Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3879
View
45
Reply

"Insaf Konon, Gimik Je" - Safiey Illias Bakal Duet Dalam Single Baru

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-6-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Pondan ni dia punya level munafik lg tinggi dr yahudi
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:29 AM | Show all posts
propa muchhh....
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
so u see now? jantan ni nk insap? brp byk kali dh sampai taktik tu basi dah pun..kalau tetibe jantan ni ckp nk kembali jd laki la..nangis tetibe terkenang dosa la..tu sume teknik nk tarik phatian je pun sbb die dah senduu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:50 AM | Show all posts
ulang benda sama sebab ramai yang hati suci selalu bersangka baik terus ditipu berkali-kali
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:36 PM | Show all posts
Aku tak nak down kan ko sapi mahupun nak mendoakan cuma nya buktikan dulu yer.. nanti ko bagai nak rak mencurah airmata tiba2 bila ko dah dapat apa yang ko nak ko jadi balik..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan dan bodoh penyokong dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rapper tu fazzahmad the young rapper ?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 04:21 PM | Show all posts
memang tak pernah nak percaya la dia ni nak insaf. since previous punya onar dulu.

podahcit lah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali terkena susah nak percaya dah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 20-6-2019 08:37 PM
tak faham, apit tu nama sapa pulak ye? pening pulak membacanya..yang pasti lagu heshe pasti bakalan  ...

Nama dia sis. Family dia memang panggil dia apit
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 04:33 PM | Show all posts
nitizen pun x yah la nak panggil dia syinta ke..safiey ke...

terus panggill nama lelaki dia...saifudin..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nak percaya dia ni... modal tak habis2 nak berubah. Hujung2 memondan jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
{:laugh safi ilias ni bilalah nak berubah kan {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko mmg mintak maki kan...sapi.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:38 PM | Show all posts
Semoga diberi waktu ruang dan masa tuk berubah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat la mati spesis pondan2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 06:48 PM | Show all posts
ayoo ingat jdi laki balik semudah reverse kereta agaknye...kate anu da potong, tetek tu pun da brape kali kembong kempisnye, esok nk memondan balik, repeat balik proses...sampai abg jamil mampos
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bapok menonggeng agama ni mmg x sedar diri
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_2019-06-22-21-17-39-050_com.google.android.apps.photos.png

safiey dah jadi lelaki semula uolsz
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakan jela budak saifuddin ni. Maki pon xguna angpa gak yg dpt dosa. Sakit ati lah bagai semua.. Gaytuh dia nak on n off.. Hakak doakan kali ni off terus lah chuols nye syinta tu terus apit oii.. Terus istiqomah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.185131s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list