Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15799
View
188
Reply

"Rujuk? Nak Muntah!" - Ariff Aziz Tak Sudi Kembali Pada A Aida

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-6-2019 12:12 PM | Show all posts |Read mode
"Tolong jangan lagakan kami lagi. Saya dah move on."


Demikian kata bekas suami Datuk A Aida yang mendakwa berasa loya apabila membayangkan untuk memberi peluang kedua dalam perkahwinannya dengan penerbit itu.




Kredit foto: IG A.Aida




Menerusi IG Storynya, Ariff Aziz, 30, menegaskan dia tidak sudi untuk merujuk semula dengan A Aida atau nama sebenarnya, Zaidah Awang, 48.




Kredit foto: IG Ariff Aziz



Kredit foto: IG Ariff Aziz




Tambahnya lagi, dia kini ada kehidupan sendiri dan enggan dikaitkan lagi dengan A Aida, apatah lagi dilaga-lagakan dengan bekas isterinya itu.




Biar saya move on...




Kredit foto: IG Ariff Aziz




Dalam perkongsian terbaru di Instagramnya, Ariff memuat naik sebuah gambar berserta kapsyen yang memberi bayangan tidak akan bersuara lagi mengenai isu perhubungannya dengan A Aida.




Berdiam lebih baik dari bercakap yang bukan-bukan...




Kredit foto: IG Ariff Aziz




Ariff dan A Aida berkahwin pada 21 Julai 2018, namun bercerai pada 25 April lalu. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak sedar ke kehuduhan a.aida? Atau terbayangkan tuttt kering a.aida?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Move on jelah dik bang la
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lagi nak muntah baca statement ko nak muntahkan org wan izma oi
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nak muntah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Poyo nya la. Puii
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:38 PM | Show all posts
Aah kemain ngegada lagi cakap nak muntah..Orang nak muntah dari awal kawin..Ni dah cerai baru cakap nak muntah bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:41 PM | Show all posts
Habis madu sepah dibuang
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:49 PM | Show all posts
dah orang kenal nama dia nak muntah pulak.. sama naik je pangai huduh camni
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ditinggal time preggy ke?

Ehhhh jantan rupanya
Ingat tino meroyannn
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:59 PM | Show all posts
kesiannya nenek..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:00 PM | Show all posts
kifarah utk a.aida kot..laser sgt kutuk rupa org skrg ex laki pulak jelek dgn dia smpi nk muntah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:01 PM | Show all posts
ELoklah karma A.Aida. Suka cakap muka org ni hensem muka org tu tak hensem. Alih alih ex laki pun nak muntah dengan kau.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka. Terpaksa la kau cari husband yang handsome ye.. Yelahhh takat muka huduh huduh mana you nak kheunssss
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
geli tengok lelaki bgambar tgedik2 cmni..so euww
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu statement nek sado a. Aida pulak #grabpopcorn
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:17 PM | Show all posts
gigihnye taip dalam note dulu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli sgt ke ngt pe.fet nek aida yg kedut seribu tu? Kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti a.aida rasa terhina kan..ex laki cakap nak termuntah bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampah plak aku laki ni sanggup cakap camtu..ex bini ko kuttt...

Sesuke hati hina org nak muntah bagai..sgt laaaa x matured
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100744s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list