Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14923
View
147
Reply

The Return Of Transcendental Palace

[Copy link]

Author: KIM.K    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 01:20 PM | Show all posts
KIM.K replied at 24-6-2019 01:06 PM
Ada..Harini saya tulis cerita pendek lain..  boleh tengok kat sticky notes. Jemput membaca..

tq kim
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 24-6-2019 12:36 PM
ater mana kisahnyer?

Huhu..sambungan kat sticky notes di muka hadapan. Cube kome skroll ke bawah bahagian komen. First few comments tu sticky notes awok
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-6-2019 01:02 PM
Kisah Ke-2: Budak Histeria di Hostel

Masa Kim dah senior, tentang sorang budak perempuan yang his ...

Fuyohh dewata raya pon ade. Yg darah tu mmg sheol xbasuh ke? Atau masa beliau bkn diri sbnr?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-6-2019 01:19 PM
Uhuhu..Kim pon seram juga..Kim takut nak buh gambar hantu jembalang. Tu cari poster American Horro ...

Jgn buh gambo seram2 sngt Kim. Biar cter seram jgn gambo seram.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
AkuMark replied at 24-6-2019 01:48 PM
Fuyohh dewata raya pon ade. Yg darah tu mmg sheol xbasuh ke? Atau masa beliau bkn diri sbnr?

Rasanya sheols memang tak basuh..mungkin badan lemah atau malas. Kawan2 yang basuhkan

Sheols malas basuh tu yang menjemput sangat tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2019 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
AkuMark replied at 24-6-2019 01:51 PM
Jgn buh gambo seram2 sngt Kim. Biar cter seram jgn gambo seram.

Ya betul @AkuMark.. Baik2..Kim takut ada kena ikut kalau grafik sangat

Poster AHS macam Kim pakai ni ok dah ke? Atau elok tone down lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-6-2019 01:10 PM
Huhu seram kan..walaupun takda setitik darah. Pandai visualization omputih..

Yes..terkejut kita
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 24-6-2019 02:14 PM
Yes..terkejut kita

Poster tu angker sangat ke? Elok Kim tone down lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-6-2019 02:15 PM
Poster tu angker sangat ke? Elok Kim tone down lagi ke?

Xpe
Biar
Baru mode seram tu datang
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-6-2019 02:11 PM
Ya betul @AkuMark.. Baik2..Kim takut ada kena ikut kalau grafik sangat

Poster AHS macam Kim pak ...

Tone down atau jgn lebih

Oh yg pasal darah tu mmg la mengundang sngt klu xbasoh. Tringat time duk matrik dedulu. Bila jd satu kes neh. Siap die panggil semua gegirl and ajar macam mana cara basuh pad sampai bersih. Sampai mcm tu skali. Katanya buat apa nak geli dgn darah sndri.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 07:24 PM | Show all posts
KIM.K replied at 23-6-2019 10:28 AM
Ada..saya sambung cerita2 pendek zaman kadet dulu

Kemudian kalau ada rezeki saya sambung lagi k ...

scroll laju2 seram tgk gambar ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sapeka replied at 24-6-2019 02:42 PM
Xpe
Biar
Baru mode seram tu datang

Kim tone down juga sis..memandangkan banyak jg reaksi kawan2 terkejut..huhu. slSekadar menghormati sensitiviti
Huhu tak sangka berhantu juga poster AHS ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 24-6-2019 09:19 PM
AkuMark replied at 24-6-2019 04:49 PM
Tone down atau jgn lebih

Oh yg pasal darah tu mmg la mengundang sngt klu xbasoh. Tringat  ...


Hehe.. alhamdulillah Kim tukar juga gambar tu sebab ramai yg bagi reaksi

Penting jg ilmu menguruskan pad ni, ada orang pijak2 pad sampai darah hilang, ada yang buka terburai basuh kat tandas sampai blok jamban, ada yang buang gitu je darah tak bersihkan. Kat tandas sekolah mmg banyak pad kotor buang atas pam tandas
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
CikB replied at 24-6-2019 07:24 PM
scroll laju2 seram tgk gambar ni

Huhu oke Kim buang
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-6-2019 01:02 PM
Kisah Ke-2: Budak Histeria di Hostel

Masa Kim dah senior, tentang sorang budak perempuan yang his ...

Aduh. Kalau kotor memangla. Teringat masa kat asrama. Malam hari pertama tu wajib ada dorm meeting. Senior akan cerita bab2 jaga kebersihan ni. Maklumlah, baru form 1, biasa kat rumah mak ayah yg uruskan
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-6-2019 01:16 PM
Ya ada lagi.. beberapa cerita. Harini pun ada share satu yang baru..sis boleh baca di sticky notes ...

Done baca. Seram plak rasa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
anastasia7 replied at 24-6-2019 11:05 PM
Aduh. Kalau kotor memangla. Teringat masa kat asrama. Malam hari pertama tu wajib ada dorm meeting ...

Bab ni patut sekolah ajar supaya dialorg tau menguruskan pad. Walaupun sebenarnya patut belajar kat rumah huhu..takut membuang merata2

Tapi zaman aku dulu sekolah nakal, batch kadet pun nakal.. alhamdulillah kitorang takde kena kacau
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 10:31 AM | Show all posts
kak KimK sambung lagi macam banyak lagi ceritanyaa tu.

by the way sib baik aku tak kena rasuk zaman asrama dulu sebab aku kategori pengotor juga baru first time keluar rumah kan. banyak la benda yg tak reti dan malas buat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
duri_durians replied at 25-6-2019 10:31 AM
kak KimK sambung lagi macam banyak lagi ceritanyaa tu.

by the way sib baik aku tak kena rasuk zam ...

Hihihi..akak sekarang yg jadi pemalas pengotornya..time keluar touch up sekilo. Dah tak larat stamina kurang

Biasa geng nakal ngan berani tak kena..batch akak dulu nakal..takde sape kena sawan/sampuk
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bestnya criter ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077766s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list