Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14792
View
154
Reply

Sam Bunkface Dan Aida Dah Bercerai

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2019 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 19-6-2019 08:35 PM
cop ni aida mana? bukan aida ex spring ameng tu ke

Aduhaiii...dh ke a.aida ex ameng pulokkkkkk...adoiiilahhhhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:03 AM | Show all posts
biawak idupp?? gig xde.. job xder... mase abes byk wat musik.. anak bini xder masa nak bersama2.. mungkin ini faktor2 yg puncanye..

ape pun kalau stabil dan ader peluang...mane tahu bertaut kembali...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:08 AM | Show all posts
Edited by IzzahF at 20-6-2019 08:18 AM
mizZue replied at 20-6-2019 07:58 AM
Aduhaiii...dh ke a.aida ex ameng pulokkkkkk...adoiiilahhhhhh...

tergelak iolzz di pagi hari
adaka disamakan dengan a.aida nan sado tu

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
when will some women understand that a husband needs to be financially stable before marrying d right one......cinta saja tak bagi perut kenyang.. tak put roof over yr head..tak isi petrol kreta...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 20-6-2019 08:08 AM
tergelak iolzz di pagi hari  
adaka disamakan dengan a.aida nan sado tu

Kannnn...nak tepuk dahi xjadi..i tepuk pengakap ajalahhh bacaa. Ada jauh nauu bezanyaaaa wehhhh......
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:32 AM | Show all posts
danieladam replied at 19-6-2019 06:01 PM
Datin berduka umie aida gdoh dgn erra fazira berebut laki...

Aida jugak tu

oppssss terlupa Nek Dukun Aida
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 19-6-2019 11:18 PM
Takde yg bukak thread? Baru ke dh lama?
I baru tertgk 2hari lepas cerita radhi masuk pengasih sb ...

Xtaulah dah buka thread ker belum.... Tp sok seknya mcm nk rujuk balik... Bc kat ohbulan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Wonder if Sam akan nyanyi lagu ni lagi tak after this? MV ada show his wedding with aida. Aida pun cantik sangat masa kahwin. Antara lagu Bunkface yang iols boleh layan dalam kete waktu stress driving.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:18 AM | Show all posts
Taknak buat ape2 speculation, just nak doakan semoga rezeki bunkface lebat mcm dulu or mungkin lebih lagi, & Sam, Aida dpt kembali sebagai 1 happy family. InsyaAllah. Amin.

Biasa la hidup ini ujian untuk menjadikan kite lebih baik & matang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:22 AM | Show all posts
Pasangan loving2 pun bercerai berai..
takziah la
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 20-6-2019 09:10 AM
Wonder if Sam akan nyanyi lagu ni lagi tak after this? MV ada show his wedding with aida. Aida pun c ...

MashaAllah, subhanAllah.. Hensemnya sam dlm vclip ni.. Klau mengandung anak laki, hari2 nk tgk muka sam lah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:33 AM | Show all posts
Ada interview kumpulan diorang haritu. diorang dekat 2 tahun tak berapa nak ada product atau show sangat katanya. diorang pun ngaku diorang takde keje tetap lain selain menyanyi ni dalam interview tu... pastu iols teringat diorang ni bertiga dah kawin. rockers2 pun semua isteri dah bertudung... ekhiri zaman bujang dengan baik2 je semua...sam pun masa kawin dan dapat anak nampak makin bagus... tak sangka jugak akhirnya bercerai... dulu diorang ni semua ex poli kan masa mula2 muncul...

maybe issue kewangan la kot. saynag pun kalau ketua kluarga takde pendapatan tetap payah jugak...ni iols speku la... bukan kenyataan lagi, tapi isi interview tu memang betul. i ingat diorang cakap diorng takde pendapatan tetap
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan A Aida bercerai dgn Sam..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Married couple mmg ada banyakkk cabaran dan dugaan macam ni. Samada ujian org ke3, ujian sakit, ujian takde anak, ujian kewangan dll. Kena sgt struggle utk lalui semua cabaran yg ada.

Takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:51 AM | Show all posts
alahai....aida tu cantik n lembut je nengoknya..dah xde jodoh dirong, moga yang baik - baik aje
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:04 AM | Show all posts
perempuan ni kalau kena uji sikit susah jer terus mintak cerai ke? or bila dah pegang banyak duit ego tinggi bye-bye suami?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
mizZue replied at 19-6-2019 11:58 PM
Aduhaiii...dh ke a.aida ex ameng pulokkkkkk...adoiiilahhhhhh...

ni kosmo dua hari lepas
IMG_20190620_110401.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut lah tak nampak Sam beraya dgn wife & anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:23 AM | Show all posts
sam gan radhi ni antara contoh2 org pemusik yg menjandakan anak dara org
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:25 AM | Show all posts
Edited by Hessa at 20-6-2019 11:31 AM
Acikgomen replied at 20-6-2019 12:32 AM
Wanita diuji tika suaminya tidak punya apa2 dan lelaki pula diuji pabila dia punya segalanya

emm..i teringat jiran i, skrg ni dh awal 40an la umurnya, berkahwin dgt musician era lewat 80an awal 90an dulu, popular group tu, tp yg isterinya well educated, family background pun senang, masa kahwin dulu si ayah menentang habis, smpai skrg dgrnya masih dingin hubungan tu walau hampir berbelas tahun anak kahwin...tp si isteri ni mmg kerja bagus,so dgn rela hati berkeputusan si suami jadi house husband, tp alhamdulillah diorg nmpk bahagia dan tenang2 aje..mungkin jugak si isteri sedar, dah dia yang memilih nak berkahwin dgn lelaki tu kan,so dia kena hadaplah segala apa yg mendatang..tp memang nmpk si suami tu jenis yg baiklah, berbudi bahasa orgnya, takde pulak dgr cerita yg bukan2mungkin jugak dia pun sedar diri..pokok pangkalnya, dua2 pihak kena sedar diri, sebab itu hal2 kahwin ni bukan ikut perasaan cinta waktu itu je..kena fikir apa yg boleh berlaku selepas berkahwin tu..kena fikir perkara2 buruk yg boleh berlaku (walau bukan itu yg kita mintak)..sebagai persediaan emosi dan mental
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.118522s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list