Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8426
View
105
Reply

Lepas Curang, Ammar Alfian Tak Sabar Tunggu Anak Lahir. Ini Respon Isteri...

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-6-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki tagune
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Alasan ape mencurang nih? Nak kata bini x cukup sexy ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat wife hot camni pun dicurangi
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat bini hot, cantik, bijak pun carik lain jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 19-6-2019 03:36 PM
dasar lelaki kote wolf, asek nak mencurang. bini sila telanjangkan heols macam chef selenge itu kena

Ehhh...bukan wolf species haiwan yg setia dgn spouse kan...ini yg kaka tau bila tgk filem werewolf boy song joong ki
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik @Victorious tak masuk komen ku tggu janda mu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:57 PM | Show all posts
X sangka dah kawin.. Llaki kalo nak skandal x kira bini lawo ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ammar ni dulu ada threesome dengan athikah suhaimie kn?

Kalau ya.. biasa lah bila dh celup sini sana.. yg cantik2 pulak.. susah nk setia pd satu.. maybe scandal dia gebu, pendek sikit drpd wife dia.. variety lah org kata..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 19-6-2019 08:51 PM
acik classy pilih bulu.   agaknye yg meletopp mcm ni dia diam2...

Dia hingat dia komen classy kt thread bini chef tak bekerja tu xde sambutan agknya. Hahahahaha sekali ambikk kena lahar berjemaah.., terus hilang dr radar.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 19-6-2019 08:16 PM
Hahahaha
Merata uols classy classy neh

Huhu rasanya acik classy trauma tu kena backfire dgn Forumer lain.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:30 AM From the mobile phone | Show all posts
hottt gini pon kena curanggg. betol lah org ckp lelaki ni xcukup satu. huhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 07:29 AM | Show all posts
hot bini dia.. mcm ni pun kena curang.. dasar jantan tak guna ammar keling ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
mak aiii lawo giler wife dia..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:47 AM | Show all posts
dah buat perangai lepastu senang-senang nak ambik kredit konon bapa ter mithali...

i like wife dia tu tegas camni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 19-6-2019 07:58 PM
Ammar n Nelisa ni bangsa apa ya

melayu mix mamak
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:08 AM | Show all posts
nampak sgt alasan bini rupa tak siap sbb tu kena tinggal tak relevan dah zaman sekarang. bini yg seksi & cantik macam ni pun kena tinggal. yg berpurdah laki konon banyak ilmu agama pun kena tinggai. tak tahu la nak buat macam mana dah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 20-6-2019 01:11 AM
Huhu rasanya acik classy trauma tu kena backfire dgn Forumer lain.

Ada few forumner kan meratib classy classy neh..
Hahaha
Skali.keluar.bukti..hamek kawwww...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:57 AM | Show all posts
Muka sebijik bangla pun ada hati nak mencurang...puiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:08 AM | Show all posts
trophy wife is meroyan konter.

duk umah keje twirling in skurt and pose selambak atas katil dgn anak2 tapi gamba b&w semedang bila bergamba dgn anak tino dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik sngt wife dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094716s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list