Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10786
View
198
Reply

Tak Serik-Serik! Ustaz Tegur, Suka Hati Je Fynn Jamal Keluarkan Hukum Solat Tasbih

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2019 05:26 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Ingat lagi tak sebelum ni ada ustaz yang tegur Fynn Jamal berkenaan hukum Islam yang dijawabnya adalah meragukan.


BACA: "Tak Tahu Mengaku Je, Jangan Memandai Keluar Hukum!"- Buat Hal Lagi, Ustaz Tegur Fynn Jamal


Rupanya tak serik-serik lagi bila baru-baru ni Fynn sekali lagi beri jawapan yang ikut suka hati dia je.


  



  



Ada orang tanya tentang solat tasbih. Baca:


Foto: IG


Berikut jawapan yang diberikan tak tepat,  pendakwah bebas, Ustaz Musytaq Al-Ash'ari bertindak menegurnya.


Ustaz minta supaya Fynn berhenti mengelirukan orang ramai. Tak patut langsung keluar hukum kalau tak memahaminya.



Foto: FB



Yang bertanya tu pun satu, yang engkau pergi tanya Fynn Jamal tu buat apa? Cubalah tanya ahli agamawan yang diiktiraf. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak lirik lagu .... Baru berapa kali pegi usrah dah pandai keluar hukum
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:38 PM | Show all posts
rajin la netizen pun idola kan artis bab agama nih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:40 PM | Show all posts
Adoi kak spin tk serik2 lagi ke buat andaian sendiri...yg netizen nie pun satu la minah nie bkn nya ustazah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rimasnya tengok gambar tu..
Dah berkelubung pastu still nak bertopi besar bersunglass lagi..
Netizen ni pun awat la pi tanya soalan agama kat dia.. dah bukan bidang dia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:42 PM | Show all posts
percubaan nak panaskan diri lepas keluar esbok ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
She is indeed a threat to society especially bbnu..sudah2 la wei tanya soalan agama kt dia..hape ko tgk dia pakai purdah terus naik taraf jadi ulamak gittew??
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Eleh saja la tu cubaan nak glamerkan diri semula
Mencari haters ke
Yelah setakat pemenat je mana nak laku sgt cerita

TT ni pemenat minah ni ke
Dahla anak kepam
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
knp tak tnye direct je pd ustaz ustazah yg dikenali..pinjamal who? sheols berninja pun i rengsa menengoknye..dgn cuaca Malaysia serbe serbi 'sejuk'

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
oi spin ni beli rumah frangipani kota seriemas ke? babi.dekat rumah aku
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang bertanya tu betul2 nak tau ke sesaja nak tengok jauh mana kokspin buleh pergi?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu gambar smpai berbelas2 ribu like? Ade lg rupanya peminat si spin ni

Aku dh awal2 block. Menambahkan dosa kering aku aje  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw sblm ni aku salu perasan
Time ade gmbr juna je, dia mst letak filter nk cover panda eyes si juna

Kalau tgk gmbr without filter, blh nmpk obvious agak truk gak eyebag si juna.. hitam je bawah mata tu

Akibat main gadget terlebih kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pin dahagakan perhatian, so dia dh dpt pun. Suka lar tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:29 PM | Show all posts
Hidup lg kokspin ni rupanya.

Dah bertahun meols block ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
MelahJanda replied at 19-6-2019 05:59 PM
oi spin ni beli rumah frangipani kota seriemas ke? babi.dekat rumah aku

untung la sistur boleh comolot ngn koksping..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapalah x bertanya pada yg ilmuwan..
Ustaz..ustazahkan ada.
Sibuk nak tanya org mcm ni.yg bertanya nak perhatian..yg menjawap suka perhatian.eloklah tu.

Sama mcm ada sorang bbnu kat ig..
Mufti solat jenazah dikubur..bope lak dia suh pu azman jelaskan
Padahal..dh terang2 sblm ni kata bole.
Mufti pn dipertikaikan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:36 PM | Show all posts
like  pin  jamal care kekdahnya kena tegur
selagi ada yang menyokong
selagi kantung masyukkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Menjual aurat orang lain pun saham pinnn
Ehh lupa
Itu ada duit masyukk
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa la masalah org yg asik nk rujuk dia je ni. Da xde ostaz ostazah len ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104343s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list