Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
73161
View
894
Reply

Ally Iskandar nikah hari ni?

  [Copy link]

Author: Cekla    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-6-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 22-6-2019 01:59 PM

taste Ally ni mmg kriteria bebudak ke..si omma dlu pun i rase mcm bebdk mude..kalini pun same..

xpela yg penting biarlah kali ni hingga ke akhir hayat..omma yg sibuk canang nk daddy baru tu pn i doakan cpt dpt penganti

mesti mase omma balik aritu Ally dh spill the tea kan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-6-2019 01:27 PM
Dibuatnya la kan rumahtangga kekal, lepas tu katala erk (bayangkan je) si bini baru pendek umur, all ...

Jauh betul pemikiran u..hahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-6-2019 12:46 PM
Untuk tatapan semua

Tahniah Ally

Muka mcm intan ex ude huhu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sbnrnya mghrp diaorg berbaik semula..hehehe..tp xde jodoh kan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 22-6-2019 01:58 PM
kakasotong2 replied at 22-6-2019 12:46 PM
Untuk tatapan semua

Tahniah Ally


betul la kate sorg porumer..mcm Uyaina sikit2..dlu pn ade gossip bertebaran konon ade skendelisme dgn U tu..

knp i tgk hanis zahidah ni mcm batak sikit ala2 pempuan yg tak sabar2 nk reveal muke baby Afiyah 1st day..siap canang femes kjp Temerloh arini dgn siap gtau tu org kampung die..rengsa pulak iols
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg tak suka farah lee.. tp bila tengok ally kawin rasa sayu plak..wpun fl ckp dia ok, jauh disudut hati mesti crushed.. harap dia betul2 dah move on & dpt jumpa someone yg betul2 sayangkan dia & terima diri dia seadanya.. :hugs:
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo patutla omma rengsaa je ngn hashtag2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat kisah ex opismate I..kes cerai ngan wife drag bertahun..Sama sailing membenci tengok muka pun X boleh..but still after dah cerai and ex wife kawen lain tetapla opismate I Tu Rasa murung jugak..dia cakap it took him few months Baru boleh accept kenyataan..so Farah ni, I harap dia xjatuh depress la..tengok Gaya macam mengharap sgt ngan ally.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by JiEunTak at 22-6-2019 06:22 AM

Org yg btol sayang anak, susah nak let go bapa ka ibu kepada anak dia wpun dah berpisah. Sikit sebyk move on tu for sure xleh 100%, unless dah btol2 jumpa laki ka bini baru.

Sian pula kat omma. Nampak sgt dia crushed sbb hidup anak x senormal budak lain, sebumbung dgn mak ayah. Ni plak dedy nya maream dah berbini baru, lg lah. Maream tu nampak bijak budaknya, sure soklan2 dia tanya omma buat omma serabut kepala ni.

No wonder omma kembali merempan di IG. Be strong la Farah ya. Moga btol2 ketemu daddymatabiru.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:20 PM | Show all posts
ABis la....bersedia dgn rempanan & royanan omma yg gilakan daddymatabiru!
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 22-6-2019 01:52 PM
Yang sbenar nye u takut ape? I confuse.  U family bride/groom ke?

Dia punya takut tu mcm nk reveal gambar lucah sexting kaka oit. Takde maknanya kalau reveal kawen, si ally tu nk sue bagai hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-6-2019 01:24 PM
Rase kelakor pulak bace komen ni

Bocor info retis/celeb nak kawen pn takut adehla

Takut la sis.. i rakyat marhain dan pula my mum sedara mara jauh dengan that girl.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:23 PM | Show all posts
Tak padan rupe..  Rupenye pencelop bersiri jugak dia ni.

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasanya perempuan ni klu dah syg, mmg akan syg sungguh... nampak je mcm dah move on, tp dlm hati sebenarnya masih syg... Dan Tak mustahil pn klu bekas isteri dia tu masih menaruh harapan sblm ni.. Yelah dah hidup sekatil sebantal kot, susah nak buang.. nak2 Kalau xde worse mana pn perangai bekas suami tu, lagi2 klu kenangan yg best2 lg banyak dr yg Tak best.. Kdg2 hati perempuan ni klu dah syg tu degil dia masyaAllah, dtg lah berapa ramai yg much better dr ex tu, tp hati tu ttp dgn Ex tu... itulah perempuan...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
melurporeber replied at 22-6-2019 02:22 PM
Dia punya takut tu mcm nk reveal gambar lucah sexting kaka oit. Takde maknanya kalau reveal kawen, ...

First time hidup i buat keje macam ni sis... padahal tangan merenyam nak bocorkan rahsia.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bolamata replied at 22-6-2019 02:25 PM
First time hidup i buat keje macam ni sis... padahal tangan merenyam nak bocorkan rahsia.. hahaha

Hahahaha... Takpe i paham
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bolamata replied at 22-6-2019 02:25 PM
First time hidup i buat keje macam ni sis... padahal tangan merenyam nak bocorkan rahsia.. hahaha

Rileks je kaka. Nama pon forum & bukannya org tau nama penuh u apa pon. Ally ni pon sendu dh. Dia je acah2 masih femes top star lol!. U buat takut2 kejap nk spill kejap xnak nanti silap2 u yg kena cerca haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pas ni if ada rezeki anak.. kira maream ada adik la.. kan maream nak baby
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 22-6-2019 11:54 AM
Org pendek ni biasanya ego tinggi..

Mcam benar je
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tatau napa aku selalu pikir farah is a strong person with ambitions (aku tak minat dia), tapi Ally just nak wife yg caring for rumahtangga , live a simple life gitu jek, so they dont see eye to eye they parted way? Gituuu pikirannya

Apa punnn tahniahhh Ally, met him 18yrs ago? Kalau tak salah kira masa zaman he lecturing kat kolej apa nama nya tak ingat dah area Cheras, kecik gilor dia aku yg Form 4 masa tu pun lg tinggi dr dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.311514s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list