Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
80812
View
900
Reply

Ally Iskandar nikah hari ni?

  [Copy link]

Author: Cekla    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-6-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Screenshot_2019-06-22-11-24-30-67.png IMG_20190622_112713.jpg IMG_20190622_112653.jpg

Baru tengok kat ig Ally,  dia pos gambaq bas dengan caption puisi. Simbolik sungguh!
Tergerak hati nak baca komen,  dlm banyak2 komen tu ada komen netizen bgtau Ally kawen hari ni dengan orang Temerloh.
Tahniah Ally.. Maream dapat mommy baru.  Tak sangka Ally  yg kawen dulu daripada Farah. Semoga Farah pun dpt jodoh yang terbaik.
Dulu masa depa kawen,  i suka sangat tengok couple nih.. Sejuk je.nampak sepadan dan comel..siapa sangka jodoh tak panjang.. Agak terkejut jugak la bila dapat berita depa divorce.  
Apa2pun i salute dengan kematangan mereka yg masih berbaik2 demi anak mereka Maream.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kemahen puisi mcm mak maream jugak
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
masih xleh nak hadam nape dorg cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Lps dh ada bini baru agak2 dapat x kasut sedondon macam sekarang?? Mau kena lubas ngan bini baruuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-6-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 22-6-2019 11:46 AM
Kemahen puisi mcm mak maream jugak

Tak nak kalah.. Walau hakikatnya... Hambar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-6-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 22-6-2019 11:46 AM
masih xleh nak hadam nape dorg cerai.

Org pendek ni biasanya ego tinggi..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhh allyiskandar..
Betol la info dri forummer bolamata ke matabola kat thread chef fuckery..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg kesianny Omma, sbb nmpk mcm Omma masih mengharap
Its ok mungkin ada jodoh lain utk Omma
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
retis ka dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
beloomberk replied at 22-6-2019 03:56 AM
Tahniahhhh allyiskandar..
Betol la info dri forummer bolamata ke matabola kat thread chef fuckery..

Forumer tu said something psl this right?

Some sort of scandal?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:15 PM | Show all posts
Ait salah tekaan aku selama ni. Ada girlpren rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
may be ini yg terbaik utk diaorg,  suka je tengok masa farah dan mariam balik, ally tunggu kat airport,  semoga farah pun bertemu dengan pasangan yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau x salah forumer tu bgtau ada selebreti yg akan kwn ujung bln ni...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kawen sudah
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt ig ramai salah anggap heols reconcile dengan farahlee. Kesian pulak.

Org temerloh tu student upsi ke uols?

Screenshot_2019-06-22-12-23-03-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt benang chef puk* vol 1 ada bgtaw psl ni.

Tp xingat dia hint tunang ke nikah harini.

Mcm xsempat bace. Dh delete posting tu. Meols ngintai2 dekat quote yg forumer lain reply je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nura19 at 22-6-2019 12:33 PM

Tahniah ally...omma cari daddy mata biru la...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi taste ally ni fresh2 yg. Student2 je taste dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah ally
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 22-6-2019 04:29 AM
Kt benang chef puk* vol 1 ada bgtaw psl ni.

Tp xingat dia hint tunang ke nikah harini.

Hint kawen weekend ni katanya..suruh teka selebriti laki mana..betul plak sorang forumer tu teka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094778s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list