akak lopak, suhaila kosmetik natasya amende tah, jgn la try2 nak jd biawak hidup
pompuan ni kalo dh biasa keje keras, pastu dpt.lak laki mcm sial biawak hidup, mmg lama2 dia akan simpan dendam dan ada possibility bleh cerai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079069s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list