Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2901
View
39
Reply

"Insaf Konon, Gimik Je" - Safiey Illias Bakal Duet Dalam Single Baru

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-6-2019 04:52 PM | Show all posts |Read mode
Pengumuman bakal tampil dengan single baru menguatkan lagi andaian orang ramai terhadap perubahan Safiey Ilias kononnya mahu kembali ke fitrah asal adalah gimik semata-mata.




BACA JUGA: "Siapa Nak Sembahyangkan Jenazah Ayah" - Safiey Illias Insaf, Kali Terakhir Raya Sebagai Wanita?


Bukan sekali, malah sudah berkali-kali rakyat Malaysia yang masih mampu berhusnuzon dengannya sebelum ini tertipu dengan usahawan kosmetik terkenal itu.




Kredit foto: IG Safiey Illias




Di ambang Syawal tempoh hari, Safiey kononnya nekad mengubah penampilan dengan berambut pendek dan berazam menjadi lebih baik demi nama baik keluarga terutama ibu bapanya.


Selepas berkali-kali tertipu, warganet tidak lagi mempercayai 'niatnya' itu, malah mereka mempertikaikan ada sesuatu di sebalik 'perubahannya'.


Ramai juga beranggapan tindakannya itu sekadar gimik mempromosikan jenamanya.




Kredit foto: IG Safiey Illias




Ternyata, pengumuman mengenai single kedua berjudul Apa Salah Syinta serta bayangan seorang lelaki yang bakal berduet dengannya mengukuhkan lagi spekulasi ramai.





Kredit foto: IG Safiey Illias




Menerusi ruangan komen, dilihat orang ramai semakin muak dengan taktik lama digunakan untuk mempromosikan lagu itu.




Kredit foto: IG Safiey Illias





Kredit foto: IG Safiey Illias




Aduhai Apit, dah macam pengembala dan biri-birinya pula. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:02 PM | Show all posts
nk tggu & lihat je, malas nk percaya dulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:37 PM | Show all posts
tak faham, apit tu nama sapa pulak ye? pening pulak membacanya..yang pasti lagu heshe pasti bakalan letops sama macam 1st single dulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
eee bapok bodoh ni. siapa yg dok view lagu dia nanti pun sama bodo juga laa. aku lagu syinta gila pun x pernah dengar dan x teringin nak dengar. dasar penunggang agama bapok ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Xnyesal meols babikan heshe....  {:run
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin pelik muka si safiey ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorg ni..dalam pale otak takde benda lain..asik pikir duit duit duit..biarlah org kata cam bodoh sakai sekalipon..lagi pulak apa brg jadi artis..baik jd penyanyi..untung royalti sampai abang jamil mampos
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak dah, orang dah paham permainan dia, nak memondan tu tak payah sampai tunggang agama, compare sapi ngan sajat, sajat takde nak propa main agama{:dot
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 20-6-2019 08:37 PM
tak faham, apit tu nama sapa pulak ye? pening pulak membacanya..yang pasti lagu heshe pasti bakalan  ...

Apit tu nama timangan SI dlm family dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:37 PM | Show all posts
Edited by GegarVaganja at 20-6-2019 10:39 PM




Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
{:smile tp nti keluar dlm yt, banyak gak view nya
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudia. Siap paten kan lagy nama syinta. Muntah berjemaah {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 08:31 AM | Show all posts
dia ni punya fake mmg obvious.. semua nak show off..sajat pun fake..tapi meols mcm ada soft spot siiikiiiittttttttt kat sajat
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:02 AM | Show all posts
ada lagu ke dia ni
x pernah tahu pulak
ingat mamat @ dato sorang tu jerk
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
puiiiii...dh agak mmg propa dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:22 AM | Show all posts
baru nak katup suh bukak kat thread blogger sane... same gak ngan thread sajat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:36 AM | Show all posts
dasar bapok bo***
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 10:43 AM | Show all posts
Pandai ke dia menyanyi... takut keluar suara serupa itik nila je
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
xtravaganza replied at 20-6-2019 10:53 PM
{:smile tp nti keluar dlm yt, banyak gak view nya

Tu yg peleknya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:12 AM | Show all posts
suara lelaki yang diperempuankan mana la sedap.
pastu, muka fara mendoza dah macam muka dia....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107140s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list