Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9140
View
111
Reply

"Sepohon Kayu Bukan Lagu Raihan Lah" - Netizen Kata Neelofa Kantoi Tak Buat Research?

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2019 12:59 AM | Show all posts
what else is new. berbuih mulut netizen kondem pun tetap jahngesot kebal jadi hos meletop every week. dengan tak buat research nya, tak hormat guest, duk baca cue card manjang, syok sendiri gelak huha2, interaction awkward gile, eh every aspect of your hosting semua ke laut.

jahngesot hoi, ko hada pr advisory team hape semua bagai kan? susah sangat ke nak suruh diorang research pasal guests then prepare kan kau materials untuk rehearse? same industry pulak lagi kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:27 AM | Show all posts
ayat last TT, ewah kesilapan di sengajakan hahahhaha . a ah memang pun, host tak buat homework memang salah satu daya penarik meletop. orang tertunggu tunggu fakta salah apa lagi nak keluar dan sama sama membahan. kalau tak tak kan la rancangan ni kekal, selain host jadi penaja utama.. katanye ?

dia dah ok dah, cuma kalau dia rajin.. mesti meletop dan orang respek. well...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah sendu.. Gini aja laa gosip murahan sheols itewww
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
lopa kan. biasalah bangang dan bodoh dia tu. diva la sangat
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 19-6-2019 09:25 PM
Dah beratus kali kot minah ni salah, tak buat research..dgn berlagak diva nya, dgn pandangan mata ji ...


One day dia akan ditegur Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 19-6-2019 07:08 PM
yang penting dia bakal ke eropa bawak 3 bag pakaian ..... banyak job dia di sana hokeyyy.....
Mele ...

Integriti yilek....accountability yilek... job ownership yilek... bak kata kak faz "I taknak sekadar jadi muka cantik baca berita depan camera sahaja!" dalam pisau cukur. Berkat ke kerja makan gaji, buat kerja sambil lewa dan berulang2 buat mistakes?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 07:26 AM | Show all posts
aku sorg je ke yg tak penah dgr lagi lagu sesungguhnya versi alip & raihan ni?

kawan2 aku duk share2 kat wasap & fb, skali pun aku tak penah tekan on utk dgr.

btw, lopa ni mmg perasan diva. mmg ssuai la dgn nabil, kaw2 dia mmbahan si lopa ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
otak dia ni lembap..cemana org bersembang dgn dia ye?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 07:57 AM | Show all posts
Korang pun, koserrrr la retis level international macam Hajjah nak ambil tau pasal dunia retis tempatan.





















































Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:07 AM | Show all posts
MelahJanda replied at 20-6-2019 07:49 AM
otak dia ni lembap..cemana org bersembang dgn dia ye?


Artist International pertama tanah Melayu....bila sembang kencang juga uuuu



london may2019 1.jpg


nenek dia pakai product cosmetic international okeyyy ......product timbang kilo tak main lah...young and glow ? Awwwwwwww



Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:27 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 19-6-2019 06:12 PM
Kak pam Hanis? Hanis Zalikha kan?

Sebab ada lagi satu kak pam hanis- Hanis haizi

hahaha kalau kak pam hanis haizi jd pengacara asyik keluar ayat WIF WIF je la sis... wif u wif me wif us hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:33 AM | Show all posts
dia kan 10A mana ada buat salah xperlu buat homework pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:42 AM | Show all posts
Madel replied at 19-6-2019 09:25 PM
Dah beratus kali kot minah ni salah, tak buat research..dgn berlagak diva nya, dgn pandangan mata ji ...

dgn gelak yg menyakitkan telinga
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawakla..teruskanla mengutuk lofa..keje sia sia u..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:55 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 19-6-2019 06:49 PM
Haha takde apa la.. cuma nama manja acik2 forum utk Hanis Zalikha is Keknis. Hairul-kekrul, bujibu ...

so anak dia yang baru kek apa

btw, si lopak ni mana pernah buat research
bila kena tegur berbondong2lah lobenaks datang membela
takper, human makes mistakes katanya
walhal bengap susu


Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:59 AM | Show all posts
awex^returns replied at 20-6-2019 08:55 AM
so anak dia yang baru kek apa

btw, si lopak ni mana pernah buat research

latest nama keksah

lama2 jadi kak esah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:00 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 20-6-2019 08:07 AM
Artist International pertama tanah Melayu....bila sembang kencang juga uuuu

dia ni, unless ko bagi skrip..dia bolehla hafal maklumla 10AAAA

kalo suruh bercakap isu apa2 pun isu hiburn ke ke isu semasa ke, dia mmg bodo tak terucap
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:08 AM | Show all posts
MelahJanda replied at 20-6-2019 09:00 AM
dia ni, unless ko bagi skrip..dia bolehla hafal maklumla 10AAAA

kalo suruh bercakap isu apa2 pu ...

Edisi Bakalan : Bakal tawan duniyaaa ..... dalam 3 tahun. Tahun 2020 ..... duniya Hajjah ampunya


edisi bakalan tawan dunia 3yrs time.jpg

Bukan asia .... bukan negara ereb ..... bukan eropa .... dan bukan amerika .... tapi Duniyaaaaa

Confident tinggiiii wheiii





Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 19-6-2019 10:40 PM
One day dia akan ditegur Allah.

Semoga iols masih bernafas utk lihat saat dia ditegur Allah nnti.
Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 20-6-2019 12:42 AM
dgn gelak yg menyakitkan telinga

Serba serbi fake.
Tapi sat lgi dia up la pic tanpa makeup, beraksi depan kaabah lagi..nnti penyembah dia semua terkagum2.
Haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102020s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list