Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15009
View
154
Reply

Sam Bunkface Dan Aida Dah Bercerai

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-6-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Indicator rumahtangga retis bermasalah:

1. Delete pic spouse.
2. Special occasion xde pape dedication.
3. Tetiba retis yang dah lama x amik job buat comeback dengan alasan rindu.
4. Keep on hinting dengan ig post or ig stories quote quote yang relatable dengan problem
5. Merempan, meroyan

and etc etc.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm sam takda job skrg. Function / show pun tak banyak dah kan skrg. Sejak Malaysia baru ni susah sikit nak dapat job untuk event. Aida mesti pishang lakinya gitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 19-6-2019 08:34 PM
Kesiannya moga tabah la dua2 ni ye. Btw suka la tgok style aida ni..

Hari x baikpada yg nama aida kot.. ni aida sam
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa ingtkan depa ni jenis kapel yg rock2 gittew.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 19-6-2019 07:48 PM
Radhi oag ?

Yezzzaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
I tot so, mmg nmpk sam buang abis gmbar aida ni... Pas tu masa bulan puasa aida xdtg pon masa bunkface buat buka puasa tapi malik ada... I perasan juga sam bnyak ddk rumah jga ank dia mmg nmpk dia xde job...aida kluar g keja evnt sana sini.... Btw sam kn ada jamming studio ke dh bungkus
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 19-6-2019 03:58 PM
Sapelah yg hadap kawen ngan rockers ni bahagia selamanya. Depa ni loser je semua

Yes yes yes yes!!!!setuju!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 19-6-2019 10:42 PM
Yezzzaaa...

Takde yg bukak thread? Baru ke dh lama?
I baru tertgk 2hari lepas cerita radhi masuk pengasih sbb wife suruh. Ada iv wife dia skali.
Taktaulah rerun rncgn lama ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah. Kesian jugak klu bercerai sbb financial.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hmmm.  takziah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 19-6-2019 03:58 PM
Sapelah yg hadap kawen ngan rockers ni bahagia selamanya. Depa ni loser je semua

Khuenst tgk je life Amy search awie wings semua tu haaa
Anak2 tah ke mana2
Abil tu dari kecik sampai dah tua bangka, hidup samada menumpang org or sendiri2 jek
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu aida ni nmpk muka biasa je..sekarang nmpk makin lawa n manis
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 19-6-2019 09:23 PM
Eh, tak. I tak kata wife dia problem. i suka both of them. But if money problem utama, then logik  ...

Wanita diuji tika suaminya tidak punya apa2 dan lelaki pula diuji pabila dia punya segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:14 AM | Show all posts
Sam ni belakon ka ok kut..rupa ada..sbb kalau bab lagu aku memg takleh masuk lagu2 depa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:19 AM | Show all posts
hmmm... iols minat kot bunkface dulu2... silly lilly.......
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziah. Suka tengok diorang berdua
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
mungkin geng2 artist ni bila dah xde job akan timbul masalah kewangan dan rumahtangga pun terjejas.. masa kahwin, still famous, muda, tapi years on, even the fame and name can't put food on the table.. bukan hanya artists, semua yang dalam industry ni.. setakat nak keluar dating belanja tgk wayang, makan, boleh la.. nk bina kehidupan sendiri dan tanggung anak bini,  tak mudah.. sedih tp penyebab utama penceraian adalah financial problem, dalam satu research beberapa tahun lepas.. sayang, love, macam mana sekali pun, it wears out after a while sebab kelangsungan hidup ni perlu duit untuk tanggung perbelanjaan.. tu tak termasuk pressure from society lagi.. expectations, tengok kawan2 lain update apa kat social media.. bukan nak pandang rendah, tapi ada betulnya bila org kata artist/musicians/ppl in the entertainment industry ni tak stable nature of job diaorg.. after a while, kena fikir buat duit cara lain.. lifespan diaorg tak lama.. even norish karman pun meniaga spaghetti kt hartamas.. life is hard, cost of living is getting higher, perlukan income yang berterusan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Rainrein replied at 19-6-2019 10:16 PM
Indicator rumahtangga retis bermasalah:

1. Delete pic spouse.

number 3 tu setuju sangat2
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-6-2019 04:53 PM
Berapa ramai Aida yg cerai ni?

Aida Radzwill pun cerai... nama skrg tukar jadi nama asal dia balik Aida Khalida..
tp aku lebih senang cam dia ni dgn nama mula2 masa dia berlakon dulu Aida Rahim..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:51 AM From the mobile phone | Show all posts
alaaaa kenapa bercerai. sedihnyaa. iols minat gak dua org ni. sayangnya. takziah

dua hari ni nama Aida bercerai ,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.125668s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list