Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
7799
View
55
Reply

Lisdawati Cari Wanita Ini, Dah Kenapa Pula Tu?

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-6-2019 12:44 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Lisdawati meminta orang ramai untuk mengesan seorang wanita yang bernama Nurul Ashikin Aided. Dia memuat naik kenyataan itu melalui instagramnya.


Foto Instagram: Lisdawati



Lisdawati memuat naik gambar dirinya bersama Ashikin disertakan juga foto kad pengenalan Ashikin di entri Instagramnya.



Punca sebenar apa yang terjadi masih tidak jelas



"Rasanya ada tak sesiapa kenal dengan wanita ini, please DM saya please... URGENT."


Minta selesaikan perkara ini secara baik


"Saya nak ajak bincang cara baik. Dulu datang jumpa saya mulut manis sampai datang rumah beberapa kali, jadi kita settle manis-manis ye," tulis Lisdawati.


Suaminya memberitahu wanita itu telah melarikan duit





"Dia ambil duit dan lari," jawab Fauzi suami Lisdawati pada ruangan komen


Adakah ini kes penipuan yang menjadikan artis sebagai mangsa? Semoga wanita tersebut tampil menyerah diri dan selesaikan perkara ini sebelum ianya menjadi lebih buruk lagi.


Untuk pengetahuan anda, Lisdawati dan Fauzi telah berkahwin pada  9 September 2007. -CARI



Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:49 PM | Show all posts
halah knowing perangai laki kau tu ai tak terkejut la kalau dia ada bergatal gatalan dgn minah tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambil duit dan lari? Tgk gaya gambar mcm tertipu skim MLM jek
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm mane pulak boleh diambik nye duit tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmm.........
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
oo songlap duit..tgk tajuk td i speku laki die buat hal..seb baek

ape pun i doakan dorg dpt ler jumpe pempuan scammer ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:48 PM | Show all posts
kalau ada ekspo jualan, muka lisdawati ni wajib ada.  sebesar2 banner. tp xtau lah x penah pun jumpa retis2 ni spnjg berkampung kat ekspo2 yg kononnya ada artis. maybe ak x kebetulan kot?

btw sis tergiang2 pergaduhan sheols n RitRud di kolam renang. Berebutkan poji kepam je pon.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit kena curi ke sendiri serah? Huhuhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:58 PM | Show all posts
kes deal bisnes kot..dan amik duit..lesappp
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:09 PM | Show all posts
bagilah detail ke mcm mana.dah buat report polis sbg bukti..
bawa duit lari apa kisah nya..at least netizen fhm dan tlg jg lah
kang memandai2 jumpa perempuan ada cerita lain pl..naya kat org
jg kan.skrg ni zmn viral jgn risau kejap jer bole jumpa dah tu..semoga
dpt settle baik2..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Zumbajunkie replied at 20-6-2019 04:49 AM
halah knowing perangai laki kau tu ai tak terkejut la kalau dia ada bergatal gatalan dgn minah tu

Aku baca title belum baca isi terus berburuk sangka


Ya ampunnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:15 PM | Show all posts
lisda xnak ckp pasal apa memula tu, bila ada ckp pasal bermadu cepat je lakinya reply - justify hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
yg komen tu tak beragak nak jual ebook psl madu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 20-6-2019 01:48 PM
kalau ada ekspo jualan, muka lisdawati ni wajib ada.  sebesar2 banner. tp xtau lah x penah pun jumpa ...

kepam2 pun sedap sebab nalla yanghamat yach
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tak bayar upah baju ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena tipu..kesian lis
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:59 PM | Show all posts
cikgojesss replied at 20-6-2019 02:25 PM
kepam2 pun sedap sebab nalla yanghamat yach

ambo ko..mna tahu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingtkn cubaan merampas abam poji
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Penjual eBook bermadu tu kemain opportunist ye!
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 20-6-2019 02:59 PM
ambo ko..mna tahu?

Based on video ida nerina ke ? He5
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119402s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list