Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13515
View
154
Reply

Sam Bunkface Dan Aida Dah Bercerai

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-6-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 19-6-2019 05:57 PM
Normally camtu la. Walaupun orang nampak n kata as if sam ni playful etc n tak ready for relations ...

Tak baik u olss. Kesian wife dia la coz bukan dia yang problem. Tak semua musician sama. Do not judge aomeone secara luaran manis muka snap pic di insta
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis sebelum ni iols x rasa sgt sedihnya
Yang ni rasa cm...isk..sayangnyaaa alahai..
Nak.kata apa..bukan kita di tempat depa...
Janji hubungan baik baik saja sudaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:13 PM | Show all posts
dah sampai situ jer jodoh diaorg..elok lah tak payah
gaduh2..berbaik demi anak tu..itu yg terbaik buat anak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziahhh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk kapel ni dulu2 mse nk kawen
Sam ckp sudah tiba masa "makes the baby"
Phtu cmne dorg blh kenal
Sam and gang yg buli aida mse mula2 temuramah diaa..lucu.
Xsgka tak pjg jodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya moga tabah la dua2 ni ye. Btw suka la tgok style aida ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mizlyn replied at 19-6-2019 08:02 AM
Patut thread sblh naik.balik..takziah ye

cop ni aida mana? bukan aida ex spring ameng tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la rasa dorang ni sweet couple selalu hang out dgn couple2 ahli band lain
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian.. Salam takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah to them
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedekucingcomel replied at 19-6-2019 07:51 PM
Tak baik u olss. Kesian wife dia la coz bukan dia yang problem. Tak semua musician sama. Do not ju ...

Eh, tak. I tak kata wife dia problem. i suka both of them. But if money problem utama, then logik la kalau takde persefahaman. Life after berumahtangga lain. Takkan nak harapkan wife support financial family pulak kan. Which is why i kata kalau money main problem, Sam as ketua keluarga kena mainkan peranan la untuk keep financial sustain.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:34 PM | Show all posts
harap hensem je lah...
sape je nak stay kalau laki xde duit...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bab duit cam bini a to z.. terus lari us.. dari bela bewak
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:55 PM | Show all posts
seorang dmei seorang forummer komen fasal betapa sweet nya Sam dan ex wife dia  dulu...sweet saja yang u oollls tahu ,sour  kelat hempedu u olls xpernah tahu kan.

Dalam rumahtangga jika sweet keterlaluan di pamerkan ,selalunya rumahtangga belum tentu betul2 bahagia.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnye aida ni. Sweet je muka dia. Jodoh tak panjang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah..jodoh tak panjang barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik ex wife dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah. jodoh takat tu jer. Ada la tu hikmahnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Indicator rumahtangga retis bermasalah:

1. Delete pic spouse.
2. Special occasion xde pape dedication.
3. Tetiba retis yang dah lama x amik job buat comeback dengan alasan rindu.
4. Keep on hinting dengan ig post or ig stories quote quote yang relatable dengan problem
5. Merempan, meroyan

and etc etc.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105344s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list