Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9154
View
173
Reply

"Tertinggal Stroller Di Rumah, Dan Tu Juga Beli Baru" - Netizen Tuduh Cik Epal Riak Lagi

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-6-2019 05:58 PM | Show all posts |Read mode
Bagi yang tidak mengikutinya, pasti akan berasa meluat dengan kemegahan dan kemewahan dipaparkan di laman sosial.


Mana tidaknya, blogger dan usahawan terkenal Cik Epal acap kali berkongsi harga setiap perbelanjaan dibuat.




Kredit foto: IG Cik Epal




Terbaru, perkongsiaannya sekali lagi mengundang kontroversi apabila mendedahkan suaminya, Jofliam membeli 'baby stroller' baru berharga lebih RM3,000 hanya kerana tertinggal stroller di rumah!









Jangan riak macam Cik Epal...




Kredit foto: Twitter




Mereka yang mengikuti perkembangan Cik Epal tidak mudah melatah dengan perkongsian itu, sebaliknya menempelak kembali segelintir pihak yang mencemburui dan mengecam tindakannya yang dilihat seolah-olah menunjuk kekayaan kepada orang ramai.




Kredit foto: Twitter




Dalam kemas kini terbaru di Instagramnya, Cik Epal turut berkongsi resit hotel penginapan mereka ketika bercuti di Terengganu.




  



Dah orang bertanya, dia jawab lah kan? Jangan lihat dari sudut negatif. Ambil kisah Cik Epal ni sebagai motivasi untuk berusaha memperbaiki taraf ekonomi keluarga kita, okey? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:11 PM | Show all posts
sapa dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia kan ramai penjilat
Tak boleh dikomen. Marah penjilat dia. Kuakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Xphm nape dia femes..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
first of oll...who d hial is she???{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Blogger. Sekarang dah update resume jadi instafamous/social media influencer jugak la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:31 PM | Show all posts
berniaga apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:32 PM | Show all posts
siapa ni?smpi jd inspirasi gitew......
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Camna leh kaya raya jadi insta.. insta lain so so je
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Epal hijau ke merah ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:51 PM | Show all posts
Who R U sorry tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak leh komen apa2 psl dia ni. Nnt keluar default response dia yg dia mmg jenis suka berkongsi cerita dgn org ramai. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Br pestime dengor nama dia..tp mmg kaya sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-6-2019 06:27 PM
Siapa sheols?

Kawan iols sangat2 mengidolakan sheols. Takleh ckp benda buruk dituduhnya I dengki. Eh kuasa la nk dengki.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 07:57 PM | Show all posts
who r yusss...akak mmg tak tau sapa dia ni...btw motivationer yg mahu semua penjilat riak cam dia kah...my foot
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tak penah dengar pun nama dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki dia...biarlah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapakah??
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols kenal dia ni pun sbb thread selalu naik kat forum. I just nak conclude dia ni x kan dicop meriak kalau dia x bgtau harga semua brg yg dia beli. Tp ni semua nak bgtau. Species alif syukri jugak ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095833s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list