Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6978
View
135
Reply

kes garaj depan pintu jiran

[Copy link]

Author: sitilu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2019 03:34 PM | Show all posts |Read mode


katanya garaj buat dulu kemudian owner rumah buat pintu, suh jiran tu pindah garaj, jiran depan mintak ganti rugi. sampai sekarang tak settle.


so, sapa main sapa ni???

ni kes pkr vs pkr kut ni, jenis masing2 salahkan masing masing











Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2019 03:36 PM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:45 PM | Show all posts
haiyaaaa ........ sape mahu bantu nih .....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:46 PM | Show all posts
macam kuil dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2019 03:50 PM | Show all posts
owner rumah siap bagi cadangan pindah garaj sebelah je, owner saga tak amu katanya







Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2019 03:52 PM | Show all posts
lagi owner pintu bagi cadangan, owner saga tetap keraskan hati

roy roy, keras sungguh hati kau roy





Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Guna jela Jalan akhir yg akak tak buat LG tu. Sprm dgn akhbar. Kadang2 benda kena kepoh baru la deme yg atas tu nk ber gerak buat keje.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2019 03:58 PM | Show all posts
tanah masih banyak kosong, tapi owner saga tak mau berganjak sebab dah 30 tahun duk situ park situ. katanya la.
ala, cam kes mujahid kata cina pasar dah bertahun pakai ruang luar kawasan niaga, takkan sekarang baru majlis mau saman. saya amat kecewa, katanya lagi.












Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:15 PM | Show all posts
Macam-macam perangai manusia ni kan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:24 PM | Show all posts
owner saga dah tentu2 salah sebab bukan tanah dia tu..kau tak takut ke mati nanti kena himpit dgn tanah, hah tuan saga?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:26 PM | Show all posts
tapi pintu pagar tu dibuat lepas garaj dah bertahun-tahun kat situ kan?
so sebelum ni, pintu pagar kat manakah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:27 PM | Show all posts
hahahahahaha.. adoi hai.. tanah tu dia punya ke? kemain sedap je garaj kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesetengah owner rumah ni bebal jugak..
Tak kira bangsa la pun..
Depa beli rumah tapi perasan dengan rezab jalan,  rezab longkang pun depa beli..
Bongok..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:31 PM | Show all posts
dah letak garaj, macam mana tuan rumah masuk kereta ke kawasan  rumah? akak viral kan kat twitter, cepat je yersebar
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:35 PM | Show all posts
aku #TeamTuanTanah
#SagaDanGarajSilaBerambusYach
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:41 PM | Show all posts
so tu tanah siapa sebenarnye? kenapa masjlis pembandaran ngan pejabat tanah sokong pulak dekat tuan saga tu kalau dia penceroboh by meaning penceroboh ni tanah tu tuan pagar punya la kan?????

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tn rumah buat la satu parking sedekah kat tuan saga tu.beli payung psr mlm je
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:16 PM | Show all posts
tuan pintu rmh pun satu bebal. dah tau tuan garaj bertahun dah park depan tu, siap buat garaj berbumbung lagi, yg gi buat pintu hala ke garaj tu pehal. buat aje la pintu ke sebelah ruang yg kosong tu kan boleh.

tuan punya garaj pun jenis tk boleh bertolak-ansur.. hadap jer la sampai bila2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jazaa100 at 19-6-2019 05:23 PM
tajmahal replied at 19-6-2019 04:31 PM
dah letak garaj, macam mana tuan rumah masuk kereta ke kawasan  rumah? akak viral kan kat twitter, c ...


Ada space lg utk keta masuk...tapi tak cantik le tetengah pintu ada garaj....
65206991_329358337960555_1673091908722753536_n.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergasak la korg. Kitorg dah merasa jiran bergaduh berebut parking sampai report2 polis. Masing2 jenis tak blh mengalah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109898s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list