Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7938
View
111
Reply

"Sepohon Kayu Bukan Lagu Raihan Lah" - Netizen Kata Neelofa Kantoi Tak Buat Research?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 19-6-2019 02:05 PM
Pandangan mata jijik...  Pastu nganga sambil  gigit lidah...  Atau jilat gigi...  Ntah kenapa..  M ...

Pergi umrah berkali2..
Pergi usrah tak terkira
Tapi muka tetap tak ada nur keikhlasan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:16 AM | Show all posts
serammmm tak kalau jumpa magazine ini di lantai ..... malam2  


fashion international3.jpg







Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:22 AM | Show all posts
lopak mmg dari awal kemunculan sebagai MC x reti nak buat homework kan, mmg berharap pada otak 10A dia je la. sebab tu aku lagi prefer scha or sherry yang jadi host sebab dorang buat homework dan jelas bukan bimbo yach
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:40 AM | Show all posts
jadi bolehlah kot bersara dari pengacaraaan.....fokus pd bisnes & modelling jerlah sb itu mmg dia master....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu sheols lbh suka jd host.. sbb sheols pikir jd host setakat dtg set paki mekap n glamour2 then duduk kat kerusi host tu gelak2 sambil goreng2 ayat apa nk tanya.. jd pelakon kena hafal skrip n buat homework sbb tu kayu..

Skrg adik sheols si LMK tu pon sheols suruh jd host sbb sheols tau jd host sekadar goreng2 je soalang apa nak tanya...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:40 AM | Show all posts
Piramida replied at 20-6-2019 06:40 AM
One day dia akan ditegur Allah.

Aamin.. semoga aku juga masih hidup pada ketika dia di tegur Allah.
Sejak kes dia launch tudung kat zouk dulu.. semakin hari semakin nampak ada yg tak betul la dgn dia ni

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaa apekelass gan retis tempatan
Jahngensot dah bjumpa gan retis internasionaler
Kalo silap ckp mudah dmaafin oleh fans dia
Jgn bikin malu ar
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Isu ni dah selalu dan asik berulang. Agaknya mmg lopa nk buat trademark gitu. Hos tak yah prepare

Tp manis lopa masa tu. Klo pesen light2 gitu kan nmpk manis dan lebih muda.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:02 AM | Show all posts
makton replied at 20-6-2019 07:26 AM
aku sorg je ke yg tak penah dgr lagi lagu sesungguhnya versi alip & raihan ni?

kawan2 aku duk sha ...

suka tengok face expression aliff satar, bile cakap... erm, sepohon kayu bukan lagu Raihan.... punch teruk kat lopaaaa yeassssss
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:04 AM | Show all posts
hmm nasib la kumpulan raihan x mganjing ko lofa..bt malu jer..da la tu ketawa besar2 nak cover malu ko tu werkkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:13 AM | Show all posts
alif satar jawab tu paling win....terus diorg gelak besar
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian TT pun tak buat research lagu sepohon kayu bukan dari kumpulan saujana tapi dari kumpulan Nada Murni. Kebanyakkan rakyat Malaysia (kebanyakkan tapi tak semua la) berlagak pandai, macam semua benda depa tahu tapi terserlah kebodohannya jua.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:26 AM | Show all posts
kasih_milia replied at 20-6-2019 11:02 AM
suka tengok face expression aliff satar, bile cakap... erm, sepohon kayu bukan lagu Raihan.... pun ...

hahahaha time tu mmg lawak muka alip.. terbahak aku
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:29 AM | Show all posts
alah setakat sepohon kayu. kalau neelofa kata PM Malaysia ni Donald Trump pun apa kisah. Astro sayang dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 19-6-2019 07:33 PM
Sebenarnya lagu sepohon kayu bukan lagu saujana yg sebenar pon
X silap aku laaa....


Tu la rakyat Malaysia pun tak tahu acah-acah tahu.. Haha memalukan negara sungguh

Kesian kuasa 8
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:34 AM | Show all posts
lopak yg bijak sploh A's pun dah sangap mcm ni, korang bygkan si lemak yg terang2 hapahpun tak reti tu mcm mana...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Jom kita dengar lagu-lagu yang dinyanyikan oleh kumpulan Nada Murni.

.
Saya tujukan lagu ni khas buat kak mat yang berada dalam ni dengan ucapan ingat-ingatlah mati. Bila kat sana dah tak boleh dah minta balik ke alam dunia walau sesaat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Nah lagu kegemaran hajjah Neelofa. Solat benda pertama dihisap selain amal ibadat yg lain

Ingatan tulus ikhlas buat kak mat, solatlah anda sebelum anda di solatkan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:58 AM | Show all posts
kes salah lagu sepohon kayu ni bagi aku boleh dimaapkan

lainlah kalau dia cakap lagu alip+raihan yg viral tu lagu sepohon kayu

yg tu mmg kena hempuk

lgpun, meletops tu sape je la yg hadap kan
da bertahun camtu gak katanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Khas buat kak mat lagi dan lagi.
Biar buta mata tapi jangan buta hati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101705s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list