Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14396
View
125
Reply

CIK PUAN MUDA JULITA AISHAH ( Isteri Tengku Muda Pahang) KEMALANGAN

[Copy link]

Author: mizZue    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2019 04:16 PM | Show all posts
Teruk nmpk dari gmbr.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-6-2019 04:04 PM
jalan sana keras sebab kecil sis, jalan pula elok memang top speed. lepas tu beralun.. pasal ...

Suka benor uols dengan hantu kopek vokuru sampai membawak ke jalan jemaluang
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:27 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 20-6-2019 04:17 PM
Suka benor uols dengan hantu kopek vokuru sampai membawak ke jalan jemaluang

memang keras kan kt kubu tu? ke tugu yang ada meriam buruk tu? pernah lalu situ siang. 6 sense kaka bgtahu penempatan alam ghaib kira kepadatan level puchong . tips nya lalu siang je. malam nanti kena sakat mahluk ghaib vokuru tak cukup tanah nak lari.

cm LPT tu punca kemalangan mostly jalan beralun .. setakat ni highway terbaik kt malaysia bg kaka dekat seremban ke simpang elite highway. tekan 200 pun xrisau myvi terbang
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah. Semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:42 PM | Show all posts
Accident dgn lori thats why teruk
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah, semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah. Tak ada escort ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
aduii..meningatkan i pd kejadian bln puasa owner Dnars tu..langgar lori jugak tp..hopefully CPM Jelita Aishah lekas sembuh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang arwah tengku alang tu pun accident kan jalan sama kan? Mersing.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 20-6-2019 04:04 PM
jalan sana keras sebab kecil sis, jalan pula elok memang top speed. lepas tu beralun.. pasal ...

sis/bro Cili ni kene rijek bulat2 ke dgn sistur Vok? hingge kini kelibat sistur Vok berbaju kuning lgsg tak kelihatan lg
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Double line
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:56 PM | Show all posts
namieamuro replied at 20-6-2019 05:06 PM
sis/bro Cili ni kene rijek bulat2 ke dgn sistur Vok? hingge kini kelibat sistur Vok berbaju kuning ...

xde lah , dia ejek kawan kaka dalam cariforum , jadi kaka serang dia dengan minyak kelapa dara
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lainnya muka cp julita? Ade sesape leh bg gmbr current cp?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe driver mengantuk n kena micro sleep..gerak dr jb subuh lagi masuk kul 9am mesti mengantuk tmbah2 klau x cukup tdo suka main mobile legend x pun pubg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 20-6-2019 05:05 PM
Yang arwah tengku alang tu pun accident kan jalan sama kan? Mersing.

..dia kt km 15 jln jemaluang..rempuh tpt tgu bus IPL mersing...adik iols duk dlm tu..tp laluan dia mmg gelap lahhh...dan mmg double line ja tuh..mlm2 jgnlah lalu situ dahhh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 20-6-2019 04:11 PM
Adakh on the way ke majlis iman? Iman dah nak bersalin?

Iman ada majlis menempah bidan kan hr ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:13 PM | Show all posts
mudah2an cpt sembuh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 20-6-2019 03:36 PM
ingatkan bawa kenamaan kena hati-hati plus ada escort..

Bwk vvip lg kelam kabut sis, haha tapi driver pro
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
I ada skali lalu jalan sana tu..time malam pulak tu..tu yg pertama & terakhir i drve situ..takde kejadian tpi feel dia len macam
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku seram kalau bawak keta tepi lori trailer besar2. sanggup aku biar lori lepas dulu.. jgn dekat2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088817s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list