Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6645
View
46
Reply

Pasangan Artis ketiga bercerai bulan ni

[Copy link]

Author: anony-mous       Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
so brp total anak2 Radhi ade? jgn sbb punce dadih sudah la.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:14 AM | Show all posts
senangnya cerai nanti kawen lagi, cerai lagi, kawen lagi...mungkin dah jodoh takat tu je,,,semoga dipemudahkan buat semua pihak yang melalui situasi macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk mcm matang lg ex wife dia even umur muda lg
Bg statement pun berhemah je
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:54 AM | Show all posts
jodoh x panjang

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:50 PM | Show all posts
Takziah..                                                              
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:08 PM | Show all posts
lelaki kalo dari dulu kaki mendadih dan kaki perempuan, insafnya tak akan lama... dia akan repeat buat semula... dah macam sebati dalam diri... isteri yang dapat laki macam ni kena la kuat iman, kuat mental dan kuat segala-galanya kalo nak rumahtangga tu kekal lama..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:25 PM | Show all posts
takziah.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dia ok balik ke dgn wife dia? Ke cerai jugak.. Takziah la. Jodoh tak panjang. Takut iols baca.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 20-6-2019 09:53 AM
org kata kalo dah genap 3 kali org bercerai habis dah.. sama mcm kes meninggal aritu.. mula2 ceo dna ...

Apa yg habis? Tiap2 hari org meninggal tiap2 hari org bercerai. Tinggal terkenal dgn tak je
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:42 PM | Show all posts
berpisah baik2 demi anak2.kalau yg takde anak tu lain lah
yg ada anak2 tu fikir2kan lah perasaan anak2.jgn sbb berdendam
dgn bekas pasangan masing2 anak2 yg jd mangsa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:21 PM | Show all posts
agaknya skrg zaman semua  up kt socmed and announced publicly. so sape2 yg ada masalah cam tak fikir panjang sangat pun nak cerai, bc it's too common. and normal. .ramai buat so takde rasa malu sgt or bersalah sgt. kalau org dulu2 apa2 pun mesti pertahankan lagi,jaga hati family mertua, bersabar etc etc..

zaman dah berubah..bertabahlah.


Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jodoh x panjang..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:03 PM | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 20-6-2019 09:53 AM
org kata kalo dah genap 3 kali org bercerai habis dah.. sama mcm kes meninggal aritu.. mula2 ceo dna ...

orang yang mengata tu mesti andartu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:48 PM | Show all posts
marriage is gamble
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:57 PM | Show all posts
takziah....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga semua baik aja walaupun dah bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 20-6-2019 09:53 AM
org kata kalo dah genap 3 kali org bercerai habis dah.. sama mcm kes meninggal aritu.. mula2 ceo dna ...

Org mana kata. X pernah dgr pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Apesal mcm kerap sgt terbaca si radhi nie bercerai? Cerai rujuk cerai rujuk ka macam mana? Dah talak berapa agaknya nie
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:51 AM | Show all posts
Kesiannya, kalau betul kembali mendadih memang tak berbaloi lah. So adik2 yang baca komen2 dekat forum ni, sis nak nasihatkan tolonglah jangan pilih pendadih sebagai suami. as a friend nak bagi moral support bolehlah. kalau nak kahwin, 100% komitmen nak mnghadap perangai pendadih ni.

Mendadih never cool
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 10:00 AM | Show all posts
sam bunkface pun cerai kan,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080569s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list