Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
6419
View
76
Reply

Perut Makin Boroi, Badan Shaheizy Sam Jadi Bahan Kutukan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-6-2019 01:48 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Dulu berdua, kemudian bertiga sekarang dah berempat. Makin besar keluarga Shaheizy Sam.


Dengan kehadiran Syeriv Samheizy dan Sarima, memang meriahlah rumah.


  



Lepas bersalin, Syatilla nampaknya berjaya mengekalkan bentuk badan. Macam anak dara.


Tapi bila tengok bapanya, alamak ramai yang geleng kepala.


  



  



Kenapa pula makin hai makin boroi ni tanya mereka.


Kalau tengok di IG memang ketara betul perubahan badan Sam.


Bahagia sangat agaknya kan. Nafsu makan pun tak dapat nak tahan.


  



Siap ada yang cadangkan supaya Sam turunkan berat badan, takut pula nanti datang penyakit bukan-bukan.


Tak kurang juga yang kutuk. Alahai!


Normallah tu kan, dah jadi bapa budak memang selalu kaum lelaki naik berat badan. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Utk watak apa sampai kena buncit ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Uiihh boleh tahan bsr perut dia yg pict baju hijau pekat tu.. Hope sihat2 je la ye sam.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:07 PM | Show all posts
Kurex replied at 20-6-2019 01:55 PM
Utk watak apa sampai kena buncit ni

hahah..mcm afdlin shauki la...naikkan berat badan utk filem sumo...sampai ke sudah tak turun2..ensem je dia masa jadi ahmad daniel dulu..

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tilla jugak badan menten kuruss
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk menjiwai watak ni.. takkan la sesaja nak boroi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 20-6-2019 02:07 PM
hahah..mcm afdlin shauki la...naikkan berat badan utk filem sumo...sampai ke sudah tak turun2..ens ...

Ahmad daniel sape pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:16 PM | Show all posts
Kurex replied at 20-6-2019 02:12 PM
Ahmad daniel sape pulak

watak afdlin shauki dalam filem soal hati. masa tu dia kurus lagi

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
masa preggy tilla tu berisi juga skg dh persis nakdara balik wow
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Its about konsisten kan... and lifestyle sebenarnya.. x rasa rugi ke bersusah payah work out sampai dpt six pax tu lps tu melantak sampai boroi? Ke sbb badan muscle tu amik steroid? So mudah dapat mudah hilang?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:53 PM | Show all posts
dari berketak2 terus boroi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:54 PM | Show all posts
mesti nak jual produk ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94: Its about konsisten kan... and lifestyle sebenarnya.. x rasa rugi ke bersusah payah work out sampai dpt six pax tu lps tu melantak sampai boroi? Ke sb ...
org boroi ni cepat lesu.utk hilangkan lesu. tekan sikit kat kawasan perut smpai kena pada organ dalam perut. kira cam urut la. nanti ada tenaga balik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:05 PM | Show all posts
jauh beza sgt ms belakon polis evo
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka tetap hensem
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:11 PM | Show all posts
Nanti nak shooting Polis Evo 3 dia fit & slim balik la tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
ala x pe.. die duit byk.. nk kurus anytime je kurus balik tu..  {:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
laaa apesal jadi boroi camtu sekali... hari tu tilla yang pregnant. ...sekarang ni sam lak...sudaaa tukaa ka
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:36 PM | Show all posts
ala....netizen pun...
aku yakin netizen yg mengata tu pun badan 2 x 5 dengan sam ni
nanti ada filem baru, dia kurus la balik
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 20-6-2019 02:58 PM
org boroi ni cepat lesu.utk hilangkan lesu. tekan sikit kat kawasan perut smpai kena pada organ dal ...

Haha serius ke ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108892s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list