Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9746
View
178
Reply

"Watak Kampung Tak Sesuai Untuk Saya" - Maria Farida

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-6-2019 10:09 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon Datin Seri Maria Farida berharap ditawarkan watak yang lebih "versatile" dan bukan watak kampungan yang langsung tidak sesuai dengan perwatakannya.




Foto IG



Kacukan (celup) Melayu Filipina



"Ramai yang bertanya saya kacukan apa, sebenarnya saya Melayu filipina dan sejak kecil saya ingatkan diri saya seperti orang lain"



Celup ada kekurangan dan kebaikan



"Menjadi "celup" sebenarnya mempunyai kebaikan dan keburukan. Mempunyai wajah asia membuka banyak peluang kerjaya untuk diri saya dalam dunia peragaan dan perfileman. Namun, saya tidak boleh memegang watak kampungan kerana tidak sesuai dengan perwatakan saya selama ini.





  



  



"Saya bukan mahu mengeluh, cuma saya berharap akan ada lebih banyak watak lebih sesuai untuk kacukan seperti saya. Namun, saya tetap bersyukur dengan apa yang saya miliki sekarang, cuma saya mahukan sesuatu yang lebih menarik pada masa hadapan," tulisnya di Instagram. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:12 AM | Show all posts
pergh  nenek lampir ni..dah tua nak mampos pun seksi lg
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:13 AM | Show all posts
Edited by pumpkinpatch at 24-6-2019 10:15 AM

dia celup tak lawa. Not a good actor also. A real good actor akan sanggup ubah penampilan to fit the character. Ingat orang kampung tak der muka kacok ke. Perghh!


N E X T!

Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kulit dia nampak cantik
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:16 AM | Show all posts
esok dah tak ada tawaran berlakon, hampa jugak dok merayu nak watak apa pun jadi
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
dlm drama nanti ko jadi nenek bertitle datin je lah yg ada cucu2 kaya bisnes puluh2 trillion tapi hadap berebutkan harta warisan kau yg zillion. Episod ahir ko mati pastu cucu2 kau berbaik sebab selama ni ko punca diorang gaduh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:17 AM | Show all posts
nak watak orang have - have aje...jenuh..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:22 AM | Show all posts
putang ina  
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:23 AM | Show all posts
nak watak have have mcm datin jannah aje
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:23 AM | Show all posts
makin lama , makin pelik muka acik maria... naik takut lak nengok nya.. dia ada jual produk kan .. cam produk timbang kilo je..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok lettew dia terus terang
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Sofia Jane dulu pun pernah berlakon watak kampung dalam Perempuan, isteri Dan dot...dot...dot...  Melayu-Inggeris tu.
By the way, Maria Farida ni sepupu Badrul Muhayat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Memanglah tak boleh  berlakon jadi orang kampung sebab 99 persen badan MF ni plastik. Ada ke orang kampung yg alter badan macam dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
aset masih cantik, demand nk jadi ongkaya jer..kembang kuncup kepala den, berdenyut.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Klau org kg belah2 sabah mestilah kena ngan karakter..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:31 AM | Show all posts
bagi je watak pompuan jalang..mmg sesuai sgt dgn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:37 AM | Show all posts
die ni dr mude smpai ke tua blakon kayuu..
harapkn putih je..
kalau die ni hitam, tk lawa jgk...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko ingat orang kampung takde kacuk ke?
Setakat pinoy je pun..

Akak sofia jane lek2 jer ...
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:38 AM | Show all posts
rambut karat mana sesuai watak kampung
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku lg suka jasmin hamid..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.128933s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list