Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6320
View
82
Reply

Kini Menduda, Ariff Aziz Dedah Digoda Ramai Wanita

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2019 03:08 PM | Show all posts
x segan ke ek komen flirty kat socmed?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:16 PM | Show all posts
CikB replied at 19-6-2019 06:10 PM
kenapa bila tgk gambar a aida ni rasa mcm bkn a aida...hilang dah rupa asal dia

kdg2 nampak mcm wawa jenal, kdg2 mcm nazimah othman... nasib lah dia dah pakai tudung, kalau tak rambut dia lagi kejung. guna wig low grade kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hensem kah dia ni mungkin i bukan taste mamat gelap dan rupa keling kot...i taste caines
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:35 PM | Show all posts
akakvouge replied at 19-6-2019 04:25 PM
tang mana nyer dia ni ensem??? musykil

kannn, comot je aku tgk
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
heol punye statement, nmpak nau selama ni di dominasi alpha aida sado
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 20-6-2019 01:15 PM
sb ni la kot x nak rujuk dah nak montah katanya

Punyalah serik dia ni sampai kata nak muntah bila ditanya nak rujuk eh?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 20-6-2019 11:59 AM
btw apa drama paling berjaya A.Aida ni?

Yang iolls tahu rantaian drama Andainya takdir 1 dan 2, teraju utama nina iskandar dgn shukeri yahya ..drama yang lain iolls tak tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Garit btl yg komen2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga hubungan baik2 aja,  even dah bercerai
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ariff aziz ni ke yg dispeku noni tu uols?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 19-6-2019 04:46 PM
dia tak ada lah pulak kena maki dgn netizen kan...nama lagi dekat dgn alif aziz

alif satar, ali ...

Sbb die who r yusss hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok sekali mcm kenal, tengok banyak2 kali tak kenal plak haku mamat nehh
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm....boleh lah..hahha
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
mamat ni kalau buka mulut bercakap nampak mcm dia pakai gigi palsu pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 08:26 AM | Show all posts
haisshhh!!!! statement cubaan coverina kegayahan ker ariff oiii????
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:02 AM | Show all posts
owh pelis. dr ko bujang mmg xlalu. nampak kepam sentiasa
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:01 PM | Show all posts
ramai AA rupanyaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis mamat attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:58 AM | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 19-6-2019 04:37 PM
mata iols kero sikit td baca tajuk ingat aliff aziz rupanya ariff aziz.. aiyooo

weh sameeee..masuk benang ni sbb nak kecam sape la berani nak try playboya terulung..rupenye org lain..kah!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hot helokkkk sgt. ...buat toyboy apa salahnya. Purely physical, dah kalau ckp perangai xhelok wat laki. Argichhewww.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096042s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list