Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10936
View
182
Reply

"Watak Kampung Tak Sesuai Untuk Saya" - Maria Farida

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
PEPPERMAN replied at 24-6-2019 03:37 PM
kalo makeup jadi watak pontianak, agak2 menjadi tak

Kihkihkih..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:09 PM | Show all posts
acik kan hottt,betul la tu.. pan asia mana sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Celup ni khusus utk mix dengan mat saleh.. Asalnya org duk panggil mat saleh Celup.. Mix Pinoy kira Celup jugak ke? tak nampak mcm mat saleh atau pan Asian langsung pun.. Yg mix kat Malaysia ni yg lawa2 takde pun nak claim diorang celup
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:40 PM | Show all posts
dia ni kalo blakon cam satu pesen je. cara cakap, pergerakan. mimik muka. macam tak versatile. iols rengsa tengok dia berlakon. boringgg
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Watak org kg x versatile ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlagak nyer pompuan nih! Esok2 dah sendu watak hantu pun ko rembat!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Semun replied at 24-6-2019 03:25 PM
Ehhhh...ye ke u? Ingatkn jenis yg suka pegi gym segala

pegi gym supaya nampak solid bergetah?? Sel sel badan dah berumur tak kan sama dengan yang  muda remaja.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mimi77 replied at 24-6-2019 03:14 PM
99% plastik??

Penuh dengan filler botox segala, biasaler mak datin
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 06:12 PM | Show all posts
puteribaya replied at 24-6-2019 12:35 PM
tu laa..nak jadi mak pada heroin pun dia kena pileh gak..ngan Janna ok laa..ada iras2..kalu ngan h ...

iolls rengsa jua tengok CCC sbb anak cerah abang adik elok jah tp mak dia kemain lain rupa. Mak masa muda tu okay ler tp mak masa tua beza nau. Meolls tutup mata jah part tu sbb overall cerita tu menarik.
Idok ler mcm cerita RTM, storyline dah okaylah sbb netizen kata novel dia menarik, tp video buruk ya. Shooting obersi pun tp video buruk, editing ala kadar walaupun production ada nama. Ambil pelakon so called berkualiti pun tp cerita end up jadi hauk. Kosserrrrr. Nak jimat kos lettew sbb tayang RTM jah bajet kecik agaknya.

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 06:17 PM | Show all posts
Acik maria paridah mmg tak boleh berlakon watak selain orang kaya sbb chuolls kurang bakat di situ. Berlakon watak mak datin jahat pun masih ada unsur kekayuan. Inikan nak menghayati watak acik kampung jadi balu kena besarkan anak 5 orang kemudian anak lupa diri.

Dengan rambut karat celup uolls lagi. Lagipun sanggup kah uolls mekap nipis jah berlakon watak kampung. Acik jasmin hamid juga aman aman kalau pegang watak kampung mekap nipis jah walaupun rambut tetap karat
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 24-6-2019 01:03 PM
Sepupu aku sebijik muke maria farida ni..duk felda,pindah hulu banat,org susah..now dah kawen dpt la ...

Bukti pls hehehe macam pernah dengar cite sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 24-6-2019 01:48 PM
sesatunye retis yg remarried yg i rase rugi psl hnye mampu cekup tokkertu sgt..bak kate ex bff yakni ...

Orang kampung mana uols jumpa yg cun2 tu? iols dok kampung jugak tapi tak pernah nampak pun mixed breeds ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 24-6-2019 10:41 AM
Aku lg suka jasmin hamid..

I setuju. Drama yg dgn Janna n Baim Wong tu pun, I rasa kalau Jasmin yg jdi emaknya akan lebih uumph. MF hanya lebih melaramkn cantik dia je sedangkn impak lakonan kurang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
huehue replied at 24-6-2019 06:17 PM
Acik maria paridah mmg tak boleh berlakon watak selain orang kaya sbb chuolls kurang bakat di situ.  ...

Komen chuol mmg kelakar...haha...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg x sesuai.die sesuai watak datin...

Itu hakikat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bayangkan die berlakon jd mak org ddk kg.. Pakai tuudng labuh.. Adehhhhhhh kelakor..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
NEXT!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ele acik ni, nak kena naskah tu plak yang sesuaikan diri dengan kau. Pelakon yang bagus patutnya cabar diri, keluar dari kotak dan cuba sesuatu yang baru.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok senang citer x payah berlakon la!
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Jasmin hamid very talented
Kampung datin lawak garang sedih semua sapu

Aida khalida pon iols suka...tp mcm x penah bwk watak kampung

Typicl drama malay kalau kampung baju cotton lusuh kale cream coklat....
Ape igt org kampung xtau gi jakel....nagoya...kamdar....nilai 3 ke?

Tgk yg drama uqasha-kamal tu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087329s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list