Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9016
View
111
Reply

"Sepohon Kayu Bukan Lagu Raihan Lah" - Netizen Kata Neelofa Kantoi Tak Buat Research?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kick8buttowski replied at 20-6-2019 11:31 AM
Tu la rakyat Malaysia pun tak tahu acah-acah tahu.. Haha memalukan negara sungguh

Kesian ...


Betul. Sgt memalukan negara...
Kata lagu sepohon kayu... lagu saujana. Choyyyy sgt.
Korang mesti ingat... Korg ahli porem cari tershohor bukan host TV station negara okey...
Tak buat research... Main hentam aje. Sangat memalukan negara dan ahli2 porem cari..... Hahaha
Memalukan kuasa 8
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
apa nak heran dia tak buat homework. kalau dia buat tu yg kita pakat heran..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:30 PM | Show all posts
nasib lah ada nabil..klu mengacara sorang..mesti kena bahan..tukau ler org lain..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:57 PM | Show all posts
Edited by FussyPussy at 20-6-2019 12:59 PM

Memang betul pun lagu Raihan. Bukan lagu Saujana pun. Saujana cuma nyanyi semula a few years ago. Lagu tu dah ada since 90s lagi. Popularised by kumpulan nasyid dari kumpulan Arqam (ie NadaMurni) yang eventually evolved yg some jadi Raihan dan some jadi Rabbani and mostly Hijjaz etc.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mistake kecik jer.. kalau mistake besar or memalukan jap lagi kluar lah post2 solehah, kebajikan or kebaikan.. MO katik mudah di bace
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:52 PM | Show all posts
kick8buttowski replied at 20-6-2019 11:31 AM
Tu la rakyat Malaysia pun tak tahu acah-acah tahu.. Haha memalukan negara sungguh

Kesian ...

At least kebodohan rakyat malaysia yang tak tahu tu tak la di tayang secara live kat tv Malaysia.
Just saying.


Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup: Haha takde apa la.. cuma nama manja acik2 forum utk Hanis Zalikha is Keknis. Hairul-kekrul, bujibu-kekbu, yusuf-keksop, mak dia si Nani Rostam tu keks ...


Dan yg terbaru keksa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:08 PM | Show all posts

memang pun bukan lagu raihan...

kecohhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-6-2019 09:08 AM
Edisi Bakalan : Bakal tawan duniyaaa ..... dalam 3 tahun. Tahun 2020 ..... duniya Hajjah ampunya : ...

Kalau betul2 join illuminati tak mustahil.. thp konfiden tu la lg org speku mcm2... tp kalau berbekalkan bakat yg ada..(berckp bukan kena byr pun, lama2 org lupalah)... tp aku mmg pelik tgk thp konfiden dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
150997 replied at 20-6-2019 07:08 AM
memang pun bukan lagu raihan...

kecohhh

Bukan lagu kumpulan raihan tp kumpulan hairan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:56 PM | Show all posts
FussyPussy replied at 20-6-2019 12:57 PM
Memang betul pun lagu Raihan. Bukan lagu Saujana pun. Saujana cuma nyanyi semula a few years ago. La ...

apsal pulak lagu raihan ko nih datang dari mana

ko ingat neelopa tu bijak laksana ke nak mengkaji sapa dari kumpulan nada murni ke hijjaz ke. ko ingat dia kenal ke kumpulan hijjaz? silap2 dia tak tau kewujudan semua kump nasyid2 tu

masa dia sekolah mrsm utagha dulu kawan dia semua mat saleh california takde melayu so dia tahu lagu pussycatdolls je kot LOL
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 19-6-2019 07:26 PM
Hajjah masih belum move on lah dgn "se pohon kayu" dia.....



konpiden giler..siap nk potong org yg tgh bcakap...buatlh research dulu oi hajjah lopak...ni main hentam kromo je...xmalu ke asyik xbuat research guest yg dtg..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:41 PM | Show all posts
eh lopa kan pandai
bijak
genius
dia ckp bodo2 salah fakta auta pon semua berbau ilmiah intelligent and penuh kebijaksanaan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:54 PM | Show all posts
bila masa lopa buat homework before live....

tu mmg tread mark lopa rasanya....x yah research....ada partner yg akan betulkan nanti....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:00 PM | Show all posts
Betui la Nelofa ni pun....sepohon kayu lagu Alleycats la nyahhhh oiiiiiiiiiiii...awwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:11 PM | Show all posts
alaahai netizen ni pun. relexlah. bukan 1st time pun dia x buat research.
benda boleh x payah buat research. buat apa nak buat. ada banyak lg benda penting yg dia nak buat okay. yg penting aman2 saja dia tetap host tetap meletop bertahun2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols jgn nnt dtg kipassss dia kata ala salah skit ja.. Biasalah manusia buat silap.. Tp selalu jah iols tgh dia silapp...xbuat research 1 halll... Asyik2 baca ja q card tu... Kta banyak thn dah mengacara meletop..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:17 PM | Show all posts
Meletop jemput M Nasir was so cringeworthy. Aku pulak dapat second hand embarrassment tengok
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
lopak ni dull giler personaliti dia.. dgr dia bckp pun ala2 cover mcm tu..pelik la taste org yg minat obses dgn dia ni.myb sbb cantik n kaya n 10A la kut..ewww
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba kene research ooo..xtaula rancangn hiburan lain pengacaranye di demand buat research homewrok ni...
Baideway,diva lofa mmg sesuai gelaran diberi coz penampilan dia mmg diva dlm meletop
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.124388s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list