Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84203
View
825
Reply

Rumah Tangga Fizo Omar Berantakan, Mawar Sudah Rujuk Peguam?

   Close [Copy link]

Author: seller6183       Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
harap fikir panjang dan bwrbincang agar masaalah dpt di selesaikan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazuratah replied at 24-6-2019 01:20 PM
siapa yg pernah kerja dgn fareeda je yg tahu mulut mawar ni camne..

dan dan nak cari pop corn
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:29 PM | Show all posts
freyayong replied at 24-6-2019 12:24 PM
Patut nampak fizo aktif berlakon blk. Ermm.

kan tetiber #tb kisah hidup zaman bujang
bersusah payah dgn kamal deli
dulu masa lps kawen bini kaya xda plk nk berTB

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku speku pasaii ekonomi kahh... tudung fareeda dah merundum.. burger pun x glamour. Restoran pun apa citer
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cunnye replied at 24-6-2019 05:10 AM
Semoga masih bsatu fizo dan mawar.. sian cikyam masih kecik lg

Kira benarla Dalam benang satu lagi kata org sana pnya perangai bab maki-maki ni ya
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:33 PM | Show all posts
masing-masing pun dah takde gambar bersua atau bertiga dalam IG kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:36 PM | Show all posts
mmg dh lama hambar jer IG pijo kan...
kesian che yam.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi fizo ni pun bukanlah sejenis biawak hidup. Dia pun ada company event ke apa entah.. setakat nak hidup tu, mampu je la. Cuma tak mewah la kot. Tu la fizo, dulu kau tinggalkan awek kau untuk mawar ni. Mentang mawar kaya.. kawin dapat superbike lagi hantaran. Takpe, dah jodoh kau takat ni je kan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:43 PM | Show all posts
aku nak doakan yang baik2 sahaja sebab aku pun punya isteri dan punya anak....masa depan kita belum tau camner. So aku harapkan semoga diaorg akan berakhir dengan kebaikkan. |Kalau tak boleh juga, berpisah adalah yang terbaik.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:49 PM | Show all posts
rata-rata alasan perceraian lately  ialah masalah kewangan, tak kira golongan retis or tak.

lagi la kalau yg dah terbiasa hidup agak mewah, bila dilanda masalah skit maybe susah nk bertahan.

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:57 PM | Show all posts
ptt la fizo belakon balik
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 03:02 PM | Show all posts
bila duit dan harta jadi tujuan utama perkahwinan

bila duit dan harta mula menyusut ketika ini lah cabaran dan dugaan perkahwinan

tiada duit abang melayang banyak harta abang disayang
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 03:13 PM | Show all posts
semoga baik baik aja
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh senangnya nak bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 24-6-2019 02:29 PM
kan tetiber #tb kisah hidup zaman bujang
bersusah payah dgn kamal deli
dulu masa lps kawen b ...

Dlu time kamal menang superspontan siap die wat ucapan knon bff pastu die dh kwen bhgia tp kamal msh brsndri..nk srh kamal pon kwen mcm die..tp kecundg jua..lain kali ayat jgn nak bdget2 sgt bile menulis Tu....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 24-6-2019 02:33 PM
Kira benarla Dalam benang satu lagi kata org sana pnya perangai bab maki-maki ni ya

Tokey2 tutup rambut ni suka memaki ek?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 03:20 PM | Show all posts
moga yg baik-baik je
kesian anak kecik lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bincang elok2..semoga baik2 aje
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata nenek akak pakat la elok2. Bila dah susah nak berpakat ni akan xde sefahaman.
Moga yg baik buat diaorg
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 03:26 PM | Show all posts
ingat lagi dulu time mawar preggy ngidam makanan kat penang..smpaikan fizo kirim kat org y naik flight on that day utk belikan..moga semua berkesudahan y baik2 sahaja utk mereka berdua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082445s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list