Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
6653
View
46
Reply

Pasangan Artis ketiga bercerai bulan ni

[Copy link]

Author: anony-mous    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Tiada angin tiada ribut, isteri kepada vokalis OAG, Nur Shahira Ayu mendakwa Radhi atau nama sebenarnya Muhammad Radhi Razali sudah pun melafazkan talak terhadapnya pada 25 Mac lalu.

Ayu juga mengakui bahawa mereka sudah lama tidak tinggal sebumbung, malah dia juga tidak mengetahui apa tujuan Radhi memuat naik gambar lama mereka berdua di media sosial.

-sumber rotikayap

Dah cerai mac, baru keluar berita bulan ni. Takziah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:55 PM | Show all posts
ramai betol cerita cerai-berai sekarang ni.. bertabahlah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
foodlovepeace replied at 19-6-2019 10:55 PM
ramai betol cerita cerai-berai sekarang ni.. bertabahlah

Seram. Nowadays entah la. Wonder org dlu2 kahwin smpai mati. Kesabaran kene sgt2 tggi despite apa masalah. Allahu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Haritu iols bumped in, dlm mall pki spek itam kejadahnya, dia ngan Qi Razali 2 2 amat kepam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Enggan mengulas lanjut mengenai konflik rumah tangga yang berlaku, Ayu berkata, dia masih lagi berhubung baik dengan Radhi demi anak-anak mereka.

Radhi sudah melafazkan cerai terhadap saya pada 25 Mac lalu. Malah, lafaz cerai akan disahkan menerusi prosiding di mahkamah dalam masa terdekat.

Jujurnya, saya tidak mahu membuka mulut mengenai status perkahwinan kami, namun ramai yang bertanya kerana Radhi banyak memuat naik gambar lama saya dan dirinya. Malah, ada juga yang keliru sama ada saya masih berhijab gara-gara gambar berkenaan.

Kami juga sudah lama tidak tinggal sebumbung, namun masih berkomunikasi dengan baik demi anak-anak. Begitupun, biarlah punca perpisahan tidak dikongsikan kepada umum kerana ia bersifat terlalu peribadi, katanya kepada BH Online.

Radhi dan Ayu mendirikan rumah tangga pada 14 April 2014 dan dikurniakan sepasang cahaya mata Nur Aisyah, 4, dan Muhammad, 3.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Musim cerai ke.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakOmes replied at 19-6-2019 11:00 PM
Haritu iols bumped in, dlm mall pki spek itam kejadahnya, dia ngan Qi Razali 2 2 amat kepam

Radhi tu memang sentiasa kepam dan masam dari dulu. Qi tu dulu wangi n harum juga masa jadi host kat 8tv. Tapi makin lama, tak jaga badan agaknya, kepam juga
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiyongie88 replied at 19-6-2019 11:18 PM
Musim cerai ke.

seram kan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 19-6-2019 11:23 PM
seram kan...

Tu la pasal. Byk up thread cerai.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 19-6-2019 11:23 PM
Radhi tu memang sentiasa kepam dan masam dari dulu. Qi tu dulu wangi n harum juga masa jadi host k ...

Si Radhi tu ngan rambut beatles short & sneakers, Qi still baby face tapi cam kecut & dry skin...sian tua dah dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kali ke 2 ke kali 3 radhi cerai? Rasa mcm baru terbaca last year dia cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritu br je dalam melodi ckp dia brterima kasih kt wife yg memahami yg mmberi semngt yg ubah dia..lebih kurang gtula
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:19 AM | Show all posts
innalillahiiwaiinnahirojiun
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:37 AM | Show all posts
mendadih balik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:40 AM | Show all posts

i rasa mmg dlm marriage pun x leh buang tabiat mendadih tu.. dia dgn qi pun sama je keringnya...

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:40 AM | Show all posts
DOA YG BAIK2 JE LA......
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:41 AM | Show all posts
goss79 replied at 20-6-2019 09:40 AM
i rasa mmg dlm marriage pun x leh buang tabiat mendadih tu.. dia dgn qi pun sama je keringnya...
...

tuhla..kalau dia sendiri takmo ubah tabiat tu susah la..

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:53 AM | Show all posts
org kata kalo dah genap 3 kali org bercerai habis dah.. sama mcm kes meninggal aritu.. mula2 ceo dnars pstu adamdidam then sultan pahang.. yg ni lak nenek sado, sam bunkface and radhi oag..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:09 AM | Show all posts
Lebih kesian kat anak2 yg tk tau pape...semoga si bapak nie berubah malu la skit kat anak2 tu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110183s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list